PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Zobraziť katalóg
Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30
Doprava
zadarmo
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 450 g, do domácnosti, tlak 15 bar, materiál kov, objem nádržky na vodu 1,7 l, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, s používateľskými profilmi, nádoba na vodu, mliečny systém, výškovo nastaviteľný podstavec, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (V׊×H), hmotnosť 11,876 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PHIAK830 Produktové číslo:  SM8782/30 Stránky výrobcu
Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30 983,90 € Použité

Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Saeco Logo

Saeco Xelsis
Inteligentný automatický kávovar s plne dotykovým displejom a WiFi pripojením

SM8782/30

Inteligentná príprava kávy na mieru vašim chutiam

Ultramoderný automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe povýši prípravu kávy na vznešenú činnosť, ktorá lahodí všetkým zmyslom. Pokiaľ sa radi obklopujete krásnymi vecami, oceníte aj jeho prepracovaný taliansky dizajn, ktorý sa bude na každej kuchynskej linke nádherne vynímať. Všetko ovládanie a pokročilé nastavovanie prípravy kávy prebieha prostredníctvom veľkého dotykového displeja s farebným podsvietením akomunikáciou v slovenskom jazyku. Ovládanie je mimoriadne intuitívne a ľahko sa v ňom zorientujete aj vďaka prehľadným ikonám. Na výber máte zviac ako dvoch desiatok kávových nápojov, od silného Espressa až po obľúbené Cappuccino či Latte Macchiato s vrstvou hodvábne jemnej mliečnej peny. Vďaka funkcii LatteDuo môžete pripraviť dve šálky vybraného kávového nápoja naraz a tráviť tak menej času prípravou a viacčasu popíjaním perfektnej kávy. Aby ste z každého kávového zrna získali tú najlepšiu možnú chuť a dokonalú arómu, je plnoautomatický kávovar vybavený unikátnou funkciou Bean Maestro, ktorá prípravu kávy prispôsobuje vami vybranému typu kávy . Mlynčeky kávovaru sú 100 % keramické, so špičkovou odolnosťou a bez prehrievania. Údržba kávovaru na zrnkovú kávu je výnimočne jednoduchá. Mliečny okruh sa vďaka funkciiHygieSteam  automaticky čistí prúdom horúcej pary a patentované vodné filtre AquaClean spoľahlivo spomaľujú proces usadzovania vodného kameňa. Prístroj sa extrémne rýchlo zahrieva a na prípravu vašejďalšej šálky kávy je pripravený behom okamihu. Vďaka pripojeniu k WiFi a pravidelnej aktualizácii prístroja sa môžete každý rok tešiť aj na viac ako 12 sezónnych inšpiratívnych kávových receptov*, ako sú napríklad frappé alebo ľadový mätový koktail.

Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30
Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

22 lahodných kávových nápojov jediným stlačením tlačidla

chytrý kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Intuitívna personalizácia prostredníctvom 5,4” dotykového displeja s WiFi

smart kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Funkcia BeanMaestro dostane z vašich kávových zŕn maximum chuti a arómy

Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

prehrať video

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

22 kávových nápojov a ich prispôsobenie

Inteligentný kávovar automatický Saeco Xelsis Deluxe ponúka 22 lahodných kávových nápojov, ktoré pripravíte jednoduchým stlačením tlačidla na dotykovom displeji. Taká bohatá ponuka uspokojí úplne všetkých, náročných kávových gurmánov aj tých, ktorých baví objavovať nové chuťové kombinácie. Medzi nápojmi nájdete Americano, Café au Lait, Café Cortado, Caffe Latte, Cappuccino, Espresso, Espresso doppio, Espresso Lungo, Espresso Macchiato, Flat White, Latte Macchiato a ďalšie špeciality. Mimoriadne praktická je aj voľba na prípravu nápoja docestovného hrnčeka.

Automatický kávovar Saeco GranAroma SM8782/30

12+ inšpiratívnych kávových špecialít navyše*

Objavujte nové chute a skúšajte originálne kávové nápoje! Kávovar štandardne ponúka prípravu 22 lahodných kávových nápojov a každý rok navyše dostanete k dispozícii viac ako 12 ďalších inšpiratívnych receptov.* Čo tak vyskúšať osviežujúci Frappé alebo ľadový mätový koktail s kávou?

Automatický chytrý kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Jednoduché vyladenie nápojov do posledného detailu

Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe sa vyznačuje prepracovaným talianskym dizajnom a luxusnými materiálmi. Prístroj má zabudované WiFi pripojenie a je vybavený veľkým displejom s uhlopriečkou 5,4”. Ten je plne dotykový, farebný a podsvietený. Ovládanie je mimoriadne intuitívne, a aby ste si s prístrojom rozumeli ešte viac, komunikuje s vami v slovenskom jazyku. Príprava kávy už ani nemôže byť jednoduchšia. Každý nápoj môžete vďaka unikátnej funkcii Coffee Equalizer™ vyladiť do posledného detailu. Jednoduchými pár dotykmi upravíte silu, objem, teplotu aj intenzitu kávy, objem mlieka či mliečnej peny. Vaše možnosti sú takmer nekonečné!

Automatický kávovarSaeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Inovatívna technológia Bean Maestro

Jedinečná technológia Bean Maestro pomáha získať z vašich kávových zŕn to najlepšie: teda tú najlahodnejšiu chuť a dokonalú arómu. Vďaka nej budete mať istotu, že sú vami zvolené zrnká kávy pripravované optimálnym spôsobom. Kávovar na zrnkovú kávu automaticky upravuje nastavenie sparovania s ohľadom na ich typ a jedinečné vlastnosti. Každá vaša šálka horúceho nápoja bude skrátka chutiť skvele.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Keramický mlynček s 12 stupňami hrubosti mletia

Mlynček plnoautomatického kávovaru Saeco Xelsis Deluxe je vyrobený zo 100 % keramiky, ktorej vlastnosti sú na mletie kávových zŕn výnimočne vhodné. Keramika je veľmi odolný materiál, pri ktorom nehrozí prehrievanie, ktoré by menilo chuť či arómu kávy. Môžete si vybrať jedno z 12 rôznych nastavení hrubosti mletia a vždy si tak dopriať presne takú kávu, na akú máte práve chuť.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Mimoriadne intuitívne a zrozumiteľné ovládanie

Kávovar automatický Saeco Xelsis Deluxe je sofistikovaný prístroj s veľmi jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Je navrhnutý na maximálne jednoduchú prípravu najrôznejších typov kávových nápojov a jednoduché prispôsobenie na mieru vašim jedinečným chutiam. Takmer akýkoľvek kávový nápoj pripravíte niekoľkými dotykmi na prehľadnom displeji s farebnými ikonami a pokynmi v slovenskom jazyku. Svoju vysnívanú šálku kávy si bezproblémov navolí naozaj každý.

Automatický kávovar Philips Series 2200 LatteGo EP2232/40

Originálne príslušenstvo

Predĺžte životnosť svojho kávovaru Saeco a vychutnajte si kávu vždy v tej najlepšej kvalite. Maximálnu životnosť a bezpečnosť kávovarov Saeco zaistíte použitím originálneho príslušenstva Saeco, ktoré prístroj udrží v čistote a dobrom prevádzkovom stave.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Jednoduchá údržba prístroja vďaka filtrom AquaClean

Každý kávovar treba pravidelne odvápňovať, aby bol zaistený dlhodobo špičkový chod. Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30 preto využíva unikátny filter AquaClean, ktorý si spoločnosť Philips nechala dokonca patentovať. Spoľahlivo spomaľuje tvorbu vodného kameňa a plnoautomatický kávovar navyše aktuálnu potrebu odvápnenia automaticky monitoruje. Ak filter meníte vždy, keď vás na toprístroj upozorní, proces odvápňovania bude treba spustiť až po 5 000 šálkach kávy.**

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Automatické čistenie okruhu mlieka vďaka systému HygieSteam

Príprava kávových nápojov s horúcim mliekom či nadýchanou mliečnou penou je veľmi jednoduchá a nie je náročná na údržbu. Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe totiž využíva funkciu HygieSteam, ktorá po každej príprave mliečneho nápoja automaticky vyčistí okruh mlieka prúdom hygienickej pary. Dosahuje tak perfektné výsledky a dokáže zlikvidovať až 99,99 % mikroorganizmov.***Behom okamihu je prístroj pripravený prichystať ďalší lahodný nápoj s perfektnou chuťou.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30

Funkcia LatteDuo zaistí prípravu dvoch šálok kávy naraz

Pokiaľ často pripravujete viac šálok kávy naraz, funkciu LatteDuo si zamilujete. Jediným stlačením tlačidla zahájite prípravu dvoch lahodných nápojov naraz, a to vrátane obľúbeného Cappuccina alebo Latte Macchiata s hodvábne jemnou krémovou vrstvou našľahaného mlieka. Káva budete pripravená behom okamihu, a vy budete môcť všetku svoju pozornosť venovať vašej milej spoločnosti.

Technické špecifikácie

Všeobecné špecifikácie

Nastavenie prispôsobené nápoju

Nastaviteľné množstvo peny,
nastaviteľná sila kávy,
nastaviteľná veľkosť šálky,
nastaviteľná teplota,
nastavenie poradia mlieka/kávy,
nastaviteľná chuť kávy

Časti je možné umývať v umývačke

Odkvapkávač + mriežka, karafa na mlieko + veko, hygiesteam nádoba + držiak, nádoba na kávovú usadeninu, odmerka

Typ karafy

Externá nádoba na mlieko

Typ displeja

TFT

Maximálna výška šálky

15 cm

Používateľské rozhranie

Displej dotykovej obrazovky

Technické údaje

Kapacita karafy na mlieko

0,6 l

Kapacita nádoby na odpad

12 porcií

Kapacita nádoby na odkvapkávanie

700 ml

Kompatibilita filtrov

AquaClean

Kapacita kávových zŕn

450 g

Objem nádržky na vodu

1,7 l

Rozmery výrobku (Š × H × V)

287 × 487 × 396 mm

Nastavenia

Nastavenie sily

5

Nastavenie mlynčeka

12

Nastavenie arómy predsparením

Áno

Nastavenie teploty

3

Používateľské profily

8

Dĺžka kávy a mlieka

Nastaviteľná

Ďalšie funkcie

Automatické oplachovanie a odstraňovanie vodného kameňa

Áno

Rýchly ohrievač

Áno

Vyberateľná sparovacia jednotka

Áno

LED svetlo na náustku

Áno

Aróma veko

Áno

Podpora udržateľného rozvoja

Energetický štítok

Trieda B

Nastavenie ECO

Áno

Krajina pôvodu

Vyrobené v

Taliansko

SERVIS

2-ročná celosvetová záruka

Áno

Ďalšie špecifikácie

*12+ nových inšpiratívnych kávových nápojov ročne. K dispozícii iba pre registrované a pripojené zariadenia s najnovšou softvérovou aktualizáciou.
** 99,9999 % mikroorganizmov na základe laboratórnych testov.
*** Vychádza z 0,1 l šálok a 8 náhradných filtrov, vymeniteľných približne každé 3 mesiace, podľa indikácií kávovarom. Pre 8 filtrov sa automaticky deaktivuje alarm na odstránenie vodného kameňa. Po 8 filtroch prístroj proces odstraňovania vodného kameňa znovu aktivuje


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Ocenenia
dTest Hotovo!
Vyhotovenie
Voľne stojací Hotovo!
Určenie
Do domácnosti Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Vlastnosti

Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,7 l Hotovo!
Objem nádoby na mlieko
0,6 l Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
450 g Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Požívateľské profily, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Počet používateľských profilov
8 Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Mliečne riešenie Hotovo!
Používateľské rozhranie
dotykový displej Hotovo!
Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný podstavec Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Príslušenstvo v balení

Obsah balenia
Odmerka na mletú kávu, Tuba vazelíny HD5061/01, Tester tvrdosti vody HD5085/01, AquaClean Originál vodný filter Philips, Saeco CA6903/10, Karafa na mlieko CP0587, Trubička na mlieko Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
48,7 cm Hotovo!
Šírka
28,7 cm Hotovo!
Výška
39,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,88 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
15 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Kovová Hotovo!

Mlecí systém

Stupne hrubosti mletia
12 Hotovo!
Funkcie mlynčeka
Nastaviteľná hrubosť mletia Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Americano Hotovo!
Ostatné receptúry
Teplé mlieko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o radu, jak často je nutné vylévat vodu z podtácku u kavovaru? I když vepredu pod tryskou máme neustále hrnek, po třech uvaření káv je skoro plný tácek…

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi tímto nabízeným Saeco Xelsis SM8782/30 a modelem na stránkách výrobce Saeco Xelsis SM7581. Parametry mají stejné. Cenu také a označení je rozdílné. Děkuji

Príslušenstvo pre Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií