AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5

Zobraziť katalóg
Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5
4,9 15 hodnotení
Upgrade kit – pre 3D tlačiarne – tichá základná doska, originálny diel pre 3D tlačiarne Creality, určené pre Ender 3/PRO, TMC2208 drivery, upgradovaná verzia
55,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  APSC05 Produktové číslo:  SMFE3
Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5 55,90 € Momentálne nedostupné

Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5

Originálna základná doska (tichá verzia) Noiseless Motherboard Kit 32 Bit je určená pre 3 D tlačiarne Creality Ender 3, 3 Pro a 5. Aby ste mohli novú základnú dosku použiť s vašou 3 D tlačiarňou je nutné najprv aktualizovať firmware. Doska disponuje mimoriadne tichým radičom TMC, čím sa hlučnosť pohybuje pod 50 dB, čo je až o 60 % menej než pri šandardných základných doskách. Podporuje aj BL-TOUCH, auto-leveling a senzor filamentu a samozrejmosťou je jednoduchá inštalácia. Ide o originálne príslušenstvo – je zaistená 100 % kompatibilita s vaším zariadením.

Kľúčové vlastnosti dosky Creality Noiseless Motherboard Kit 32 Bit

  • Pre 3 D tlačiarne Ender 3, 3 Pro a 5
  • Verzia 4.2.7
  • Efektívna redukcia hluku – pod 50 dB
  • Vysoký výkon a nízka spotreba energie
  • Originálne príslušenstvo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je tato deska kompatibilni i s Ender 3 V2? Prinasi nejake dalsi ztiseni?

Bootloader ano-ne? Docela by mě zajímalo, jak je to s tím bootloaderem? V horním příspěvku, se již někdo ptal a odpověď byla, že bootloader není nainstalovaný. Ovšem na ofiko stránkách je uvedeno, že deska má bootloader nainstalovaný. Tak jak to tedy vážená Alzo je? Viz. oficiální znění z Creality: Bootloader installed (ISP/USB Arduino)

Bude ešte tento produkt dostupný tento rok? Dakujem.

Dobrý den kdy bude tato základní deska skladem? Předem děkuji

Dobrý den, prohlížel jsem desku, ale nikde jsem nenašel break detection konektor, který je třeba pro smart filament senzor... dodává se deska s nějaký expansion modulem? V popisu píšete, že smart filament senzor je podporován, kam jej mám připojit? Díky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je na této desce již nahrán SW, který podporuje BL touch nebo si ho budu muset flashnout? Předem děkuji za odpověď.

dobry den chci se zeptat na tohle Desku s nahraným anglickým nebo českým firmwarem Marlin 2.0 s aktivovanými tepelnými ochranami a dalšími zda vase deska ma vse taky

Dobrý den zakoupil jsem novou desku 4.2.7. a po nainstalování desky a zapnutí se zdá vše v pořádku ale jakmile chci provézt Auto home tak tiskárna napíše homing failed printer halted please reset. po nainstalování zpět původní desky vše funguje.

Jaká je nahraná verze HW a FW a Merlin a je pro Ender 3

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se musí flashovat firmware, nebo je na desce od výroby? (mám tiskárnu Ender 3) Matěj Bartoš

123
Diskusia a poradňa k Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silent mainboard for Ender 3/ 3 PRO 1.1.5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silent mainboard for Ender 3/3 PRO 1.1.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silent mainboard for Ender 3/ 3 PRO 1.1.5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií