AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung WB2200F čierny

Zobraziť katalóg
Samsung WB2200F čierny
Digitálny fotoaparát BSI CMOS 16.3 Mpx, 60x zoom, optická stabilizácia, Dual grip, ultraširokouhlý objektív 20mm F2.8, 3 "LCD, FullHD video, WiFi, NFC, SD/SDHC/SDXC
Kód:  OS907a1a Produktové číslo:  EC-WB2200BPBE3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung WB2200F čierny

Na prvý pohľad zaujímavý ultrazoom Samsung WB2200F s neštandardné a vo svojej triede ojedinelú konštrukciou ponúka 2 gripy pre uchopenie, Podobne ako profesionálne prístroje s výmennými objektívmi. Je tiež vybavený nadštandardným 60násobným optickým zoomom a snímačom BSI CMOS 16MPx, Takže výsledné snímky sú rovnako pestré a detailné ako reálne scény. Aj fotografie zhotovené z diaľky si udrží pôsobivé detaily a presnosť. Jedinečný optický zoom ponúka možnosť využitia dvojité rýchlosti, Alebo ísť priamo z nuly na 60násobné přblížení, čím zvyšuje flexibilitu fotografovania a kontrolu nad požadovaným snímkou. Použitý objektív je širokouhlý a najkratšia ohnisková vzdialenosť je 20mm. Nechýba optická stabilizácia obrazu.

Okrem robenie vysoko kvalitných fotografií zvláda model WB2200F nahrávať perfektné videozáznamy vo FullHD rozlíšenie pri 30 snímkach za sekundu. Svoje urobené snímky a videá si môžete prezrieť na displeji s uhlopriečkou 3 "(7,5 cm). Sekunduje mu elektronický hľadáčik, Ktorý robí prácu fotografa jednoduchšie a príjemnejšie. Moderné ovládanie i-Function umožňuje plnú manuálnu kontrolu stlačením jediného tlačidla. Pre menej zdatných užívateľov je tiež pripravený jednoduchý, plne automatický režim. Neboli ale opomenuté ani režimy poloautomatické (priorita clony a času) a plne manuálny mód. Tie dopĺňa široká paleta prednastavených módov ako portrét, makro, krajina, noc alebo západ slnka.

Wi-Fi konektivita umožňuje zdieľanie snímok na vami používané sociálne siete priamo z fotoaparátu, automaticky odosielať snímky do smartphonu, odoslať už vyfotené snímky a samozrejme je možné aj diaľkovo ovládať fotoaparát pomocou mobilu. Obe zariadenia je možné jednoducho a rýchlo prepojiť cez NFC jednoduchým priblížením. Podpora pamäťových kariet SD/SDHC/SDXC s veľkou kapacitou je samozrejmosťou. Pripojenie k počítaču je realizované rozšíreným rozhraním USB, pre priamy výstup na monitory a televízie je umiestnený moderný port HDMI.

Parametre a špecifikácia

Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Snímač

Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
20 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
1 200 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
60 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung WB2200F čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung WB2200F černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung WB2200F schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung WB2200F schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung WB2200F černý.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií