AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Samsung NaviBot VR5000

Zobraziť katalóg
Samsung NaviBot VR5000
Robotický vysávač modelové označenie SR10J5052U, Visionnary Mapping Plus System, dokovacia stanica, 1xvirtuální múr, kapacita nádoby 0.6l, doby vysávanie / nabíjania 120 / 90min., hlučnosť 70dB
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SAMVR003 Produktové číslo:  VR5000 Stránky výrobcu
Samsung NaviBot VR5000 418,74 € Použité

Samsung NaviBot VR5000

Samsung NaviBot VR5000 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Domáce upratovanie nemá väčšina z nás práve vo veľkej obľube a obdobne to platí aj u luxovanie. Tak prečo si to neuľahčiť? Samsung prináša skvelého pomocníka, ktorý vám spríjemní prácu a vyluxuje za vás. Tento bezvreckový robotický vysávač vyniká predovšetkým svojím inovovaným systémom inteligentného mapovania miestnosti s rýchlym návratom k dokovacej stanici a následne späť na miesto posledného čistenia. Napred si zmapuje celú miestnosť a potom zhodnotí a navrhne najefektívnejší cestu upratovania. Všetky jeho činnosti a pohyby stráži 43 senzorov vrátane ďalších proti pádu, namotaniu kábla či antikolizního senzora. Vďaka mäkkému ochrannému pásu navyše neohrozí váš nábytok nežiaducimi nárazy. Všetky nečistoty sa ukladajú do zbernej nádoby vhodnej veľkosti 0,6 la určite prekvapí aj nízka hlučnosť a rýchlosť upratovania, ktorá sa pohybuje okolo 0,3 m / s. O napájanie sa stará Ni-MH batéria, ktorá udrží zariadenie pri živote po dobu až 120 minút, pričom sa do plna nabije za 90 minút.

Jednoduchý pritom všestranný pomocník

Ovláda sa veľmi jednoducho pomocou diaľkového ovládania alebo dotykových tlačidiel umiestnených priamo na tele prístroja. Práve vďaka prítomnosti ovládača oceníte praktickú funkciu Point Cleaning. Stačí, keď namierite na miesto kde chcete vysať, stlačíte tlačidlo a zariadenie začne upratovať vybraný priestor bez toho, aby ste ho museli prenášať. Prístroj ponúka hneď niekoľko módov vysávania ako napríklad Power Pet Cleaning mód, Silence mód alebo Edge mód pre dokonalé vyčistenie krajov miestnosti a iné. Iste oceníte aj rôzne príslušenstvo, v ktorom nájdete napríklad náhradný filter alebo virtuálna stena.

kľúčové vlastnosti

  • Systém navigácie Visionary MappingTM Plus System
  • jednoduché ovládanie
  • Rýchly a bezstarostný upratovanie
  • Niekoľko módov vysávania
  • rýchle nabíjanie
  • odložený štart

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde jsem nenašel informaci o rozměrech vysavače (výška, šířka) ?

Príslušenstvo pre Samsung NaviBot VR5000
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií