AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung HW-Q700C

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q700C
SoundBar – 3.1.2, s výkonom 320 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, so 4K Video Pass, s ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, diaľkový ovládač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR624f Produktové číslo:  HW-Q700C/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q700C

Samsung HW-Q700C je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Čistá krása pohlcujúceho ozvučenia soundbaru Samsung HW-Q700C

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q700C, jednotka v oblasti priestorového zvuku 

Premeňte svoju domácnosť na naozajstnú kinosálu a pridajte k svojmu televízoru výkonný bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q700C s prémiovým 3.1.2-kanálovým ozvučením a podporou Dolby Atmos. Pomocou technológie SpaceFit Sound sa dokonale zladí s okolitým priestorom a optimalizuje zvukové nastavenia tak, aby audio zostalo perfektne čisté a bez ozvien. Pridajte funkciu Q-Symphony, automatické prepínanie do Herného režimu alebo napríklad ovládač One Remote a získate perfektného spoločníka na pohodové večery pri filmoch či hrách.

3.1.2-kanálové prúdenie zvuku

So soundbarom Samsung HW-Q700C so všestrannými tromi kanálmi, subwooferom pre hlboké a skutočne výkonné basy a dvoma praktickými kanálmi s horným vyžarovaním zvuku vás čaká úžasne pohlcujúce priestorové audio. Každú miestnosť naplní krásne čistými tónmi a vďaka autentickej reprodukcii zvukových efektov si budete počas sledovania filmov či hrania hier pripadať, ako by ste boli súčasťou každej jednotlivej scény.

SoundBar 3.1.2 Samsung HW-Q700C a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili SoundBar 3.1.2 Q700C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

3D ozvučenie na mieru soundbaru Samsung HW-Q700C

Soundbar HW-Q700C od spoločnosti Samsung dokáže vďaka sofistikovanej funkcii SpaceFit Sound sám analyzovať členitosť vášho priestoru a nastaviť parametre tak, aby z daných dispozícií vyťažil maximum a zároveň zabránil nepríjemnej ozvene či lámaniu zvukových vĺn. Vy tak budete svedkami presne vyladeného ozvučenia, ktoré vyplní každý kút vašej obývačky pre nezabudnuteľné filmové či gamingové večery.

Samsung HW-Q700C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hrania hier či sledovania obľúbených videí. Stačí na vašom smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Bluetooth soundbar Q700C je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Zažite strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny smerom nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše nie je potrebné nič zložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar Samsung HW-Q700C automaticky prepne do Herného režimu, a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Hudobná scéna pod palcom so soundbarom Samsung HW-Q700C

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q700C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Maximálny výkon
320 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
320 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
111,07 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Výška
6,04 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
30,2 cm Hotovo!
Výška
35,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
10,7 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, chcel by som sa opytat ci je soundnar vhodny pre tv lg oled c2 48 px. dakujem

skúšal to niekto prepojiť s pc aby to fungovalo aj dolby atmos?ak áno tak ako? ďakujem

zdravím, lze tuto sestavu rozšířit o další menší reproduktory ?

Príslušenstvo pre Samsung HW-Q700C
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií