AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CUBOT S1 Black

Zobraziť katalóg
CUBOT S1 Black
3,4 5 hodnotení
Fitness náramok – 0.96" OLED, bezdrôtový monitoring aktivity (spánok, tepová frekvencia, kalórie, záznam aktivít), budík, notifikácie, diaľkové ovládanie telefónu, hudby, monitoring srdcového tepu, Bluetooth 4.0, kompatibilita s Android a iOS systémy, odolnosť IP65, batéria 85mAh
Kód:  CUB015b1 Produktové číslo:  ACU034

CUBOT S1 Black

Pokiaľ chcete mať pod kontrolou svoj denný pohyb, fitness náramok CUBOT S1 Black je skvelým prostriedkom, ako to docieliť. Nielenže jeho štýlový dizajn ozdobí každú ruku, má tiež veľa užitočných funkcií, ktoré sa vám zobrazia na 0,98" OLED displeji. Vďaka bezdrôtovému monitoringu aktivity budete vedieť ako ste aktívny, koľko ste prešli krokov, ako kvalitný je váš spánok či koľko spálite kalórií. Pre presnejšie výsledky má náramok funkciu monitoringu srdcového tepu. Fitness hodinky, ktoré sú kompatibilné s Android aj iOS systémami, ponúkajú taktiež budík, po prepojení s telefónom cez Bluetooth 4.0 tiež notifikácie, ovládanie hudby či fotoaparátu. Batéria 85 mAh vydrží až mesiac.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku CUBOT S1 Black

  • Bezdrôtový monitoring aktivity
  • Monitoring srdcového tepu
  • Krokomer, monitoring spánku a ukazovateľ spálených kalórií
  • Bluetooth 4.0, kompatibilita s Android a iOS systémami
  • Batéria 85 mAh vydrží až mesiac
  • Možnosť ovládania budíka, hudby aj fotoaparátu vo vašom telefóne
  • Čierny rám hodiniek aj čierny remienok

Buďte aktívny vonku aj na sieti

Vďaka náramku CUBOT S1 si môžete naplno užívať aktívny život a zároveň vďaka notifikáciám včas zistiť, či vám neprišiel pracovný e-mail. Šesťosý algoritmický senzor spoľahlivo rozpozná, ktorý šport práve praktizujete, či už ide o beh, jazdu na koni či lezenie po skalách. GPS funkcia tiež dokáže zaznamenať presnú trasu, ktorú ste absolvovali. Prejdené kilometre, srdcovú frekvenciu aj spálené kalórie z celého dňa sú potom k dispozícii v mobilnej aplikácii, z ktorej môžete vaše výkony zdieľať na sociálne siete. A ak by sa vám náhodou stalo, že aktivita na sieti príliš prevažuje, inteligentný náramok vám po určitej dobe pripomenie, že by bolo vhodné vstať a pretiahnuť telo či doplniť pitný režim.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
0,01 h (0 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
0,01 h (0 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chtěl jsem se zeptat jestli náramek funguje při běhání bez telefonu ? děkuji

Dobrý den, je možné náramek nějak ztišit, aby mi nezačal vibrovat nebo hrát během hodiny ve škole? Hezký den, Brebisová

Zdravím, mám problém z inštaláciou aplikácie na IOS, QR kód v návode ma presmeruje na Americkú APP Store ale aplikáciu tam nenájde, nieje dosptupná pre slovenský trh.

Dobrý den, ztratila jsem nabíječku, je možné ji dokoupit zvlášť? děkuji za odpověď, hezký den

dobrý den chci se zeptat dá se do koupit nabíječka

Dobrý deň kúpila som si na vašej stránke mobilný telefón a k nemu ste pridali darček smartwatch CUBOT S1 black skúšala som tieto hodinky prepojiť s mobilným telefónom, ktorý má android ale nefunguje to tá aplikácie ako by bola zrušená viete mi poradiť? Prípadne prosím o zaslanie stránky ktorá by podporovala stiahnutie aplikacie do androidu. Rada by som začala využívať tieto hodinky ale nemôžem očakávam Vašu skorú pozitívnu odpoveď. Ďakujem PS: Nerada by som Vám dala zlé hodnotenie tak sa to prosím pokúsne vyriešiť.

Dobrý deň, po naskenovaní QR kódu na android mi vypíše, že sa aplikácia nenášla, skúšal som aj manuále hladať na google play, ale márne nenašiel som to tam, ďakujem za radu. Pekný den,

Dobrý den, dá se v hodinkách spustit hudba bez telefonu? Dá se do nich přímo vložit hudba, nebo musí být vždy zdrojem telefon? Musím mít telefon při sportu u sebe když chci aby hrála hudba? Děkuji

Dobrý deň, sú tieto hodinky vodeodolné?

Dobry den , da se koupit nahradni nabiječky ?

123
Diskusia a poradňa k CUBOT S1 Black
Príslušenstvo pre CUBOT S1 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBOT S1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBOT S1 Schwarz Fitnessarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBOT S1 Schwarz Fitnessarmband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CUBOT S1 Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií