Gymnastické stuhy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Bez tyčky
(17)
S tyčkou
(9)
Farba
Červená
(2)
Modrá
(5)
Zelená
(5)
Žltá
(3)
Oranžová
(2)
Dĺžka
400 cm
600 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Gymnastické stuhy sú esenciálne na výučbu a prax rytmickej gymnastiky. Či už hľadáte gymnastickú stuhu pre začiatočníkov alebo gymnastickú stuhu na profesionálne vystúpenie, je dôležité, aby bola stuha pre gymnastu vhodná a spĺňala všetky požiadavky na funkčnosť a estetiku. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako sa stuha na gymnastiku vyberá.

Pokračovať

Čo je gymnastická stuha?

Gymnastická stuha predstavuje kľúčovú súčasť rytmickej gymnastiky, kedy sa kombinuje plynulosť a elegancia s presnosťou, a kontrolovanými pohybmi. Výber je široký, s množstvom variantov. Vyberú si tak ako profesionálni gymnasti, tak aj malé deti, ktoré sa chcú naučiť novým zručnostiam a užiť si veľa zábavy.

Ako sa vyberá stuha na gymnastiku?

Premýšľate, ako sa vyberá stuha na gymnastiku? To závisí na úrovni zručností, fyzických parametroch gymnastu a osobných preferenciách. Pri výbere je dôležité zohľadniť, či je stuha vhodná na daný vek a úroveň gymnastu, a či zodpovedá požiadavkám na výkon a estetiku.

  • Moderné gymnastické stuhy ponúkajú širokú škálu farieb a dizajnov, od jednoduchých jednofarebných až po viacfarebné a dúhové varianty. Farba môže ovplyvniť vizuálnu prezentáciu rutiny, takže vyberajte farby, ktoré najlepšie vyhovujú vašej choreografii a kostýmu.
  • Stuhy môžu byť buď s tyčkou alebo bez nej. Tyčka pomáha pri manipulácii so stuhou a umožňuje lepšiu kontrolu nad pohybmi. Pre začiatočníkov, najmä pre deti, sa odporúča stuha s tyčkou, napríklad gymnastická stuha pre deti.

i

Gymnastická stuha pre deti

Gymnastická stuha pre deti je vytvorená s dôrazom na ľahkosť, manévrovateľnosť a bezpečnosť. Obvykle je krátka, často okolo 1,2 m a 2 m, a je vybavená tyčkou na lepšiu kontrolu. Tyčka pomáha deťom ľahko manipulovať so stuhou a učí ich správnym technikám, ako sa naučiť novým pohybovým schopnostiam.

Ako dlhá by mala byť stuha na gymnastiku?

Kľúčovým parametrom, ktorý má stuha na gymnastiku, je jej dĺžka, ktorá sa pohybuje od 1,2 m až do 6 m. Pre malé deti sú obvykle vhodné kratšie stuhy, zatiaľ čo pre dospelých a pokročilých gymnastov sú lepšie dlhšie varianty, napr. gymnastická stuha 6 m.

  • Gymnastická stuha 4 m: Ideálna pre stredne pokročilých gymnastov, ktorí už zvládli základy a chcú sa posunúť ďalej.
  • Stuha na gymnastiku 5 m: Vhodná pre pokročilých gymnastov, ktorí sa chcú zamerať na zložitejšie techniky a kombinácie.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
26 položiek
SEDCO Gymnastická stuha 6 metrov Červená
Gymnastická stuha – bez tyčky, dĺžka 600 cm, červená farba
5,82 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTefst2
5,0
Gymnastická stužka na tyči
Gymnastická stuha – s tyčkou, dĺžka 400 cm, dúhová farba
5,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAnk004995

Gymnastické stuhy

V kategórii Gymnastické stuhy máme práve teraz na Alza.sk celkom 26 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné gymnastické stuhy
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií