Kemping a outdoor

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Výlety po horách a pobyt v prírode, rovnako ako kemping v Chorvátsku, neodmysliteľne patria k slovenskej kultúre. Tu nájdete všetko potrebné outdoor a kempingové vybavenie, od stanov batohov a obuv cez nože, ďalekohľady a turistické palice až po kempingový nábytok, variče a riad. Zistite o nich viac.

Pokračovať

Čo je to outdoor a kemping?

Outdoor je jednoducho pobyt v prírode. Patria sem všetky vonkajšie športy a aktivity, ako je cyklistika, pešia turistika, horolezectvo, vodáctvo, geocaching a samozrejme kemping, teda tábornictvo. Bežne sa používa označenie outdoor obchod, teda predaj outdoorového oblečenia a vybavenia.

Stany – základ správneho kempovania

Stany patria medzi to najdôležitejšie kempingové vybavenie, pokiaľ teda nie ste zástancom spania pod holým nebom za každého počasia. V našej ponuke nájdete stany na akýkoľvek outdoor: expedičné, rodinné, plážové a cyklostany, ultraľahké aj samorozkladacie stany, bivaky, plážové prístrešky, detské aj záhradné stany.

Spacie vaky na pohodlný kemping nielen v chladnejšom počasí

Spacie vaky vám zaistia pokojné sny aj v tých najtvrdších podmienkach. Letné, zimné alebo trojsezónne spacáky môžu byť perové, s dutými vláknami alebo z mikrovlákna. Dôležitá je komfortná a limitná teplota.

Karimatky – užitočná turistická výbava

Bez dobrej karimatky je kemping v stane nemysliteľný. Či už ide o penové, nafukovacie alebo samonafukovacie, karimatky majú dôležitú termoizolačnú funkciu a váš chrbát ochránia pred ostrými kamienkami a nerovnosťami.

Outdoor treková obuv bude potrebná, keď sa vydáte na výlet

Outdoor treková obuv musí hlavne skvele padnúť. Ďalej je nutné si povedať, či v nej budete vyrážať na krátke výlety, dlhšie pochody alebo či sa chystáte na náročnú vysokohorskú expedíciu. Podľa toho môžete voliť buď trekové sandále, letné, zimné, nízke či vysoké trekové topánky (pohorky) alebo rovno horolezecké topánky a expedičnú obuv.

Batohy na všetky vaše kempingové vychytávky

Všetko potrebné, nielen na outdoor, zbalíte do dobrého batoha. Turistické a poľovnícke batohy a krosná ale nie sú to jediné, čo tu nájdete. Na behanie, bicykel či tenis sa hodia športové batohy, dizajnové batohy na notebook využijete každý deň do práce či do školy. Ak jazdíte na motorke, siahnite po odolnom motorkárskom batohu.

Svietidlá a čelovky – nevyhnutné na nočné outdoor aktivity

Svietidlá a čelovky vám posvietia na cestu a pomôžu nájsť veci v stane. S čelovkou budete mať voľné ruky. Hodí sa teda na cyklistiku, behanie a outdoor. Vybavenie svojho automobilu, chaty aj domácnosti doplňte o spoľahlivú baterku. Na kemping sú vhodné aj lampáše, ktoré vám osvetlia väčšiu plochu.

Turistické palice nielen na náročné prechody hôr

S turistickými palicami sa vám bude kráčať o poznanie lepšie. Znížia zaťaženie kolenných a bedrových kĺbov, rytmizujú chôdzu, zlepšujú dýchanie a uľahčia vám pohyb v teréne aj na cestách. Trekingové palice voľte na náročnejší outdoor. Na prechádzky po okolí si zadovážte palice na nordic walking.

Nože a multitooly – nielen na prípravu jedla na kempovanie

Nože a multitooly patria medzi základné outdoor a kempingové vybavenie, ktoré vám v prírode môže zachrániť život. Do prírody sa hodia outdoorové nože zatváracie, multifunkčné či s pevnou čepeľou. S drobnými opravami vám pomôže multitool.

Ďalekohľady vám umožnia pri kempovaní v prírode zahliadnuť mnoho krás

Ďalekohľady vám ukážu svet pekne zblízka. Pre outdoor voľte prenosné binokulárne (triédre) alebo monokulárne ďalekohľady (spektívy). Krásy hviezdnej oblohy môžete objavovať s teleskopmi.

Cestovné doplnky nielen na kemping a outdoor

Chýbajú vám ešte nejaké cestovné doplnky na kemping a outdoor? Vybavenie do prírody si môžete obohatiť o lekárničky, impregnáciu, moskytiéry a odpudzovače hmyzu, pončá, nepremokavé vaky a puzdrá, termotašky, chladiace boxy a piknikové deky, chemické WC a sprchy na kemping, slnečné okuliare alebo napríklad krokomery.

Varenie a jedlo – kempingový riad, varič aj trvanlivé potraviny

Veľkou témou kempovania v outdoore je aj varenie a jedlo. Zahnať hlad v prírode vám pomôže sušené mäso a instantné a samoohrevné jedlá. Vodu z prameňa si môžete vyčistiť pomocou fľaše s filtrom. Na kemping využijete variče, plynové kartuše a turistický riad. Pre naozajstnú letnú pohodu sú tu potom kempingové grily.

Outdoorové GPS na kempovanie v SR, Rakúsku či inde vo svete

Outdoorové GPS vám pomôžu nájsť tú správnu cestu. Na kemping a outdoor sa hodia viac ako smartfóny, pretože sú presnejšie a predovšetkým nie sú závislé od pokrytia mobilným signálom.

Kempingový nábytok

S kempingovým nábytkom sa aj v tom najvzdialenejšom kúte divočiny budete cítiť ako doma. Kemping a rybárčenie pri vode si najlepšie užijete na pohodolnom ležadle či kresle na kempovanie so stolíkom, na strom zavesíte hojdaciu sieť a poriadok v stane vám pomôžu udržať kempingové skrinky.

Solárna energia pre úplnú slobodu od civilizácie

Solárna energia vám poslúži všade tam, kde nie je prístup k zásuvke. Solárne panely a nabíjacie stanice sú ideálne na kepming „na divoko“. S lacnou, ekologickou a všade dostupnou energiou zo slnka budete naozaj nezávislí.

Časopisy nielen o outdoor vybavení

Pre aktívnych záujemcov o šport a camping existuje množstvo zaujímavých časopisov v elektronickej verzii, pojednávajúcich o pobyte v prírode, s tipmi na trekovanie po Slovensku aj cudzine. Na svoje si prídu aj horolezci a milovníci obytných vozov, hľadajúci inšpiráciu na kempingové vybavenie do auta či na motorku.

Na pohodlné a bezpečné kempovanie so psom budete potrebovať postroj do auta, prepravku či cestovné misky. Všetko toto, aj ďalšie vybavenie, nájdete v našej kategórii Cestovanie so psom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 791 položiek
4Sleep Závesná hojdacia sieť, modrý pruh - Hamaka Varianty
4Sleep Závesná hojdacia sieť, modrý pruh
Hamaka – pre 1 osobu, nosnosť 120 kg, obal súčasťou, rozmery plochy na ležanie 80 × 185 cm (Š×D), modrá farba
Novinka
9,88 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa2157
4Sleep Závesná hojdacia sieť pevná, červený pruh - Hojdacia sieť Varianty
4Sleep Závesná hojdacia sieť pevná, červený pruh
Hojdacia sieť – pre 1 osobu, nosnosť 120 kg, vhodná na spánok a cestovná, drevené výstuže a obal súčasťou, lana v balení, materiál bavlna, rozmery plochy na ležanie 90 × 250 cm (Š×D), hmotnosť 1 kg, čierno-oranžová farba
Novinka
13,13 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa2156
CAMP Laser
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál dural, dĺžka 130 cm, hmotnosť 155 g, vo výbave gumová topánočka, čierna a zelená farba
64,64 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STPcam030
CAMP Laser W
Trekingové palice – teleskopické, dámske, materiál dural, dĺžka 125 cm, hmotnosť 147 g, vo výbave gumová topánočka, čierna a fialová farba
64,61 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STPcam031
AceCamp Cestovná fľaša 800 ml, blue - Fľaša na vodu Varianty
AceCamp Cestovná fľaša 800 ml, blue
Fľaša na vodu – so slamkou, objem 0,8 l, napájačka súčasťou, bez obsahu BPA a so širokým hrdlom, materiál tritan, vhodná na beh, cyklistiku aj turistiku, výška 25 cm, priemer 8 cm, modrá farba
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTacec004
AceCamp Cestovná fľaša 800 ml, grey - Fľaša na vodu Varianty
AceCamp Cestovná fľaša 800 ml, grey
Fľaša na vodu – so slamkou, objem 0,8 l, napájačka súčasťou, bez obsahu BPA a so širokým hrdlom, materiál tritan, vhodná na beh, cyklistiku aj turistiku, výška 25 cm, priemer 8 cm, sivá farba
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTacec001
LittleLife Pathfinder Child Carrier, navy
Detské krosná – farba modrá, vhodné od 6 mesiacov, hmotnosť 2,6 kg, nosnosť 20 kg, 73 × 32 × 33 cm
272,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTtot0246
Klymit Static V Long Sleeping Pad – Green
Karimatka – nafukovacia, hrúbka 6 cm, skladacia, ultraľahká, vodoodolná, dvojsezónna, rozmery 198 × 58 cm (D׊), materiál polyester, hmotnosť 6350 g, rozmery po zbalení 20 × 8 cm (D׊), opravná sada a obal súčasťou balenia, tepelný odpor 1,3 m²K/W, zelená farba
Novinka
87,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTkly009
Vango Thermocore XPD Standard Rocket Red
Karimatka – nafukovacia, hrúbka 10 cm, ultraľahká, vodoodolná, umývateľná, celoročná, rozmery 195 × 58 cm (D׊), materiál nylon, hmotnosť 735 g, rozmery po zbalení 22 × 13 cm (D׊), opravná sada a nafukovací vak súčasťou balenia, tepelný odpor 5,6 m²K/W, červená a sivá farba
143,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTvng0472
GCI Outdoor Comfort Pro Rocker™ Floral - Kempingová stolička Varianty
GCI Outdoor Comfort Pro Rocker™ Floral
Kempingová stolička – nosnosť 120kg, materiál nylon, oceľ a polyester, ružová a zelená farba, hmotnosť 5kg, rozmery 38.8×34.6×25.2cm (V׊×D)
86,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTgci016
GCI Outdoor RoadTrip Rocker™ Hunter Topo - Kempingová stolička Varianty
GCI Outdoor RoadTrip Rocker™ Hunter Topo
Kempingová stolička – nosnosť 120kg, materiál nylon, oceľ a polyester, sivá a zelená farba, hmotnosť 5.8kg, rozmery 99×65×75cm (V׊×D)
91,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTgci012
Joola Fľaša Water Bottle 1,2 l
Fľaša na vodu – objem 1,2 l, s uzatvárateľným ventilom, pútko, krytý náustok a napájačka súčasťou, termo, otvárateľná jednou rukou a s úzkym hrdlom, materiál nerez, vhodná na fitness, hokej aj turistiku, výška 30 cm, fialová farba
35,32 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa1153
Regatta Highton V2 35 l Black/Sealgr - Turistický batoh Varianty
Regatta Highton V2 35 l Black/Sealgr
Turistický batoh , rozmery 60×26×18 cm, hmotnosť 0.92kg, výbava: vodoodolné, integrovaný pršiplášť batoha, vystužený chrbát, kompatibilný s vodným rezervoárom, horné veko a vak na vodu
Novinka
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTrgt1047
Pokémon – Colourful edícia – batoh detský
Batoh , vyhotovenie: unisex, rozmery 30×20×10 cm, hmotnosť 0.352kg, výbava: vystužený chrbát
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2490
Osprey Daylite Plus Meadow Gray/Histosol Brown
Batoh , rozmery 46×26×24 cm, hmotnosť 0.585kg, výbava: píšťalka
80,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTosp961
TRIMM Battle 2in1 khaki/black 185C
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň 100 % polyester, komfortná teplota -1 °C, maximálna výška postavy 185 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 20 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 25 cm, čierna a kaki farba, hmotnosť 1350 g
65,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTtrm123
TRIMM Battle 2in1 khaki/black 195C
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň 100 % polyester, komfortná teplota -1 °C, maximálna výška postavy 195 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 20 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 35 cm, čierna a kaki farba, hmotnosť 1350 g
65,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTtrm122
Secutek Mini WiFi fotopasca SST-WiFi301 24MP
Fotopasca – s WiFi, s dosahom senzora 20 m, maximálna kvalita fotografie 24 Mpx, rozlíšenie snímača 0,00 Mpx, 120° pozorovací uhol, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080), rozlíšenie displeja 1620 × 1080 Mpx, pripojenie k mobilnému zariadeniu, manuál, USB kábel a remienok súčasťou balenia, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, posielanie fotografie cez aplikácie, na 4 AA batérie, maximálna výdrž 91,31 dní, krytie IP66
92,12 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0849
Secutek WiFi fotopasca SST-WiFi940Pro 36MP, 4K
Fotopasca – s WiFi, s dosahom senzora 25 m, maximálna kvalita fotografie 36 Mpx, 120° pozorovací uhol, rýchlosť spustenia 0,3 s, maximálne rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160), rozlíšenie displeja 4096 × 2160 Mpx, pripojenie k mobilnému zariadeniu, s kamerou, závit na statív, napájací zdroj, manuál, USB kábel, remienok a pinzeta súčasťou balenia, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 256 GB, posielanie fotografie cez aplikácie, na 1 batériu, krytie IP66
160,37 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0848
Secutek SST-550A
Fotopasca – s dosahom senzora 20 m, maximálna kvalita fotografie 16 Mpx, 120° pozorovací uhol, rýchlosť spustenia 2 s, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080), rozlíšenie displeja 1920 × 1080 Mpx, IR prísvit 850 nm, manuál, USB kábel a remienok súčasťou balenia, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 32 GB, na 8 AA batérií, maximálna výdrž 182,62 dní, krytie IP65, hmotnosť 432 g, rozmery 12,3 × 17 × 10 cm (V׊×H)
56 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0847
Camouflage Fotopasca SM4 Pro
Fotopasca – s dosahom senzora 20 m, rozlíšenie snímača 4 Mpx, 102° pozorovací uhol, rýchlosť spustenia 0,2 s, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080), displej, remienok súčasťou balenia, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SDHC do veľkosti 32 GB, na 8 AA batérií, maximálna výdrž 243,49 dní, krytie IP66, hmotnosť 650 g, rozmery 18 × 12 × 6 cm (V׊×H)
99,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0730
Camouflage Fotopasca EZ2 Ultra
Fotopasca – s dosahom senzora 30 m, maximálna kvalita fotografie 32 Mpx, rozlíšenie snímača 8 Mpx, 102° pozorovací uhol, rýchlosť spustenia 0,3 s, maximálne rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160), displej, remienok súčasťou balenia, kompatibilná s pamäťovou kartou SDXC do veľkosti 512 GB, na 8 AA batérií, maximálna výdrž 213,06 dní, krytie IP66, hmotnosť 650 g, rozmery 18 × 12 × 6 cm (V׊×H)
147,54 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0729
La Sportiva Boulder X Mid – Carbon/Flame - Outdoorové topánky Varianty
La Sportiva Boulder X Mid – Carbon/Flame
Outdoorové topánky – pánske, antracitová farba
191,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: SPTf613nad
Secutek 4G LTE Fotopasca SST-940Pro-LI 30MP, 4G
Fotopasca – s LTE, so 4G, s dosahom senzora 30 m, maximálna kvalita fotografie 30 Mpx, rozlíšenie snímača 30 Mpx, 120° pozorovací uhol, rýchlosť spustenia 0,3 s, maximálne rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160), rozlíšenie displeja 3840 × 2160 Mpx, IR prísvit 940 nm, kompatibilná s pamäťovou kartou SD do veľkosti 128 GB, posielanie fotografie cez aplikácie, napájanie pomocou akumulátoru, maximálna výdrž 101 dní, krytie IP65, hmotnosť 703 g
224,60 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTaaa0670

Kemping a outdoor

Kemping a outdoor

Vyrážate pod stan, na dlhší pobyt do prírody alebo radi kempujete? Kúpte si campingové a outdoor príslušenstvo, ktoré vám spríjemní pobyt a v mnohých prípadoch sa stane nenahraditeľnou výbavou. Nájdete tu širokú škálu campingového vybavenia ako sú stany, spacie vaky, skladacie kreslá a ďalší campingový nábytok. Campingový riad zahŕňa skladací riad, vreckové nože a svoje využitie majú aj doplnky, ako napríklad rôzne druhy svietidiel, nepremokavé vaky a mnoho ďalšieho.

Všetko na kempovanie a pobyt pod stanom

Na kempovanie alebo výpravu do hôr si vyberte kvalitný stan, spacák či karimatku. Na popoludňajšie posedenie sa hodí skladací stôl a pohodlné skladacie kreslo, napríklad skladacie kreslo Mivardi, ktoré je vhodné na použitie tiež pri vode ako rybárske kreslo. Nielen v mestských parkoch využijete piknikovú deku, ktorá vám dokonale spríjemní popoludnie. Piknikové deky, hojdacie siete a ďalšie vybavenie na camping a outdoor vybavenie ponúka Spokey. Skladacie hrnčeky a ďalšie kempingové riady si zaobstaráte napríklad od spoločností Tatonka alebo Sea To Summit.

Vreckové nože a baterky

Pri dlhšom pobyte v prírode sa bez kvalitného vreckového noža nezaobídete. Nôž poslúži nielen ako súčasť riadu, ale kvalitné nože sú neoceniteľnými pomocníkmi aj pri mnohých ďalších situáciách mimo domova. Kúpte si napríklad obľúbené vreckové nože Victorinox. Pri kempovaní využijete aj svietidlá a lampy, napríklad vrátane bateriek. Čelovky sú skvele využiteľné pri nočných pochodoch prírodou, pri športe alebo manuálnych prácach. Pred dotieravým hmyzom vás účinne ochráni moskytiéra.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kemping a outdoor Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kemping a outdoor Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kemping a outdoor Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kemping a outdoor recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií