Dirtwash Extreme

Zobraziť katalóg
Dirtwash Extreme
Čistiaca sada na údržbu bicykla, na základnú očistu a údržbu pred ďalším výjazdom
Kód:  SPT10267 Produktové číslo:  5013863060185

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dirtwash Extreme Predaj skončil

Dirtwash Extreme

Súpravu Dirtwash Extreme na údržbu bicykla ocenia ako profesionálni pretekári, tak aj rekreační cyklisti. V nepriaznivom mokrom počasí sa bez perfektného servisu bicykla nezaobídete. V súprave nájdete všetko na základnú očistu bicykla a jeho údržbu pred ďalším výjazdom. Na odstránenie mastnej špiny a starých mazív je ideálny odmasťovač Dirtwash Citrus s objemom 75 ml. Pomocou plastovej kefy Dirtwash s hrebeňom na pastorky a prevodníky jednoducho očistíte všetky diely pohonu a ďalšie komponenty.

Na namazanie a nakonzervovanie reťaze je vhodné mazivo TF2 Extreme Weldtite s objemom 75 ml, ktoré je špeciálne určené do náročných podmienok, ako je dážď, sneh či blato. Súčasťou balenia je aj súprava na lepenie pre prípad defektu a plastové montpáky na demontáž plášťa. Doprajte vášmu bicyklu profesionálnu starostlivosť a kúpte si túto špičkovú súpravu Dirtwash Extreme.

Obsah súpravy:

  • Odmasťovač Dirtwash Citrus - 75 ml
  • Mazivo TF2 Extreme na reťaz Weldtite - 75 ml
  • Lepenie Weldtite airtime - súprava 8 ks
  • Montpáky Cyclo Tools - súprava 3 ks
  • Kefa Dirtwash na pastorky a prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirtwash Extreme Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirtwash Extreme. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Extreme Dirtwash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Extreme Dirtwash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: extrém Dirtwash.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií