AlzaBoxy Q1 Star Wars

65" Metz 65S9A62A

Zobraziť katalóg
65" Metz 65S9A62A
Televízor SMART ANDROID OLED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10 a HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, WiFi, Miracast, HbbTV, hlasové ovládanie, Netflix, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×200 mm, repro 20W, DTS TruSurround a Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti B
Kód:  METZ005b Produktové číslo:  65S9A62A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Metz 65S9A62A


ANDROID TV so špičkovým OLED displejom

S inteligentnými televízormi Metz S9A si vychutnáte jedinečný pocit z domáceho kina vďaka špičkovému OLED displeju s ultra vysokým UHD rozlíšením a HDR režimom s 10-bitovou farebnou hĺbkou. O dynamický priestorový zvuk sa postarajú výkonné reproduktory s technológiou DTS a Dolby. Operačný systém Android 8.0 Oreo s podporou hlasového ovládania ponúka prístup k širokej škále aplikácií a online obsahu zahŕňajúceho hry, šport, seriály, alebo skvelé filmy.


Kľúčové vlastnosti televízora Metz 65S9A62A SMART OLED

  • UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 px) s HDR a 10-bitovou farebnou hĺbkou
  • Android 8.0 Oreo s hlasovým ovládaním a prístupom k rozmanitému obsahu
  • Integrovaná podpora služby NETFLIX
  • Bezdrôtové pripojenie vďaka integrovanej WiFi
  • Viackanálový priestorový zvuk DTS a Dolby
  • Reproduktory s výkonom 20 W
  • Integrovaný duálny tuner DVB-T2/S2/C
  • 3× HDMI, 2× USB, CI+
  • Prehrávanie multimédií z USB zariadení
  • Podpora USB nahrávania
  • Funkcia Chromecast

Temnejšia čierna a oslňujúce detaily

Špičkový displej s revolučnou OLED technológiou sa postará o neprekonateľné farby, najtemnejšiu čiernu, široký rozsah kontrastu a rekordnú odozvu. Panel je tvorený z individuálne stlmiteľných organických bodov, vďaka ktorým je dosiahnutá dokonale čierna farba pre zlepšené vnímanie hĺbky a prirodzenosti obrazu.

Obraz ostrý ako britva

Televízor Metz 65S9A62A je vybavený špičkovým OLED panelom so 4K UHD rozlíšením, ktorý prináša obraz s dych vyrážajúcimi detailmi a 10-bitovou hĺbkou farieb s jemnými prechodmi a vynikajúcim kontrastným pomerom 2 000 000 : 1. Široký pozorovací uhol 176° vám umožní vychutnať si úžasnú kvalitu obrazu z akéhokoľvek miesta obývacej izby.

Brilantný obraz s explozívnymi farbami

Vychutnajte si špičkový obraz so žiarivými farbami a ohromujúcim kontrastom. Vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu (HDR) a 10-bitovému spracovaniu je rozšírený kontrastný pomer a farebný priestor na vytvorenie prirodzenejšieho obrazu, ktorý sa maximálne približuje realite.

Nechajte sa pohltiť dynamickým priestorovým zvukom

Výkonný zvukový panel s obojsmerným systémom basových reflexov a 6 reproduktorov smerujúcich dopredu poskytuje perfektnú zvukovú kulisu obohatenú o technológie DTS TruSurround a Dolby pre pohlcujúci virtuálny priestorový zvuk.

Vstúpte do sveta nekončiacej multimediálnej zábavy

Android TV ponúka vstup do sveta nekonečnej multimediálnej zábavy. Využívajte výhody pripojenia k domácej sieti a získajte prístup k obľúbeným aplikáciám ako je Youtube, Netflix, alebo preberajte nové aplikácie v obchode Google Play. Internetový prehliadač vám umožní vyhľadávať obsah na internete a nechýba ani aplikácia na prehrávanie multimédií. Vďaka intuitívnemu používateľskému prostrediu je zabezpečené veľmi jednoduché a rýchle ovládanie systému.

Podpora hlasového ovládania Google Assistant

Ovládajte svoj inteligentný televízor prostredníctvom hlasového asistenta a doprajte si rýchlu a intuitívnu obsluhu všetkých dostupných funkcií jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači. Získate tak maximálne pohodlný prístup k online obsahu vrátane prehrávania hudby zo streamovacích služieb Spotify a Apple Music, vyhľadávanie videí a filmov v aplikáciách Youtube a Netflix, alebo rýchly prístup k informáciám na internete (spravodajstvo, počasie, mapy, dopravné informácie a podobne).

Zrkadlenie obsahu z mobilných zariadení

Technológia bezdrôtového prenosu obrazu Chromecast umožňuje streamovať obsah z inteligentných mobilných zariadení priamo na veľkú obrazovku televízora. Môžete tak ľahko spúšťať prezentácie, prezerať fotografie, prehrávať videá, alebo hrať obľúbené hry a neobmedzovať sa malým displejom vášho telefónu, či tabletu.

Štýlový a funkčný dizajn renomovanej značky

Spojením sily spoločnosti Skyworth, globálneho hráča v odvetví televízorov a 80-ročných skúseností tradičného nemeckého výrobcu televízorov METZ, vznikla značka vysoko kvalitných inteligentných televízorov METZ blue, ktorá prepája moderné technológie a atraktívne dizajnové vyhotovenie. Výsledkom sú kvalitné produkty charakteristické minimalistickým dizajnom a tenkým vyhotovením, vďaka ktorému televízory obstoja v každom modernom interiéri.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,8 cm Hotovo!
Výška
86,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
86,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,3 cm Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Metz 65S9A62A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Metz 65S9A62A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Metz 65S9A62A.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií