SAMSUNG NZ64H37075K/EO

Zobraziť katalóg
SAMSUNG NZ64H37075K/EO
5 1 hodnotení
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, zaoblené hrany, s rámikom, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,7 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAMVD001 Produktové číslo:  NZ64H37075K/EO Stránky výrobcu
SAMSUNG NZ64H37075K/EO 361,90 € Momentálne nedostupné

SAMSUNG NZ64H37075K/EO

Indukčná varná doska Samsung NZ64H37075K/EO ponúka rýchlejšie varenie s jednoduchým ovládaním

Nastavte si teplotu ohrievania presne podľa potrieb pripravovaného jedla. Vďaka dvojnásobne širokému LED panelu môžete hodnoty na indukčnej ploche ovládať oveľa jednoduchšie a precíznejšie. Stačí iba prejsť prstom a indukčná varná doska Samsung NZ64H37075K sa okamžite prispôsobí všetkým vašim kulinárskym prianiam.

Pre bezpečie vo vašej kuchyni

Už nemusíte chaoticky pohybovať rukami a hľadať správne tlačidlo, či gombík na vypnutie keď vám nešťastnou náhodou preteká hrniec, alebo sa vám pripaľuje panvica. Vďaka funkcii Quick Stop stačí jediný dotyk prsta na varnej doske Samsung NZ64H37075K/EO a okamžite na indukčnej doske vypnete všetky varné zóny. Vaša pracovná plocha predíde väčším pohromám a vaša hlava môže byť o niečo pokojnejšia.

Indukčná doska Samsung NZ64H37075K je výkonná aj v okamihoch zhonu

Návšteva prišla skôr, ale vy ešte nemáte navarené? Žiadny problém! Indukčná doska Samsung NZ64H37075K si s tým hravo poradí. S funkciou Power Boost dodáte vašej platni dodatočný výkon, takže teplé predjedlá, či polievku môžete servírovať už do desiatich minút. Spoľahlivo vám ušetrí čas a vaše pokrmy budú rovnako lahodné, ako keby ste ich ohrievali v štandardnom režime.

Indukčná platňa Samsung NZ64H37075K/EO dáva pozor za vás

Neplytvajte zbytočne elektrickou energiou len preto, že ste omylom vybrali nesprávnu varnú zónu. Indukčná platňa Samsung NZ64H37075K vás pomocou inteligentnej funkcie Auto Pan Detector upozorní, keď na veľkú plochu dáte príliš malú panvicu, alebo hrniec. Analyzuje totiž veľkosť nádob a vyhodnocuje, či je na varenie na zvolenej zóne vhodná. Ak hrniec zakrýva menej ako 60 % indukčnej varnej zóny, indukčná platňa vám túto informáciu automaticky oznámi a navrhne vám vhodnejšie riešenie. Aj to z nej robí neoceniteľného pomocníka do vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,7 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Zaoblené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato deska PowerManagement, kde se dá nastavit maximální odběr, např. 13 či 16 A při použití na 230V? Nikde to nevidím. Děkuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG NZ64H37075K/EO
Príslušenstvo pre SAMSUNG NZ64H37075K/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NZ64H37075K/EO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAMSUNG NZ64H37075K/EO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií