AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Goodie Maca 4× Power BIO 140 g

Zobraziť katalóg
Goodie Maca 4× Power BIO 140 g
Maca – VYLEPŠENÁ! – Maca (Lepidium meyenii) čiže žerucha peruánska rastie v nehostinných vysokých nadmorských výškach v Južnej Amerike. Je zdroj fytoestrogénu, podporuje hormonálny systém, výkon, pamäť, sexualitu a plodnosť u mužov aj žien. Spojili sme 4 odrody macy-macu červenú, čiernu, žltú a fialovú v BIO a RAW kvalite, ktorá zaručuje maximálnu kvalitu bioaktívnych látok, aby vznikla neprekonateľná prírodná sila, ktorá povzbudzuje fyzické aj duševné zdravie.
Kód:  SPT16544 Produktové číslo:  8596299011657

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Goodie Maca 4× Power BIO 140 g Predaj skončil

Goodie Maca 4× Power BIO 140 g

Maca (Lepidium meyenii), čiže žerucha peruánska rastie vo vysokých nadmorských výškach v Južnej Amerike, kde je bežnou súčasťou každodenného jedálneho lístka tamojšej populácie v najrôznejších úpravách a podobách. Vo vrecku Goodie Maca 4× Power BIO nájdete zmes štyroch odrôd macy (červená, čierna, žltá, fialová) v BIO a RAW kvalite dovezenej priamo z Peru od pestovateľov. Neobsahuje lepok, laktózu, pridaný cukor, GMO ani chemikálie.

Použitie:
Odporúčame užívať 1 – 3 čajové lyžičky (2 – 6 g) denne. Dávkovaciu schému si každý môže zvoliť sám v rozmedzí odporúčanej dennej dávky, ktorá by nemala prekračovať 10 g. Macu môžete pridať do obľúbeného nápoja, smoothie, do kaše, alebo v RAW kuchyni aj do cesta pri pečení. Maca obohatí výsledný nápoj, či pokrm chuťovo aj nutrične.

Odporúčaná konzumácia:
Dávkovacia schéma: 5× týždenne, alebo 3 týždne v mesiaci
Začnite macu užívať v menších dávkach (napríklad 1/2 čajovej lyžičky). Postupne je možné dávky zvyšovať v závislosti na telesnej hmotnosti.

Nutričné hodnoty (100 g):
Energetická hodnota: 1 466 kJ/348 kcal
Tuky: 2,1 g
– z toho nenasýtené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 63,9 g
– z toho cukry: 27, 6 g
Bielkoviny: 13 g
Vláknina: 10, 6 g
Soľ: 0,01 g

Upozornenie:
Výživový doplnok neslúži ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Tehotným a dojčiacim ženám odporúčame konzumáciu macy konzultovať s lekárom.

Zloženie

prášok maca (Lepidium meyenii) 25% BIO Maca žltá, 25% BIO Maca červená, 25% BIO Maca čierna, 25% BIO Maca fialová

Parametre a špecifikácia

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Na pamäť a sústredenie, Pri menopauze, Pre gynekologické zdravie Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Na pamäť a sústredenie, Pri menopauze, Pre gynekologické zdravie Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie Maca 4x Power BIO 140g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Goodie Maca 4x Power BIO 140 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií