AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fitbit Charge Large Burgundy

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge Large Burgundy
4,0 4 hodnotení
Fitness náramok bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, aktívny minúty, čas, ID volajúceho, budík), veľkosť L (18-20cm), vodeodolný náramok, OLED displej, Bluetooth 4.0 dosah 20 metrov, USB, výdrž batérie 7-10 dní
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  FTB002e6d Produktové číslo:  FB404BYL-EU Stránky výrobcu
Fitbit Charge Large Burgundy 102,18 € Rozbalené

Fitbit Charge Large Burgundy

Fitbit Charge Large Burgundy je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Moderné športtester vo veľkosti L si obľúbia všetci, ktorí chcú mať prehľad o svojich denných aktivitách aj spánku. Už jeho vzhľad je prepracovaný, pôsobí moderne, aj keď máte na sebe tričko alebo sako. Konštrukcia sa opiera o pružnosť a odolnosť elastomeru, ktorý je u podobných hodiniek obľúbenou a spoľahlivú voľbou výrobcov.

Podrobný monitoring

Inovatívny senzory rozoznajú beh od chôdze a zvládnu aj kontrolovať ako dlho a kvalitne spíte. Presne spočítajú počet krokov a určí trvania jednotlivých udalostí. Na základe zmeraných údajov sa tiež dozviete presný počet spálených kalórií, čo vám dodá chuť a motiváciu pre ďalšie krôčiky k vysnívanej kondícii a postave.

Automatická bezdrôtová synchronizácia

Všetko, čo športtester zaznamená, si môžete jednoducho a hlavne pohodlne synchronizovať pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0 s počítačom alebo s niektorým z viac ako 120 podporovaných chytrých telefónov (kompatibilitu s aplikáciou Fitbit zistíte tu). Prezerajte si podrobné dáta o svojich výkonoch v tabuľkách a grafoch skrze Fitbit aplikáciu. Na jednom mieste sa zhromažďujú aj mesačné prehľady o aktivitách a nechýba možnosť zdieľania vašich výkonov s vašimi priateľmi. Za každý prekonaný cieľ či míľnik budete ocenení virtuálnymi odznaky.

OLED displej

Všetko podstatné zobrazí prehľadne spracovaný jednoduchý OLED displej, či už to sú údaje o aktivite alebo ID volajúceho. Minútové zaznamenané dáta náramok uchová až 7 dní, denné záznamy až 30 dní. Výrobcom udávaná výdrž hodiniek je dlhých 10 dní a za zmienku stojí aj prítomnosť vibračného motorku, ktorý vám spríjemní ranné vstávanie.

Parametre a špecifikácie:

Napájanie:
Lithium-polymér batéria
Výdrž na jedno nabitie: 7-10 dní
Doba nabíjania: 1-2 hodiny

Systémové požiadavky:
Bluetooth 4.0
Nainštalovaná aplikácia Fitbit
Android zariadenia
iOS zariadenia
Windows Phone zariadenia
Kompletný zoznam podporovaných zariadení

Vnútorný obvod náramku:
18 - 20 cm

Obsah balenia:
Športtester Fitbit Charge
Bezdrôtový USB kľúč
Nabíjací kábel

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Charge Large Burgundy
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií