POSTRADAM UDAJ O POČTU PORCÍ NEBO HMOTNOSTI....
Vyrážate práve na cesty, alebo len nemáte čas na varenie a napriek tomu nechcete svoje telo zaťažovať ťažko stráviteľnými polotovarmi, instantnými jedlami, či konzervami? Potom je trvanlivé jedlo Bravčové s knedľou a kapustou od Adventure Menu presne to, čo hľadáte! Nie je to žiadny polotovar, ale poctivé domáce plnohodnotné jedlo, ktoré si so sebou budete môcť vziať ako do kempingu a na výlet do prírody, tak aj do práce. Adventure Menu Bravčové s knedľou a kapustou je typické české jedlo, ktoré patrí medzi tie najobľúbenejšie. Ide o kúsky pečeného bravčového mäsa s výpekom a bielou kyslou kapustou. Ako prílohu si môžete vychutnať fritované zemiakové knedle, ktoré dodávajú celku tú najlepšiu chuť. Výrobok obsahuje lepok a vajcia. Nízka hmotnosť balenia ho predurčuje k tomu vziať si Adventure Menu do batoha na pešie výlety, keď cestujete naľahko. Trvanlivosť jedla je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C.
Ponáhľate sa a nemáte čas si uvariť, vyrážate na túru, či dlhší pobyt v kempingu a tak sa zmierujete s tým, že sa budete stravovať nezdravo a „tým, čo sa nájde“? Takýto prístup k sebe samému chce Adventure Menu eliminovať. Už žiadne konzervy, ktoré sa ťažko trávia, doprajte si plnohodnotné MRE jedlo na cestu, Bravčové s knedľou a kapustou, ktoré chutí a vonia ako práve uvarené! Všetky svoje jedlá varí Adventure Menu v Českej republike z lokálnych surovín. Vy nemusíte robiť nič, stačí si len pokrm ohriať a máte kvalitné, vyvážené jedlo kdekoľvek práve budete.
Zloženie:
Bravčové pliecko (30 %), zemiakové knedle (28 %) (zemiaky, múka pšeničná, pšeničná krupica, vajce, soľ), kapusta kyslá (26 %) (kapusta, voda, soľ, rasca), repkový olej, cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, cukor, cesnak, ocot, soľ, rascu, korenie
Nutričné hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 584 kJ
Sacharidy: 17,4 g
Bielkoviny: 7,6 g
Tuky: 4,3 g
Alergény:
Lepok, vajcia
Pýtate sa, ako je možné, že sú jedlá Adventure Menu pripravené so zachovanými všetkými živinami a napriek tomu vydržia pri normálnych teplotách až 3 roky? Všetko je to o príprave a spôsobe konzervácie. MRE jedlo na cestu Bravčové s knedľou a kapustou bolo uvarené podľa tradičnej receptúry, bez „éčok“, alebo chemických farbív, a následne zakonzervované technológiou tzv. sterilizácie. Ide o unikátny spôsob, ktorý v pokrme zachová všetky chuťové aj nutričné vlastnosti čerstvo pripraveného jedla a napriek tomu zostáva aj vizuálne ako práve uvarené aj po troch rokoch uskladnenia. Konzervácia prebieha tak, že je pokrm vystavený pôsobeniu teploty nad 100 °C, počas čoho sú zničené všetky zdraviu škodlivé mikroorganizmy. Potom sa jedlo prudko schladí a tak sú vitamíny i minerály v jedle zachované. Suroviny, z ktorých je Adventure Menu Bravčové s knedľou a kapustou uvarené, sú vždy čerstvé od lokálnych farmárov a poľnohospodárov, žiadna z prísad nie je polotovarom. Vy si tak vďaka Adventure Menu vychutnáte kdekoľvek na cestách plnohodnotné jedlo plné živín, s vôňou a chuťou ako práve pripravené šéfkuchárom.
Nezáleží na tom, či ste mäsožravce, vegetariáni, či vegáni – s Adventure Menu sa dosýta naje naozaj ktokoľvek. Budete si môcť vybrať ako z českej, tak aj svetovej kuchyne, pretože Adventure Menu ponúka viac ako 15 druhov jedál. Okrem bravčového s kapustou a knedľou si môžete z plnohodnotných jedál vybrať napr. bravčové rebierko so zemiakmi, hovädzí guláš so zemiakmi, jelenie ragú so zemiakovými klátikmi, pikantný kotlík s bulgurom a ďalšie. Vegetariáni si môžu zvoliť zeleninové rizoto a vegáni napríklad tandoori quinoa. Ak túžite len a len po mäse bez prílohy, je určené priamo pre vás bravčové na rasci, alebo morčacie na cibuľke. Pri raňajkách pozostávajúcich z ryžového nákypu so slivkami, alebo žemľovky s jablkami a škoricou načerpáte energiu na celý deň. Alebo si môžete len tak strčiť do vrecka sušené Jerky z hovädzieho, alebo morčacieho mäsa a odhryznúť si, kedykoľvek budete mať práve chuť.
Vyrazili ste za dobrodružstvom s balíčkom Adventure Menu Bravčové s knedľou a kapustou v batohu, vyhladli ste a premýšľate, ako si svoje jedlo vychutnať? Máte hneď niekoľko možností, ako si bravčové s kapustou a knedľou ohriať a príprava je veľmi jednoduchá. Jedlo nie je dehydrované, takže doň nepridávate žiadnu vodu. Ak máte so sebou hrniec alebo kotlík, pokrm v ňom bude hotový približne za 2 minúty. Pri vložení celého vrecúška Adventure Menu do horúcej vody vám to zaberie asi 10 minút. Unikátnym spôsobom, ktorým disponuje Adventure Menu, je ale systém samoohrevu. Jednoducho vložíte vrecko s pokrmom do špeciálneho ohrievacieho vaku, tzv. Zipper-bagu spoločne so samoohrevnou kapsulou a trochou vody a necháte fyziku pracovať približne 12 minút. Vnútri Zipper-bagu vystúpi teplota až na 100 °C vďaka princípu exotermickej reakcie medzi nehaseným vápnom a vodou, ktoré samoohrevná kapsula Adventure Menu obsahuje. Horúca para vám tak ohreje bravčové s kapustou a knedľou aj v extrémnych podmienkach okolia. Zipper-bag potom môžete používať opakovane, kapsula je však jednorazová, zato ale úplne ekologicky rozložiteľná, takže ju budete môcť zakopať kdekoľvek v prírode a nezostane po vás žiadny odpad.
Bravčová pliecko (30%), zemiakové kolíky (28%) (pšeničná múka, zemiakové vločky /SO2/, pšeničná krupica, soľ, vaječná zmes, korenie), kapusta kyslá (26%)(kapusta, voda, rasca), repkový olej, cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, cukor, cesnak, ocot, rasca, korenie.
Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.