Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Atomic Revent L FDL HD OTG Black

Zobraziť katalóg
Atomic Revent L FDL HD OTG Black
Lyžiarske okuliare –unisex, Rám: väčšia veľkosť (large fit); Live Fit rám, adaptívna trojvrstvová pena, Výklopné úchyty pásku, silikónová potlač na vnútornej strane pásku zabezpečuje lepšiu priľnavosť k helme, vrátane obalu na okuliare z mikrovlákna; Sklá: cylindrické dvojité sklá – Fusion Double Lens (FDL), odolné skla proti zahmlievaniu a poškriabaniu, Technológia skiel: Stereo HD Technology, Technológia OTG (Over the Glasses), farba čierna
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTatm0168 Produktové číslo:  AN5105456 Stránky výrobcu
Atomic Revent L FDL HD OTG Black 124,22 € Rozbalené

Atomic Revent L FDL HD OTG Black

Atomic Revent L FDL HD OTG Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Špičkové lyžiarske okuliare Atomic Revent L FDL HD OTG Black vás ochránia pred oslnením a znížia únavu očí. Okuliare Revent L FDL HD OTG disponujú Stereo technológiou, ktorá umožní jasné a ostré videnie za všetkých svetelných podmienok. Dvojité sklo okuliarov Atomic odolá poškriabaniu aj zahmleniu a jeho cylindrické zakrivenie vám zaručí neskreslený výhľad. Vďaka Live Fit rámčeku s trojvrstvovou penou sú okuliare Revent veľmi pohodlné a perfektne sa prispôsobia každej tvári. Pásik s výklopnými úchytmi a silikónovou potlačou dobre kopíruje tvar helmy a skvelo k nej priľne. Súčasťou balenia je okrem samotných okuliarov Atomic tiež ochranný obal z mikrovlákna.

Hlavné prednosti lyžiarskych okuliarov Atomic Revent L FDL HD OTG Black

  • Live Fit rámček sa dokonalo prispôsobí tvári
  • Cylindrické zakrivenie pre neskreslený výhľad
  • Atomic model OTG pre nosenie okuliarov
  • Výklopné úchytky pásku a silikónová potlač pre lepšiu priľnavosť k prilbe
  • Dvojité sklo odolné proti poškriabaniu a zahmlievaniu
  • Lyžiarske okuliare Atomic sú dodávané vrátane obalu na okuliare z mikrovlákna
  • Stereo Lens Technology pre jasné videnie za všetkých svetelných podmienok

S okuliarmi Atomic Revent L FDL HD OTG Black vás nič nezaskočí

Lyžiarske okuliare Atomic spoľahlivo ochránia váš zrak pred mechanickým poškodením, vetrom či konármi stromov a pred UV žiarením, ktoré je vo vyšších nadmorských výškach veľmi intenzívne. Zároveň vám poskytnú bezchybné videnie aj za zhoršených svetelných podmienok. Atomic Revent Lsú prispôsobené väčšej tvári alebo lyžiarom, ktorí majú radi veľké priezory. Špeciálna antifog úprava priezoru a vetracie otvory v rámčeku zabránia nepríjemnému zahmlievaniu. S okuliarmi Atomic si užijete zimné športy aj v tých najdrsnejších podmienkach.

Priepustnosť viditeľného svetla:
18 – 43%

Kategória slnečného filtra:
2

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic Revent L FDL HD OTG Black
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií