AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9

Zobraziť katalóg
Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9
Zjazdové lyže – na zjazdovku, športové, extra nízka váha, drevené jadro TubeLite, SlimShape technológia, RST sidewall, kamene Swarovski
Kód:  SPTalp0047nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9 Predaj skončil

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9

Zjazdové lyže série Delight patria medzi najľahšie lyže na svete a športové lyže Elan Delight Black Edition patria práve do tejto série. Okrem naozaj malej hmotnosti majú tiež štýlový dizajn a sú ozdobené kameňmi Swarovski v tvare snehových vločiek. Lyže Delight Black Edition sú určené pre vášnivé lyžiarky, ktoré sa vyžívajú v dynamickej jazde. Vďaka malej hmotnosti a skvelej konštrukcii vydržíte s dámskymi lyžami Elan Black Edition lyžovať celý deň bez odpočinku, pretože vám tieto lyže budú šetriť energiu. Lyže Elan Black Edition majú veľmi ľahké drevené jadro TubeLite a bočné hrany RST pre ľahkú kontrolu.

Kľúčové vlastnosti lyží Elan Delight Black Edition

  • Štýlové krištále v tvare snehových vločiek firmy Swarovski
  • Séria Delight sa radí medzi najľahšie lyže na svete
  • Skvelé lyže pre vášnivé lyžiarky vyžadujúce odolné a dynamické lyže
  • Výborné jazdné vlastnosti v akomkoľvek teréne
  • Lyže Elan Delight Black Edition vám pomôžu šetriť energiu
  • Súčasťou lyží Elan Delight je viazanie ELW 9

Malá hmotnosť vďaka technológii SlimShape

Vďaka tejto technológii sa lyže Elan Delight Black Edition radia medzi najľahšie lyže na svete. Špeciálny tvar plášťa je veľmi tenký, ale zároveň tiež veľmi odolný a pevný. Skvelé jazdné vlastnosti majú lyže Elan Delight vďaka optimálnej pružnosti a veľkej torznej pevnosti. Jednoduchý prenos energie zaisťuje technológia RST, ktorá umožňuje skvelé držanie hrán a spoľahlivú kontrolu nad lyžami pri oblúkoch.

Profil Early Rise Rocker

Umožňuje lyžiam Elan Delight robiť plynulé oblúky bez námahy vďaka nízkemu profilu rocker na špičke a pätke. S profilom Early Rise Rocker sa lyže stávajú ľahko ovládateľné a hravé.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií