Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SALENTE L6

Zobraziť katalóg
SALENTE L6
4,3 9 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – antibakteriálny, na všetky druhy podláh, HEPA filter a umývateľný filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia proti zamotaniu káblov a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,6 l, zberná nádoba o objeme 1 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 65 dB, rozmery 10 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, nabíjací adaptér súčasťou balenia, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SALRV957 Produktové číslo:  RTX-L6 Stránky výrobcu

SALENTE L6

Hľadáte do svojej domácnosti robotický vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie? Robot SALENTE L6 s najmodernejšou 360° laserovou navigáciou zvládne vysať aj vytrieť súčasne. Ovládať ho môžete pohodlne pomocou smart aplikácie lokalizovanej do slovenčiny. Robot SALENTE L6 navyše vie po slovensky! O plynulú a výkonnú prevádzku sa postará kvalitný BLDC motor. Robot zvládne až 180 minút prevádzky, pričomplné nabitie zaberie iba 4 hodiny. Vďaka kvalitnému HEPA filtru zaistí hygienicky čistú domácnosť. Robot SALENTE L6 využíva TOF senzory a automatickú detekciu typu podlahy.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača SALENTE L6 s mopom

  • Automatický vysávač s najmodernejšou 360° laserovou navigáciou
  • Zvládne vytierať a vysávať súčasne
  • Ovládať ho môžete pohodlne pomocou inteligentnej aplikácie Sante
  • Antibakteriálny vysávač zvládne až 180 minút prevádzky
  • Nabíjanie trvá iba 4 hodiny
  • Umývateľný HEPA filter pre hygienicky čistú domácnosť
  • Robot rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon
  • 600 ml nádoba na prach
  • Aplikácia je plne v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS
  • Možnosť nastavenia na 3 úrovní vytierania
  • Inteligentné riadenie robota SALENTE L6
  • Unikátny TOF senzor
  • Nastavte si zóny upratovania či mapu
  • V balení nájdete praktický diaľkový ovládač

Prepojte robotický vysávač SALENTE L6 so smart aplikáciou Salente

Automatický vysávač SALENTE L6 vás uchváti svojimi inteligentnými funkciami, vďaka ktorým sa z neho stane nepostrádateľný pomocník v celej domácnosti. Vysávač s mopom môžete prepojiť pomocou mobilnej aplikácie Salente a ovládať ho na diaľku. V aplikácii si nastavíte všetko potrebné a dokonca môžete spustiť rôzne režimy upratovania a nastaviť úrovne vysávania alebo vytierania.Aplikácia je plne v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS.V prípade, že nepatríte medzi priaznivcov inteligentného ovládania, využite pribalený diaľkový ovládač. Veľkou výhodou robotického vysávača SALENTE L6 je možnosť ovládať ho pomocou hlasu, pretože je kompatibilný so systémom Alexa a Google Home. A to nie je všetko! Vysávač a mop SALENTE L6 vie dokonca po slovensky, takže vám rád povie o ukončení upratovania, nízkej kapacite batérie a ďalších situáciách. Jednoducho parťák ako sapatrí!

Robot vysáva aj vytiera súčasne

Upratovanie celej domácnosti občas zaberie množstvo času, s robotickým vysávačom SALENTE L6 zvládnete všetko raz dva! Vysávač s mopom má totiž kombinovanú nádobu, ktorá vám umožní povysávať aj vytrieť súčasne. Efektné upratovanie zaistí aj elektronicky riadený zásobník, ktorý je možné nastaviť na 3 úrovne vytierania. Ideálny je tak na drevené podlahy aj parkety. V prípade, že potrebujete iba povysávať,použite 6-mililitrovú nádobu na prach.

Vysávač na roztoče SALENTE L6 zaistí hygienicky čistú domácnosť

Hygienicky čistá domácnosť je úplný základ. Robotický vysávač SALENTE L6 je opatrený trojstupňovou filtráciou s umývateľným HEPA filtrom, ktorý pomáha zachytiť jemný prach a alergény. Filter je skvelý aj na zachytenie drobných čiastočiek, ktoré sa vďaka tomu nedostanú späť do vzduchu. HEPA filter je navyše umývateľný, takže ho môžete používať stále dookola. Do zásobníka na vodu môžete navyše pridaťdezinfekčný prostriedok, vďaka čomu docielite ešte vyššiu úroveň upratovania.

Inteligentné riadenie robota SALENTE L6

V prípade, že robotovi SALENTE L6 dôjde batéria, automaticky sa po dobití batérie opäť vráti tam, kde prestal. Rovnako funguje aj pri prerušení upratovania. Táto funkcia je skvelá v tom, že robot neupratuje rovnaký priestor niekoľkokrát, pokračuje v tom, čo má naplánované.

Unikátny TOF senzor

Robot SALENTE L6 disponuje aj TOF senzorom, ktorý zaistí plynulý pohyb vysávača pozdĺž stien a nábytku. Senzor je prispôsobený tak, aby spoznal sklenené alebo čierne steny. Vysávač s mopom potom okolo týchto prekážok prejde s dostatočnou vzdialenosťou tak, aby ich nijako nepoškodil a zároveň, aby bolo vždy krásne upratané.

Robot rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon

Medzi hlavné prednosti automatického vysávača SALENTE L6 patrí bezpochyby automatická detekcia typu podlahy. Robot typ podlahy rozpozná a prispôsobí tomu sací výkon. Vďaka tomu docielite perfektné upratovanie aj po nabehnutí na koberec, pri ktorom je potrebné pridať výkon na efektívnejšie upratovanie.

Nastavte si zóny upratovania či mapu

V aplikácii Sante si môžete nastaviť podrobnú mapu upratovania. Mapa vám znázorňuje, kde už robot SALENTE L6 upratal. V prípade potreby ho môžete poslať na konkrétne miesto alebo nastaviť miesta, kde má upratovať. Aplikácia vám ponúka aj možnosť nastavenia zón upratovania, kde si nastavíte kam vysávač a mop môže a nesmie. Rovnako jednoducho si možno nastaviť, koľkokrát prejde automatický vysávač v danommieste, čo sa vám budehodiť pre miesta, kde býva väčšia koncentrácia prachu, napríklad v zádverí.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
1 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,roboticky vysavac vůbec nemopuje. Je na to naky fígl?Děkuji

Mluví tento vysavac cesky?

Diskusia a poradňa k SALENTE L6
Príslušenstvo pre SALENTE L6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALENTE L6.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií