SCHAUMA + FA Vianočná taška Pink

Zobraziť katalóg
SCHAUMA + FA Vianočná taška Pink
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél, šampón a dezodorant
Kód:  VBAL8228 Produktové číslo:  9000101656466 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHAUMA + FA Vianočná taška Pink

Darčeková sada SCHAUMA + FA Pink obsahuje sprchový gél, šampón a dezodorant. Šampón na vlasy SCHAUMA pre suché a poškodené vlasy s pšeničným proteínom poskytne zdravý vzhľad vlasov a zanechá ich hebké a hladké. Sprchový gél FA s vôňou kamélie a extraktom z hodvábu zaisťuje dostatočnú hydratáciu pokožky. Stará sa o ňu a zanecháva ju jemnejšiu, hodvábnejšiu. Dezodorant FA Divine Moments zaistí až 48-hodinovú ochranu pred vlhkosťou a zápachom. Má zloženie šetrné k pokožke a nezanechá žiadne stopy na oblečení.

Kľúčové vlastnosti darčekovej tašky SCHAUMA + FA Pink

  • Darčeková sada obsahuje sprchový gél, šampón a dezodorant
  • Šampón SCHAUMA s pšeničným proteínom je určený pre suché a poškodené vlasy, zanechá ich hebké a hladké
  • Sprchový gél s vôňou kamélie a extraktom z hodvábu zjemní pokožku
  • Divine Moments sprchový gél poskytne dostatočnú hydratáciu a starostlivosť
  • Dezodorant FA zaistí 48-hodinovú ochranu pred vlhkosťou a zápachom a nezanechá stopy na oblečení
  • Súprava SCHAUMA + FA Pink je doplnená o praktickú kozmetickú tašku

Darčeková kozmetická sada SCHAUMA + FA Vianočná Taška Pink obsahuje: 
1× SCHAUMA Gentle Repair šampón
1× FA Divine Moments sprchovací gél
1× FA Divine Moments dezodorant
1× Darčeková kozmetická taška

Zloženie

SCHAUMA Gentle Repair šampón:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Kokamidopropyl betaín, Hydrolyzovaný pšeničný proteín, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Kokamfodiacetát disodný, Parfum (fragrance), Sodium benzoate, Citric acid, PEG-7 glyceryl cocoate, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Laureth-4, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrogenovaný ricínový olej, Sodium hydroxide, Propylene glycol, Laureth-23, Linalool, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Sodium salicylate, Phenoxyethanol, CI 47005, CI 16035 (red 40)

FA Divine Moments sprchový gél:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Výťažok z plodov Cocos nucifera, Niacinamide, Glycerín, Parfum, Polyquaternium-7, Propylene glycol, Laureth-2, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium benzoate, Cl 42090

FA Divine Moments dezodorant:
Butane, Propane, Cyclomethicone, Chlorohydrát hliníka, Isobutane, Etylhexyl, Palmitate, Isopropyl Myristate, Parfum, DisteardimoniumHectorite, Triethylis Citrate, Uhličitan propylénu, Oktenylsukcinát škrobu sodného, 2-benzylheptanol, Menthyl Acetate, Limonene, Phenoxyethanol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarion, Eugenol, Amyl Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHAUMA + FA Vianočná taška Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHAUMA+FA Vánoční Taška Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHAUMA+FA Pink Karácsonyi táska.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií