AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Huawei Color Band A1 Black

Zobraziť katalóg
Huawei Color Band A1 Black
3,3 12 hodnotení
Fitness náramok – s LED farebnými notifikáciami, Bluetooth 4.2, notifikácia prichádzajúcich hovorov a správ, monitor srdcových aktivít, inteligentné monitorovacie senzory, IP57, batéria 70mAh, prevádzková doba až 28dní
Kód:  xxHU6045a2d Produktové číslo:  WA-BANDA1BOM Stránky výrobcu

Huawei Color Band A1 Black

Módny šikovný náramok od firmy Huawei so širokým spektrom funkcií. Poskytuje presné údaje o vašich aktivitách a pomôže vám v zdravšom životnom štýle. Medzi funkcie patrí monitoring aktivít, spánku a hodnoty UV žiarenia. Stačí ho jednoducho spárovať s vašim šikovným telefónom (so systémom Android alebo iOS a nainštalovanou aplikáciou) cez rozhranie Bluetooth 4.0. Stav jednotlivých typov notifikácií zobrazuje farebný LED indikátor. Batéria v náramku vám vydrží až 22 dní pri bežnej prevádzke a pri úspornom režime až 28 dní.

Kľúčové vlastnosti

  • vysoká odolnosť
  • monitoring spánku, fitnes a UV žiarenia
  • záznam cvičenia
  • zdieľanie údajov o zdravotnom stave
  • upozornenie na prichádzajúci hovor/SMS správu
  • inteligentný alarm
  • lokátor náramku

Notifikácia hovorov a správ

Nie ste práve v miestnosti s telefónom, alebo jednoducho nemáte telefón poruke? V prípade Bluetooth spárovania s vašim telefónom vám náramok bude vibrovať, aby vás upozornil na prichádzajúce hovory alebo správy. Zároveň si môžete nastaviť časový interval, kedy chcete na prichádzajúce hovory či zprávy upozorniť.

Sledovanie kvality spánku

Inteligentný monitoring spánku automaticky deteguje hĺbku vášho spánku a poskytuje lepšiu analýzu spánkových cyklov. Vďaka integrovanému alarmu vás náramok zobudí v tej najvhodnejšej fáze spánku. Vstanete tak svieži a oddýchnutí.

Škodlivé UV

Náramok deteguje v reálnom čase intenzitu ultrafialového svetla a v závislosti na jeho úrovni navrhne zodpovedajúcu ochranu. Pri nastavení v aplikácii je vhodné vybrať typ vášho náramku pre presné údaje. 

Stupeň odolnosti IP57

Zariadenie je odolné proti nárazom a poškriabaniu a je čiastočne odolné proti vniknutiu prachu. Navyše sa môže pochváliť dokonalou vodotesnosťou. Podľa normy vydrží ponorenie na 30 minút do hĺbky jedného metra. 

 

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
672 h (28 d) Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!
Bežná výdrž batérie
22 h (0,92 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
20 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
672 h (28 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
22 h (0,92 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuje tento náramek k propojení s mobilem internetová data? a je tato funkce v češtině? Také by mě zajímalo zda náramek dávate k Huawei P9 Lite pouze v černé barvě a zda je stále dostupný a nejsou vyprodané zásoby. Děkuji

Predajná cena tohto náramku je bežne cca 30€. Ako je možné že v alze stojí 75€???!!! Mimochodom Orange ho dáva ZADARMO ku akémukoľvek nákupu v ich predajni!

Srdcove aktivity ? Hm ?

Dobrý den, lze náramek propojit i s iphonem SE? Děkuji za odpověď

Dobry den prosim,Vas pri akych funkciach musim byt pripojeny cez bluetooth a pri akych nemusim? Zaujima ci pri cviceni alebo spani myslim byt sparovany s mobilom? A pri prichadzajucich hovoroch a sms tiez?

Dobrý den stratila se mi nabijecka na hodinky huawei colorband a1 da se nekde sehnad nova, popripadne kde?

Dobrý den, mohu se zeptat zda by tento tnáramek šel propojit s iphone 4 ? Děkuji

Dobrý mňa by zaujímalo či tá akcia platí a ak dokedy . Chceme to synovi kúpiť , pretože práve sa pustil do tvrdého chudnutia a tento náramok by sa mu hodil . Taže funguje u Vás táto akcia ? Ďakujem .

Odkedy platí táto akcia, že náramok zdarma? Lebo som mobil Huawei P9 lite objednala 11. 09. 2016, ale pri vyzdvihnutí mobilu som náramok nedostala.

Ukazuje tento náramek čas?

12
Diskusia a poradňa k Huawei Color Band A1 Black
Príslušenstvo pre Huawei Color Band A1 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Color Band A1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií