Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band
Smart hodinky – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia), krokomer, meranie vystúpaných poschodí, výpočet spálených kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy, kompatibilné s: Android, iOS; vodoodolné do 100m (10 ATM); GPS, kompas, akcelerometer, výškomer, teplomer, gyroskop
Kód:  SKGfenix5p11 Produktové číslo:  010-01988-07 Stránky výrobcu
Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band Predaj skončil

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band sú smart hodinky pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o svoje denné aktivity. Na ruke vás zaujme predovšetkým Čierna farba puzdra v kombinácii so skutočnosťou, že na výrobu remienka bol použitý materiál Koža. Odolnosti smart hodiniek napomáha zafírové sklíčko. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,2 " pre vás zobrazí rôzne informácie.

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band zaujmú aj ďalšími funkciami

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band sú kompatibilné s operačným systémom Android a iOS za pomoci WiFi, ANT+, Bluetooth a NFC. Smartwatch vás zaujmú aj vďaka ďalším vychytávkam. Monitoring spánku vám zmeria pomer hlbokého spánku a nočného prevaľovania sa a pomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby ste cez deň neboli unavení. Hudobný prehrávač vám dovolí preskakovanie pesničiek bez toho, aby ste museli siahať po mobil do vrecka. Indikátor stavu batérie zabezpečí, aby nedošlo k nepozorovanému poklesu batérie vášho telefónu pod kritickú úroveň. Výdrž batérie hodiniek pri bežnom používaní vystačí na 288 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú znenazdania, keď ich najviac potrebujete.

Hodinky sú váš osobný tréner

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band merajú mnoho športových aktivít, ako je Beh, Triatlon, Cyklistika, Plávanie, Turistika, Fitness, Lyžovanie, Golf a Veslovanie. Meranie TF zo zápästia sa v prvom rade hodí na vymedzenie momentálnej tréningovej zóny a tým aj účinnejšie spaľovanie tukov. Krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní je neoceniteľné meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Smart hodinky Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band dokonca do mapy vykreslia trasu, ktorú ste zabehli. Ak pracujete na posúvaní vašich limitov a spaľovaní tukov, užitočná je možnosť presného merania intervalového tréningu.

Hlavné rysy smart watch Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Sklíčko
Zafírové Hotovo!
Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Zafírové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
87 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
14,75 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií