Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sporáky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ varnej dosky
Indukčná
(27)
Sklokeramická
(59)
Plynová
(59)
Liatinová
(4)
Typ rúry
Elektrická
(144)
Plynová
(4)
Počet platničiek
3
5
-
Objem rúry
38 l
105 l
-
Vysúvanie plechu
Teleskopické
(67)
Závesné rošty
(42)
Prelisy
(38)
Príkon
1,85 kW
11 kW
-
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky
(49)
Áno, so zástrčkou
(12)
Nie
(72)
Farba
Béžová
(1)
Biela
(70)
Čierna
(13)
Antikoro
(59)
Slonová kosť
(2)
Strieborná
(8)
Šírka
50 cm
90 cm
-
Najnovšie objednávky

Sporáky v sebe kombinujú varnú dosku a rúru na pečenie, preto je pri jeho výbere treba dôkladne zvážiť preferované spôsoby varenia a pečenia. Vyberať môžete hneď z niekoľkých typov. Bude pre vás lepší elektrický, plynový či kombinovaný sporák? A na čo všetko sa pri výbere zamerať? Poradíme vám.

Pokračovať

Sporáky môžu byť voľne stojace aj vstavané

Hoci dnešná doba praje skôr zabudovateľným kuchynským spotrebičom, klasický voľne stojaci sporák z módy rozhodne nevychádza. Využívať ho môžete v každej kuchyni a vyberať možno zo všetkých typov ohrevu. Na svoje si prídete, aj keď vstavané spotrebiče preferujete, keďže výrobcovia ponúkajú kombináciu varných dosiek a rúr, ktoré teda slúžia ako zabudovateľné sporáky. Moderné sporáky potešia aj bohatou programovou ponukou a podareným dizajnom.

Vyberáte sporák? Ujasnite si, aký typ pre vás bude najlepší

Typ sporáka je najdôležitejším aspektom výberu. Vyberať môžete zo všetkých kombinácií varných dosiek a rúr.

Kombinované sporáky spájajú plynovú dosku s elektrickou rúrou

Kombinované sporáky sú ideálne pre tých, ktorí radi varia na plyne, a zároveň preferujú elektrickú rúru. Varenie na plynovej doske je rýchle, pohodlné a úsporné a pečenie v elektrickej rúre vám potom umožní využívať prednastavené programy a funkcie pre tie najlepšie výsledky.

  • Najobľúbenejšia rúra s varnou doskou.
  • Presná regulácia plameňa a okamžitý ohrev pri varení.
  • Minimálne zvyškové teplo.
  • Komfortné a efektívne pečenie.
  • Na výber mnoho programov na pečenie a funkcií.
  • Nutnosť plynovej prípojky.
  • Náročnejšia údržba varnej dosky.

Elektrický sporák poteší ľahkou údržbou

Elektrický sporák využíva elektrickú varnú dosku aj elektrickú rúru. Ponúka mnoho funkcií, ako pre rúru, tak pre varnú dosku, takže prípravu jedál značne uľahčuje. Elektrické sporáky sú v ponuke so sklokeramickými, indukčnými aj liatinovými varnými doskami a ich súčasťou môže byť ako klasická, tak aj teplovzdušná rúra.

  • Sklokeramický sporák využíva vykurovaciu špirálu, ktorá nahreje varnú zónu (špirálou) a z nej sa dotykom prenáša teplo na dno nádoby. Použiť na ňom možno akékoľvek riady, jeho prevádzka je ale kvôli pomalšiemu ohrevu a zvyškovému teplu energeticky náročnejšia.
  • Sporák s indukciou funguje na princípe elektromagnetickej indukcie, takže teplo nevzniká na varnej doske, ale priamo v nádobe. Ide o energeticky úsporné zariadenia, ktoré okamžite reagujú na zmenu teploty, ale použiť na ne možno iba riad s magnetickým dnom.
  • Liatinové sporáky sú najstarším a tiež najlacnejším typom. Sú energeticky náročné, pomaly reagujú na zmenu teploty a horšie sa udržujú v čistote. Liatinová doska je však vďaka nízkej cene ideálnym riešením napríklad na chalupu alebo študentské internáty.
  • Výber z troch druhov varných dosiek.
  • Jednoduchá údržba a jednoduché ovládanie.
  • Elektrická rúra ponúka mnoho programov a funkcií.
  • Vyššia energetická náročnosť.
  • Vyššia cena.

Sporák plynový je ideálny pre tých, čo častejšie varia ako pečú

Keď je kuchynský sporák plynový, využíva plyn pri varení aj pečení. Keďže ale plynová rúra neponúka také dobré vlastnosti na pečenie ako elektrická, a dochádza v nej k nerovnomernej distribúcii tepla, tento typ sporáku sa viac hodí pre tých, čo častejšie varia a menej často pečú.

  • Presná regulácia plameňa.
  • Okamžitý ohrev pri varení.
  • Nižšie obstarávacie náklady.
  • Jednoduché ovládanie.
  • Nie príliš dobré vlastnosti na pečenie.
  • Nutná prípojka plynu.
  • Náročná údržba.

Kombinované sporáky
Kombinovaný sporák

Sporáky elektrické
Elektrický sporák

Plynové sporáky
Plynový sporák

Profesionálne sporáky sa hodia predovšetkým do prevádzok

Samostatnou kapitolou sú gastro sporáky, čiže profesionálne sporáky. Tie sú určené do kuchýň najrôznejších prevádzok a spravidla sú plynové. Ich rúra a varná doska sa od tých klasických líši podstatne väčšími rozmermi a vyšším počtom platničiek.

Aké ďalšie parametre zohľadniť, keď vyberáte sporáky?

Aby vám nový sporák bezproblémovo slúžil a vo vašej kuchyni aj dobre vyzeral, okrem jeho typu je potrebné zohľadniť hneď niekoľko ďalších parametrov. Zamerajte sa na rozmery, dizajn aj funkcie.

Aj dizajn hrá úlohu. Sporáky do kuchyne musia zapadnúť

Sporáky sú bezpochyby jednou z najvýraznejších súčasťou všetkých kuchýň, takže sa oplatí venovať pozornosť aj ich vzhľadu. Už dávno pritom neplatí, že sporák musí byť z bieleho plechu, výber je naopak veľmi bohatý.

  • Nerezové sporáky sa skvele hodia do moderných kuchýň, v ktorých sa nachádzajú aj ďalšie spotrebiče z nehrdzavejúcej ocele.
  • Retro sporák s rúrou je ideálnou voľbou pre milovníkov nevšedného a výrazného štýlu.
  • Biele kuchynské sporáky naopak potešia tých, čo v dizajne kuchynských spotrebičov preferujú klasiku.

Zakúpiť je možné je aj sporák na drevo či iné tuhé palivá. Ten je ideálny napríklad na chatu.

Nezabudnite si ustrážiť rozmery sporáku

To, aké má kuchynský sporák rozmery, je ďalším veľmi dôležitým parametrom. Aby sporák do kuchyne dobre zapadol, mal by mať rovnakú hĺbku ako kuchynská linka. Nemenej dôležitým rozmerom je aj šírka. Najčastejšie sú dostupné sporáky 50 cm, pre širšie priestory ale výrobcovia ponúkajú aj modely s veľkosťou 60 cm. Ak máte naozaj veľa miesta, môžete si vybrať aj z väčších veľkostí. Najširšie sporáky totiž majú až 90 cm.

i

Limituje vás obmedzený priestor natoľko, že by sa doň bežné kuchynské sporáky nezmestili? Potom je vhodné zvážiť zaobstaranie variča a minirúry.

Aké funkcie a programy môžu sporáky ponúknuť?

Ak sa rozhodnete pre kombinované alebo elektrické sporáky, budete si pri varení a pečení môcť vychutnávať veľa praktických funkcií, ktoré vám prípravu pokrmov uľahčia.

Varné dosky disponujú funkciami pre komfortné varenie aj ovládanie

Varné dosky, a to najmä tie sklokeramické a indukčné, ponúkajú rad funkcií pre pohodlné varenie a jednoduché a bezpečné ovládanie. Ktoré sa radia medzi tie najčastejšie?

  • Časovač vám umožní nastaviť si dobu varenia, takže sa nestane, že zabudnete vypnúť sporák.
  • Ukazovateľ zvyškového tepla pomáha znižovať energetickú náročnosť varenia a stretnúť sa s ním možno u sklokeramických dosiek.
  • Booster zaisťuje najvyšší možný výkon varnej dosky. Hodí sa vtedy, keď nemáte veľa času nazvyš.
  • Detská poistka zabráni nechcenej aktivácii či prenastaveniu varnej dosky šibalskými detskými ručičkami.
  • Systém Hob2Hood umožňuje prepojiť varnú dosku s odsávačom pár.
  • Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón v jednu veľkú plochu, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch.
  • Plynové dosky môžu disponovať elektrickým zapaľovaním a praktickou poistkou horáka.

Elektrické rúry ponúkajú množstvo programov aj praktických funkcií 

Elektrické rúry nadchnú výberom programov aj funkciami pre bezpečnú prevádzku a tie najlepšie výsledky pečenia.

  • Spodný a horný ohrev sú klasické programy, ktoré nájdete v každej elektrickej rúre.
  • Horúci vzduch vám umožní pripravovať dokonale prepečené pokrmy s chrumkavou kôrkou.
  • Rozmrazovanie umožňuje maximálne šetrným spôsobom rozmrazovať mäso aj ďalšie potraviny.
  • Program gril pripraví grilované pochúťky v pohodlí domova.
  • Prednastavené programy nastavia teplotu a dobu pečenia podľa toho, čo aktuálne pečiete.
  • Statické pečenie využíva všetky vykurovacie telesá v rúre, takže sú pokrmy prepečené úplne rovnomerne. Využijete ho najmä pri pečení chleba, kysnutých pokrmov a múčnikov.

Nezabudnite na príslušenstvo pre sporáky

K novému sporáku sa vám zaiste bude hodiť aj praktické príslušenstvo pre sporáky. S pravidelnou údržbou vám pomôžu čistiace prípravky a u plynového spotrebiča sa môžu hodiť aj plynové hadice. Počas pečenia a varenia oceníte zástery aj chňapky a podložky. A s prípravou pokrmov a nápojov vám pomôžu súpravy hrncov, panvíc, varnej kanvice a tlakových hrncov.

Či už zháňate elektrické, indukčné, či kombinovane sporáky, výpredaj vám ponúkne skvelé kúsky za výhodnú cenu. Hľadáte lacný sporák? Bazár môže byť tiež vhodnou voľbou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sporák – plynová doska, klasický dizajn, šírka 50 cm, počet platničiek: 4, farba: antikoro, energetická trieda A, objem 65 l, programy rúry: funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a statické pečenie, teleskopické vysúvanie plechu, čistenie: vodou, časovač, displej, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky, poistka horáka a vyberateľné dverové sklo, 3 roky záruka
359,90 €

2.
Sporák – sklokeramická doska, energetická trieda A, šírka 50cm, počet platničiek 4,,objem rúry 65l, 9 programov pečenia,: funkcie rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, kruhové vyhrievacie teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, statické pečenie, čistenie vodou, ukazovateľ zvyškového tepla a vyberateľné dverové sklo, klasický dizajn, bez kábla, rozmery 85 × 50 × 60 cm, hmotnosť 35,7kg, záruka – 3 roky
319 €

3.
AMICA SP 14 EGW Na sklade > 5 ks
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, ovládanie pomocou otočných gombíkov, liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry horný ohrev a spodný ohrev, biela farba
248,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
149 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,5 18×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Sporák – plynová doska, klasický dizajn, šírka 50 cm, počet platničiek: 4, farba: antikoro, energetická trieda A, objem 65 l, programy rúry: funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a statické pečenie, teleskopické vysúvanie plechu, čistenie: vodou, časovač, displej, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky, poistka horáka a vyberateľné dverové sklo, 3 roky záruka
Super cena
359,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGRSP001
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 24×
AMICA SPFS 28TLDZP X
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: tlmené dovieranie dverí, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, antikorové vyhotovenie
345,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMI005i
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
GORENJE GECS5B70CLI
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza, pravý horúci vzduch a parné pečenie, slonová kosť farba
521,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORSP038
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
3,5
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM
Sporák – elektrický, indukčná varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 59,6 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla a detská poistka, dotykové ovládanie, RÚRA: tlmené dovieranie dverí, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, ventilátor, pravý horúci vzduch a parné pečenie, antikorové vyhotovenie
638,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXSP070
4,4
BEKO FSM 52020 DW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, smaltová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, biela farba
238,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BESP8
4,4 21×
BEKO FSE57300GX
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, displej a časovač súčasťou dosky, RÚRA: detská poistka, programy rúry gril, spodný ohrev a ventilátor, antikorové vyhotovenie
292,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BESP10
5,0
Siguro SO-S150 Glass-Ceramic Stove White
Sporák – sklokeramická doska, energetická trieda A, šírka 50cm, počet platničiek 4,,objem rúry 65l, 9 programov pečenia,: funkcie rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, kruhové vyhrievacie teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, statické pečenie, čistenie vodou, ukazovateľ zvyškového tepla a vyberateľné dverové sklo, klasický dizajn, bez kábla, rozmery 85 × 50 × 60 cm, hmotnosť 35,7kg, záruka – 3 roky
Super cena
319 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_SO_S150W
4,8
BEKO FSM57000GW
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, časovač súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, biela farba
297,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FACSM2j
3,0
AMICA SP 14 EGW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, ovládanie pomocou otočných gombíkov, liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry horný ohrev a spodný ohrev, biela farba
248,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMSP081
5,0 17×
MORA K 7655 CW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, smaltová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: detská poistka a chladné dvierka rúry, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, pizza, AirFry (teplovzdušné fritovanie) a pravý horúci vzduch, biela farba
317,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP063
5,0
AMICA SSA 6110 OCW
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla a booster, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: chladné dvierka rúry, programy rúry rýchle predhriatie, gril, gril s otočným ražňom, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor a pravý horúci vzduch, biela farba
468,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMSP065
5,0
AMICA SPFS 28TLDZP W
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka a automatické zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, príklop, liatinová mriežka a displej súčasťou dosky, RÚRA: tlmené dovieranie dverí, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, biela farba
322,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMSP057
4,7
MORA K 7265 AW6
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: detská poistka a chladné dvierka rúry, programy rúry rýchle predhriatie, gril, spodný ohrev, rozmrazovanie, pizza, AirFry (teplovzdušné fritovanie) a pravý horúci vzduch, biela farba
358,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP064
4,3
MORA K 224 AW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: programy rúry horný ohrev a spodný ohrev, biela farba
238,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP059
5,0
AMICA SPA 6110 TLW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, príklop, liatinová mriežka a horák wok súčasťou dosky, RÚRA: chladné dvierka rúry, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, biela farba
384,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: AMSP060
4,5
MORA K 5652 CW
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka a automatické zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, smaltová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry horný ohrev, spodný ohrev, pizza a pravý horúci vzduch, biela farba
+Darček Promo Bonus MORA Bezplatný servis 5 rokov v hodnote 19,90 €
288,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP062
3,0
AMICA SPA 6110 TLX
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, príklop a liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: chladné dvierka rúry, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, antikorové vyhotovenie
391,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMSP061
4,0
AMICA SHC 5784D X
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla a booster, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: programy rúry rýchle predhriatie, gril, gril s ventilátorom, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza a pravý horúci vzduch, antikorové vyhotovenie
391,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMI001e
4,3
AMICA SSA 110 X
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, displej a kontrolka chodu súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, antikorové vyhotovenie
438,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: AMSP063
4,7
MORA I 7688 BX
Sporák – elektrický, indukčná varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: spojenie varných zón, ukazovateľ zvyškového tepla a booster, dotykové ovládanie, displej súčasťou dosky, RÚRA: tlmené dovieranie dverí, programy rúry gril, ventilátor a pravý horúci vzduch, antikorové vyhotovenie
+Darček Promo Bonus MORA Bezplatný servis 5 rokov v hodnote 19,90 €
Super cena
449,90 € Ušetríte 39,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP086
4,9
MORA E 2240 AW
Sporák – elektrický, liatinová varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, smaltová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry horný ohrev a spodný ohrev, biela farba
239 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP070
4,9
ELECTROLUX SteamBake LKI564202W
Sporák – elektrický, indukčná varná doska, energetická trieda A, rozmery 85,8 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: detská poistka, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, ventilátor a pravý horúci vzduch, biela farba
498,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: ELXSP064
5,0
AMICA SSA 6110 OCX
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, displej a časovač súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie a ventilátor, antikorové vyhotovenie
468,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: AMSP066
5,0
MORA K 7265 AS6
Sporák – kombinovaný, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: bezpečnostná poistka horáka, automatické zapaľovanie a integrované zapaľovanie, ovládanie pomocou otočných gombíkov, liatinová mriežka súčasťou dosky, RÚRA: programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza a pravý horúci vzduch, strieborná farba
357,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MORSP065

Sporáky

článokRozšírená realita v aplikácii Alza: Návod pre iOS | Android Chcete si pozrieť náš tovar v reálnom prostredí? Vďaka novej funkcii v aplikácii Alza si môžete vybrané výrobky prezrieť priamo u vás doma, a to ešte predtým, než ich doma vybalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak, ako má. Návod, ako ovládať 3D/AR...
Vyskúšali sme si, ako upiecť hus v domácom prostredí, a všetko sme pre vás krok za krokom detailne zmapovali. Inšpirujte sa naším receptom a pripravte svojim blízkym tradičnú lahodnú delikatesu, ktorou svätomartinská hus určite je.
Symboly na rúre označujú mnohé funkcie, ktoré moderné rúry ponúkajú. Ako sa v nich vyznať a čo presne znamenajú znaky na rúre? Práve na to sme sa zamerali v našom článku, ktorý vám pomôže objasniť, čo konkrétne znaky na rúre predstavujú.
plynovýRozdiel medzi plynovým sporákom a indukčnou varnou doskou (TIPY A TRIKY) Indukčná doska vs. plyn? Ak práve riešite túto otázku, poradíme vám, ako si vybrať sporák, ktorý vyhovuje vašim predstavám. Predstavíme vám výhody a nevýhody indukčných aj plynových varných dosiek a poradíme vám, ako vybrať indukčnú varnú dosku aj to, ako vybrať plynovú...
Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.
Neviete, ako vyčistiť plynový sporák od zaschnutej špiny a váhate, ktorý čistiaci prostriedok bude najúčinnejší? Pozbierali sme osvedčené tipy a v tomto článku vám poradíme, ako vyčistiť horáky, trysky a mriežku plynového sporáka. Nechýbajú ani babské rady, ktoré vám...
Viac článkov Všetky články

Sporáky

Sporáky sú neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Vďaka nim pripravíte chutné jedlá, navyše s minimálnou námahou. Vybrať ten správny sporák ale môže byť náročné a preto vám prinášame prehľad sporákov pochádzajúcich z dielne známych výrobcov spotrebičov.

Jeden z najväčších výrobcov spotrebičov sa ponukou sporákov rozhodne nedá zahanbiť. Aké sporáky nájdete v ich portfóliu? Prečítajte si náš krátky prehľad.

Sporáky Mora

Sporáky Mora sa pýšia viac ako 100-ročnou výrobnou tradíciou, vďaka ktorej sa neustále zlepšujú. Každý sporák Mora ponúkne praktický objem a samozrejmosťou sú tiež technologicky vyspelé funkcie, ako napríklad digitálny displej či rýchly predohrev rúry.

Sporáky Gorenje

Sporáky Gorenje sú synonymom variability, vďaka ktorej si z ich ponuky vyberie skutočne každý. Zvolíte radšej sporák Gorenje s čistými líniami alebo dáte prednosť sporáku v retro dizajne, ktorý ale za modernými modelmi funkciami nijako nezaostáva? Nech už sa rozhodnete akokoľvek, sporáky Gorenje sú zárukou najvyššej kvality.

Sporáky Amica

Sporáky Amica vám uľahčia prípravu pokrmov mnohými užitočnými funkciami, medzi ktoré patrí platnička wok, teleskopické výsuvy, rozmrazovanie a prehriatie rúry. Čerešničkou na torte sú rôzne dizajnové vyhotovenia, vďaka ktorým sporák Amica zapadne do ktorejkoľvek kuchyne.

Sporáky Indesit

Sporáky Indesit si zamilujete nielen vďaka jednoduchej príprave pokrmov, ale aj bezproblémovej starostlivosti o ne. Postará sa o to funkcia Steam&Clean a tiež systém na demontáž a montáž skla dverí rúry Click&Clean, ktorými dnes disponuje takmer každý sporák Indesit.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sporáky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sporáky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sporáky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sporáky recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií