AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly 150 ks

Zobraziť katalóg
Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly 150 ks
Maca – nová maca v kapsuliach, BIO a RAW kvalita. HPMC kapsuly sú bez škrobov, konzervantov, 100% rastlinného pôvodu, ich základom je hydroxypropylmetyl celulóza. Vhodné pre vegánov. Obsah kapsúl tvoria 4 odrody macy – maca červená, čierna, žltá a fialová v BIO a RAW kvalite pre maximálnu kvalitu bioaktívnych látok. Povzbudzuje fyzické aj duševné zdravie. Maca (Lepidium meyenii) čiže žerucha peruánska rastie v nehostinných vysokých nadmorských výškach v Južnej Amerike. Je zdrojom fytoestrogénu, podporuje hormonálny systém, výkon, pamäť, sexualitu a plodnosť u mužov aj žien.
Kód:  SPT16541 Produktové číslo:  8596299010940

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly 150 ks Predaj skončil

Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly 150 ks

Doplnok stravy Goodie Maca 4× Power BIO vo forme kapsúl zaistí, že užívanie maca s blahodarnými účinkami na zdravie nikdy nebolo ľahšie. Aj nová maca v kapsulách sa môže pochváliť stále rovnakou BIO a RAW kvalitou. HPMC kapsuly sú bez škrobov a konzervantov, 100 % rastlinného pôvodu. Ich základ tvorí hydroxypropylmetyl celulóza. Výrobca spojil v tomto doplnku stravy 4 odrody macy, a síce macu červenú, čiernu, žltú a fialovú. Ich BIO a RAW kvalita zaručuje maximálnu kvalitu bioaktívnych látok, potrebnú na vznik neprekonateľnej prírodnej sily, ktorá povzbudzuje fyzické i duševné zdravie.

Maca (Lepidium meyenii) alebo žerucha peruánska
Rastie v nehostinných vysokých nadmorských výškach v Južnej Amerike. Je zdrojom fytoestrogénu, podporuje hormonálny systém, výkon, pamäť, sexualitu a plodnosť u mužov aj žien. Existuje niekoľko odrôd macy, a to červená, čierna, žltá a fialová. Ide o tú istú plodinu, ale svojimi vlastnosťami sa trochu odlišujú. Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly sú spojením 4 odrôd, vďaka čomu vznikol unikátny doplnok stravy. Vlastnosti a účinky sa vzájomne podporujú a navyše má charakteristickú chuť. Účinky macy sú preukázateľné, nejde o placebo a ľudia po celom svete sa z jej účinkov radujú už vyše 2 000 rokov. Maca je jediná rastlina na svete, ktorá rastie v tak vysokých nadmorských výškach (až 3 000 m.n.m.).

Odporúčané dávkovanie:
Jedna kapsula obsahuje 0,5 g macy a jedna dávka sú 4 kapsuly = 2 g. Odporúča sa konzumovať 1 až 3× denne. V prípade potreby napríklad u mužov je možné dávku ešte zvýšiť. Dávkovaciu schému si každý môže zvoliť sám v rozmedzí odporúčanej dennej dávky. Dávka by nemala prekročiť 10 g za deň. Výrobca odporúča dávkovaciu schému: 5× týždenne alebo 3 celé týždne v mesiaci.

Maca je nevhodná pre:
Osoby s vysokým krvným tlakom alebo s hormonálne receptívnou rakovinou (napr. rakovina prsníka, rakovina prostaty).

Upozornenie:
Výživový doplnok neslúži ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Krajina pôvodu: Peru

Zloženie

Prášok maca (Lepidium meyenii) 25% BIO Maca žltá, 25% BIO Maca červená, 25% BIO Maca čierna, 25% BIO Maca fialová.

Parametre a špecifikácia

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Na pamäť a sústredenie, Pri menopauze, Pre gynekologické zdravie Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Na pamäť a sústredenie, Pri menopauze, Pre gynekologické zdravie Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie Maca 4x Power BIO kapsle 150ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Goodie Maca 4x Power BIO kapszula 150 darab.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií