Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite

Zobraziť katalóg
Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite
Cestovný kufor škrupinový, objem 122 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 82×54×34 cm, hmotnosť 5200g
Kód:  SPTif0141a Produktové číslo:  5414847853692 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite Predaj skončil

Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite má všetko, čo má správny parťák cestovateľov mať. Objem 122 l znamená nadpriemernú veľkosť, takže sa málokedy stane, že by sa doň niečo nezmestilo. Zmes plastu a hliníka tvorí škrupinu kufra, ktorá je mimoriadne vhodným riešením vďaka mimoriadnej odolnosti voči poškriabaniu či poškodeniu. Vzhľadom k tomu si nemusíte robiť vrásky z pretrhnutia, poškriabania alebo napríklad porezania batožiny. Či už odchádzate na okamih alebo na dlhú dobu, cestovný kufor Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite dokonale uchová vaše veci a skoro od prvého momentu prekvapí nevšedným vzhľadom aj dôrazom na bežnú funkčnosť a príjemné používanie.

Vychytaný TSA zámok významne prispieva k bezpečiu vašich vecí

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy je obvyklé, že môžu kontrolóri na letisku otvoriť a skontrolovať batožinu. Väčšinou postačí kontrola batožiny skenerom, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Tzv. TSA zámky pravdaže umožňujú ochranke otvoriť kufor špeciálnym kľúčom bez poškodenia. Do kufra sa dostane len ochranka, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite ľahko zabezpečíte svojím vlastným kódom na tri čísla a môžete byť v kľude.

Podstatné prvky cestovného kufra Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite

  • Kufor dostal celkom štyri kolieska, čo oceníte hlavne v letiskových halách a cestou do hotela
  • Pribalená menovka bude dôležitá vo chvíli, keď sa váš kufor niekam zatúla
  • Pripojené držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Do kríža našité popruhy zabránia pohybu uložených vecí
  • Vnútorná látková deliaca priehradka sa hodí na separované uloženie cenností a osobných maličkostí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!
Objem
122 l Hotovo!
Výška
82 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
54 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!

Objem

Objem
122 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
82 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
54 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Pixon SPINNER 82 Graphite.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií