RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml

Zobraziť katalóg
RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml
Korektor na zakrytie farebných nedokonalostí pleti, kruhov pod očami a na vyrovnanie farebného tónu v očnom okolí
Kód:  DEKO4270 Produktové číslo:  3614226150363
RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml Predaj skončil

RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml

Doprajte si bezchybnú pleť, kedykoľvek chcete, s korektorom Rimmel London Match Perfection 020 Soft Ivory. Ľahká, krémová formulácia s unikátnou technológiou prispôsobenia tónu pleti dokonale splynie s vašou pleťou pre prirodzene vyzerajúce krytie. Korektor Match Perfection s precíznym štetinovým aplikátorom dokonale rozjasní kruhy pod očami, ale poradí si aj s pupienkami, pigmentovými škvrnami a ďalšími nedokonalosťami. Vaša pleť bude v okamihu vyzerať ako znovuzrodená a nikto nemusí vedieť o tej pretancovanej noci.

Hlavné prednosti korektoru Rimmel London Match Perfection 020 Soft Ivory

  • Ľahký krémový korektor Rimmel London Match Perfection pre prirodzene vyzerajúce krytie
  • Štetinový aplikátor pre precíznu aplikáciu
  • Technológia prispôsobenia tónu dokonale splynie s vašou pleťou
  • Korektor Match Perfection kryje kruhy pod očami, akné aj pigmentové škvrny

Zloženie:
Aqua/water/eau, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Dimethicone, Talc, Polymethyl Methacrylate, Peg-10 Dimethicone, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Acrylates/dimethicone Copolymer, Boron Nitride, Dimethiconol, Magnesium Sulfate, Nylon-12, Aluminum Dimyristate, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Punica Granatum Fruit Juice, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Euterpe Oleracea Juice, Dipropylene Glycol, Tocopherol, Silica, Sapphire Powder, Palmaria Palmata Extract, [May Contain/Peut Contenir/+/-:titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007)].

Použitie:
Naneste svoj obľúbený make-up. Aplikujte malé množstvo korektoru na každú nedokonalosť a prstami alebo štetcom rozotrite do stratena.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIMMEL LONDON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIMMEL LONON Match Perfection Concealer 020 Soft Ivory 7 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií