Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Simulátory na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
258 položiek
4,0
Cities: Skylines II Premium Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1418pe
F1 23
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, Origin a Epic Games Store, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1409
Tour de France 2023
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – zvádzajte vyrovnané zápasy s tými najlepšími cyklistami, predveďte svoj štýl a vyhrajte na Champs-Elysées v oficiálnej videohre k Tour de France 2023; súťažte v horských etapách či na rovinke a užite si všetku akciu Grande Boucle
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1406
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1403
Train Sim World 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – zdolajte americké hory, zatiaľ čo budete prevážať neskutočnú záťaž pomocou železných koní, dostávať prichádzajúcich z hlavného mesta Veľkej Británie do práce v rekordnom čase a pretekať medzi štátmi na palube nemeckých expresov. Vďaka kreatívnym nástrojom môžete hrať po svojom. Ovládnite lokomotívy v Train Sim World.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1386
Goat Simulator 3 Goat In A Box Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a simulátor
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1375g
4,1
Farming Simulator 22: Platinum Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – súčasťou edície Platinum Edition je okrem rozsiahlej základnej hry aj úplne nové rozšírenie Platinum Expansion, ktoré pridáva Silverrun Forest, novú mapu inšpirovanú severozápadom Severnej Ameriky s husto zalesnenou krajinou a novými príležitosťami.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318pe
Tennis World Tour
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MVE005703
Train Life: A Railway Simulator
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Okrem vedenia vlakov musíte riadiť aj úspešnú spoločnosť. Vybudujte vlastnú spoločnosť, nakupujte a udržujte vlaky, najímajte sprievodcov a dávajte im nové zmluvy, objavujte nové trasy a optimalizujte svoje aktivity v osobnej i nákladnej doprave. Rozhodujte sa správne, nech zarábate a váš podnik prekvitá!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1377
Construction Simulator – Day One Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: simulátor – Vráťte sa do práce s vozovým parkom, ktorého veľkosť vás zrazí na kolená. Okrem značiek ako Caterpillar, CASE a BELL, ktoré už sú v sérii Construction Simulator ako doma, môžete si sadnúť za volant nových licencovaných strojov od partnerov ako DAF a Doosan – celkom ich je viac ako 70.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1378
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1369
Pro Cycling Manager 2022
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – nábor, rozpočet, stratégie: všetky rozhodnutia robíte vy. Preskúmajte nový systém pre hľadanie mladých potenciálnych talentov, nové možnosti úpravy zážitku, agresívnejší pelotón a množstvo ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1362
Tour de France 2022
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – súťažte o žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2022. Užite si nový online režim s týždennými výzvami a rebríčkami. V sólovom režime teraz môžete riešiť incidenty (úrazy, choroby) počas 92 dostupných etáp.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1361
Way of the Hunter
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a strieľačky, – tento autentický lovecký zážitok vám umožní objavovať veľké otvorené prostredia v USA a v Európe a loviť v nich. Objavte verne stvárnené zvieratá v nádhernej prírode a používajte rôzne detailné a vysoko realistické zbrane.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1360
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition
Hra na PC – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1338nad
5,0
Euro Truck Simulator 2: Ibéria Špeciálna Edícia
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – navštívte hlavné mesto Španielska Madrid, pobrežné hlavné mesto Portugalska Lisabon, veľký počet pobrežných miest ako Málaga a Olhão a veľa vnútrozemských miest. Staňte sa dôležitou súčasťou silnej vývoznej ekonomiky a rozvážajte náklad z Pyrenejí do celej Európy.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c8
5,0
Football Manager 2022
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – prinesie manažérom nové progresívne spôsoby, ako nájsť svoj talent, vniesť do hry svoj štýl a upevniť svoju pozíciu manažérskeho velikána
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1340
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – šplhajte po rebríčku, získavajte sponzorov a prežite kariéru B. A. S. S, v ktorej sa z vás môže stať Bassmaster Classic Champion. Vyrazte na vodu a súťažte s ostatnými hráčmi v celom rade nových obrích režimov pre viacerých hráčov a ovládnite globálne rebríčky.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1339
Train Sim World 2 – Rush Hour Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – kým sa nástupište plní cestujúcimi a prevádzka na železnici sa zvyšuje kvôli rastúcemu dopytu, prichádza denná špička. Ujmite sa kontroly nad plnými vlakmi a spravujte rušnú sieť, pričom vás budú neustále kontrolovať signály na ceste medzi stanicami.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1338
Park Beyond
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – čo keby vaša predstavivosť bola jediným limitom na vytvorenie zábavného parku vašich snov? Vydajte sa na cestu, prehĺbte svoju predstavivosť, postavte a spravujte zábavné parky.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1337
4,6 17×
Farming Simulator 22 – Collectors Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredia na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období. Zberateľská edícia obsahuje funkčný majáčik. výukové videá pre modderov, nálepky a plagáty.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318ce
RiMS Racing
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť... každý faktor možno vziať do úvahy, kým vyrazíte do dielne.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1321
4,6 40×
Farming Simulator 22
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: simulátor – preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredia na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1318
4,8
F1 2021
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu „Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime „Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1317
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Dobývanie vesmírneho priestoru nemusí byť len vážna záležitosť, na ktorú potrebujete mozgy z NASA. Namiesto toho sa môžete pokúsiť objaviť kozmos len na základe znalostí základov fyziky a metódy pokus/omyl, ako nás to naučil titul Kerbal Space Program. Jeho pokračovanie...
Pre všetkých milovníkov mestských simulácií sa oznámenie pokračovania Cities Skylines od vydavateľa Paradox Interactive, jednej z najlepších hier v tomto žánri, stalo splneným snom. Autori zo štúdia Colossal Order sa v Cities: Skylines 2 snažili dosiahnuť...
Všetko, čo vieme (špeciály)The Sims 4 (NOVINKY) – free to play, gameplay, DLC The Sims 4 je zatiaľ najnovším dielom série simulátorov života s názvom The Sims, ktorej tituly si od vydania toho prvého v roku 2000 našli cestu na herné zariadenia desiatok miliónov hráčov. Všetko, čo o The Sims 4 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.
Séria simulátorov života The Sims sa podľa najnovších informácií o pár rokov rozrastie o ďalšiu hru, pravdepodobne s číslovkou „5“ v názve. Tvorcovia totiž oznámili spustenie prác na novej generácii značky The Sims s názvom Project Rene, z ktorého sa s najväčšou...
Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií