AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elan Maxx black/red QS EL 4.5

Zobraziť katalóg
Elan Maxx black/red QS EL 4.5
Zjazdové lyže – na zjazdovku, pre začiatočníkov, U-Flex, Full power cap, Snflex Core, Fiberglass
Kód:  SPTalp0085nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Maxx black/red QS EL 4.5 Predaj skončil

Elan Maxx black/red QS EL 4.5

Detské lyže Elan Maxx sú ideálnou voľbou pre deti, ktoré sa chcú naučiť lyžovať alebo svoje lyžiarske zručnosti zlepšiť. Najmodernejšie detské lyže na trhu z nich robí výnimočná kombinácia unikátnych technológií, ktoré deťom učenie uľahčia. Lyže Elan Maxx vynikajú nadštandardnou pružnosťou, ľahkou konštrukciou a miernym profilom na špičke a na päte. Vďaka tomu sa deti môžu naučiť jazdiť na hranách od prvého dňa a robiť svoje prvé oblúky s minimálnym úsilím. K tomu prispeje aj plne integrovaný systém viazania. Deti navyše osloví tiež výrazný grafický dizajn lyží.

Kľúčové vlastnosti lyží Elan Maxx

  • Moderné detské lyže pre začiatočníkov i pokročilých
  • Lyže s optimálnou pružnosťou a torznou tuhosťou
  • Vďaka technológii U-Flex nadštandardne pružné
  • Lyže s unikátnou ľahkou konštrukciou Full Power Cap
  • Detské lyže s miernym profilom (Early Rise Rocker)
  • Výborný plne integrovaný systém viazania (Systém Quickshift)
  • Skvelé jazdné vlastnosti vďaka ľahkému jadru

Moderné technológie v hlavnej úlohe

Detské lyže Elan Maxx vynikajú vďaka dokonale zladenému mixu technológií, ktorý deťom uľahčí učenie a ich prvé lyžiarske pokusy. Technológia U-Flex prináša unikátnu konštrukciu a profil. Vďaka nim sú lyže Elan Maxx o 25% pružnejšie, ako je obvyklé. V kombinácii s jadrom Synflex zaručuje táto patentovaná technológia skvelé jazdné vlastnosti lyží. V štruktúre ľahkého syntetického jadra sa pozdĺžne striedajú materiály s rôznou hustotou. Požadovaným výsledkom potom je optimálne rozloženie pružnosti. Celková konštrukcia Full Power Cap je ľahká, čo uľahčuje zatáčanie a prispieva k poddajnosti lyží. Konštrukčnú štruktúru zlepšuje ešte vystuženie z laminátu Fiberglass, ktoré je umiestnené buď pod alebo nad jadrom lyže. Optimalizuje ich pružnosť a zvyšuje torznú tuhosť.

Lyžiarom ľahko a rýchlo

Vďaka miernemu profilu Early Rise Rocker na špičke i na päte je kratšia dĺžka hrany lyží, takže aj malí začínajúci lyžiari sa môžu ľahko naučiť jazdiť na hranách a robiť plynulé oblúky bez väčšej námahy. Lyžiarske začiatky uľahčí deťom tiež plne integrovaný systém viazania Quick Shift s pružnou free-GLUCOMED konštrukciou typu plate-in-plate ( „podložka v podložke“). Systém viazania využíva opäť ľahké materiály s tenkým profilom a navyše mäkšou podložku. Pre ľahké oblúky sa už viac urobiť nedá. Viazanie Quick Shift je tak dokonalou bodkou vo výslednej súhre všetkých použitých technológií.

Druh lyží:
Carvingové

Farba:
Čierna, červená

Materiál:
Laminát

Technológie:
U-Flex
Typ konštrukcie Full Power Cap
Kompozitové jadro Synflex Core
Laminátové vystuženie Fiberglass
Systém/doska Quick Shift

Profil:
Early Rise Rocker

S viazaním:
Áno – viazanie EL 4,5 (do 55 kg)

Odporúčaná dĺžka k výške postavy:
-15/-5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Maxx black/red QS EL 4.5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Maxx black/red QS EL 4.5.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií