Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite

Zobraziť katalóg
Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite
Cestovný kufor škrupinový, objem 68 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 68×47×27 cm, hmotnosť 3600g
Kód:  SPTif0139a Produktové číslo:  5414847853616 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite Predaj skončil

Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite oceníte ako neobyčajne praktickú batožinu vhodnú na všetky príležitosti. Celkový objem kufra 68 l vám bude stačiť na cesty s deťmi, ktoré potrebujú veľa vecí. Zmes plastu a hliníka tvorí škrupinu kufra, ktorá je ideálnou voľbou kvôli vysokej odolnosti proti poškodeniu. Takže sa nemusíte báť poškodenia uložených vecí. Nech už je cieľom vašej cesty čokoľvek, kufor Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite je ideálnou voľbou, ktorá bez prehovárania poteší neobvyklým dizajnom a tiež veľkým dôrazom na celkovú funkčnosť.

Užitočný TSA zámok ochráni veci v kufri

Kvôli zabezpečeniu všetkých letov je dnes nutné počítať s tým, že môžu kontrolóri na letisku kontrolovať každú batožinu, ktorá sa prepravuje na palube lietadla. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Tzv. TSA zámky pravdaže možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Nikto iný ako kontrolór sa však takto do kufra nedostane, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite rýchlo zopnete zipsy trojciferným kódom a cestovať môžete bez obáv z okradnutia.

Podstatné prednosti kufra Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, čo oceníte najmä pri posúvaniu v radoch
  • Pribalená menovka môže pomôcť pri odoberaní batožiny z pásu na letisku
  • Zabudované držadlo odľahčí chrbát
  • Dva všité popruhy do kríža pre pripevnenie oblečenia a lepšiu organizáciu
  • Integrovaná textilná priehradka pre prehľadné rozdelenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Objem
68 l Hotovo!
Výška
68 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
47 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Objem

Objem
68 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
68 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
47 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Pixon SPINNER 68 Graphite.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií