AD homeoffice PET

Sony Charging Dock DK60 Black

Zobraziť katalóg
Sony Charging Dock DK60 Black
5 2 hodnotení
Nabíjacia kolíska – pre Sony Xperia XZ / X compact
35,71 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SOM5040b2d Produktové číslo:  1303-6194 Stránky výrobcu
Sony Charging Dock DK60 Black 35,71 € Rozbalené

Sony Charging Dock DK60 Black

Sony Charging Dock DK60 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Celosvetovo známa spoločnosť Sony si čoby líder v oblasti spotrebnej elektroniky pripravil pre mobilné telefóny Sony Xperia XZ / X praktickú nabíjaciu stanicu. Model DK60 je určený pre rýchle nabíjanie. Keďže prešiel radom bezpečnostných testov, je garantované, že spĺňa všetky nároky kladené na kvalitu. Nabíjať preto môžete bez obáv, káblov a veľmi jednoducho. Telefón stačí vložiť do stanice na nabitie a potom zase vybrať.

Rozmery:

39 × 21,5 × 71 mm

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ten konektor je USB-C? Bude to pasovat na novou XZ1 compact - USB-C?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato dokovací stanice může být používána i pro telefon Xperia XA1?

bude tato kolíska pasovat aj na xperia xz1 ?

Dobrý den Je možno použít tuto nabíjecí stanici pro Sony Xperia XZ premium? Děkuji

Dobrý den jde i pro Sony xperia x compact ?

Dobrý den, dá se nabíjení dočasně vypnout? Chtěl bych to využívat hlavně jako stojánek na stůl, kde věčně nemám telefon kam položit, a nerad bych měl celý den telefon na nabíječce, zároveň bych ale o tu možnost nabíjení nechtěl úplně přijít. Případně, můžete mi doporučit nějaký jiný nabíjecí stojánek pro XZ, který by umožňoval vypnout/zapnout nabíjení? Děkuji

Príslušenstvo pre Sony Charging Dock DK60 Black
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií