Sirocco T-1208/3-L PP – biely

Zobraziť katalóg
Sirocco T-1208/3-L PP – biely
Cestovný kufor škrupinový, objem 94 l (veľkosť L), teleskopické držadlo, hmotnosť 4.2kg
Kód:  SPTrbgs12 Produktové číslo:  5021627309265

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sirocco T-1208/3-L PP – biely

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Sirocco T-1208/3-L PP – biely je správnou voľbou pre každého. Objem 94 l znamená skutočne veľa miesta, kufor teda bez problémov pojme veci hneď niekoľkých osôb. Zmes plastu a hliníka tvorí škrupinu, ktorá je praktickým riešením vďaka svojej odolnosti. Takže zvládne odolať nárazom, ale napríklad aj dažďu. Kamkoľvek sa vydáte, kufor Sirocco T-1208/3-L PP – biely perfektne ochráni vaše veci a skoro od prvého momentu každého nadchne svojím premysleným spracovaním aj praktickou fuknčnosťou.

Užitočný TSA zámok významne prispieva k bezpečiu vašich vecí

Kvôli snahe o maximálne bezpečie letov musíme dnes počítať s tým, že školený personál na letiskách môže kontrolovať celú batožinu. Zvyčajne sa batožina preveruje skenerom, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Zámky s certifikátom TSA prirodzene zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor Sirocco T-1208/3-L PP – biely teda jednoducho uzamknete troma číslami kódu a zabezpečenie na vysokej úrovni vás upokojí.

Zásadné znaky kufra Sirocco T-1208/3-L PP – biely

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, pre jeho posunutie ho tak nemusíte naklápať
  • Držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Dva popruhy v hlavnej priehradke pre pripevnenie oblečenia a lepšiu organizáciu

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
Objem
94 l Hotovo!
Výška
76 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
28 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sirocco T-1208/3-L PP – biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sirocco T-1208/3-L PP - bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sirocco T-1208/3-L PP - fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií