AD elektro Motorola EDGE 50

Roadstar PST-100 ENC

Zobraziť katalóg
Roadstar PST-100 ENC
Rádiomagnetofón – autoreverzná mechanika, USB výstup pre dekódovanie zvukového záznamu cez PC, napájanie batérie, USB kábel, dekódovací softvér súčasťou balenia
23,75 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RDS120ah Produktové číslo:  PST-100 ENC
Roadstar PST-100 ENC 23,75 € Rozbalené

Roadstar PST-100 ENC

Roadstar PST-100 ENC je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Roadstar PST-100 ENC je klasický kazetový prehrávač hudby, ktorý nahradili dnes moderné mp3 prehrávače. Napriek tomu je ideálnym parťákom na cesty na počúvanie vašich obľúbených kaziet z mladosti. Kazety si môžete vďaka Roadstar PST-100 ENC previesť do digitálnej podoby. Prehrávač stačí pomocou USB portu pripojiť k počítaču a v špeciálnom softvéri previesť hudbu z kaziet do digitálnej podoby. Uchovajte si tak spomienky nahrané na kazetách vďaka Roadstar PST-100 ENC. Samozrejmosťou je slúchadlový 3,5 mm audio výstup a napájanie pomocou batérií.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Roadstar PST-100 ENC

  • Kazetový prehrávač hudby s možnosťou prevodu do digitálnej podoby
  • Potrebný softvér pre prevod súčasťou balenia
  • batériové napájanie
  • Slúchadlový audio výstup
  • Autoreverzná mechanika
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mozem stiahnut s prehravaca pesnicky do PC alebo naopak?

Dobrý den, můžu přístroj použít s Macem?

Dobrý den, přehrává přehrávač kazety i bez použití sluchátek, takže si můžou důchodci na výletě přehrávat kazetu a u toho si zazpívat staré písničky? Jaká je výdrž baterie a jaké tam jsou? Nabít se dá i ze sítě? Má to být dárek pro důchodce, takže potřebuji něco jednoduchého na hlasitější přehrávání kazet v kolektivu, nejen do sluchátek. Děkuji Maleňáková

Príslušenstvo pre Roadstar PST-100 ENC
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií