AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

KingCamp Premium Super 15

Zobraziť katalóg
KingCamp Premium Super 15
Nafukovací matrac – 201 × 128 cm (D׊), hrúbka 15 cm, pre 2 osoby, umývateľný, celoročná, materiál polyester, hmotnosť 6200 g, rozmery po zbalení 70 × 35 cm (D׊), opravná sada súčasťou balenia, tepelný odpor 6,1 m²K/W, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTking36 Produktové číslo:  6927194775436
KingCamp Premium Super 15 238,90 € Rozbalené

KingCamp Premium Super 15

KingCamp Premium Super 15 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

KingCamp Premium Super 15

Samonafukovací matrac KingCamp Premium Super 15 je luxusným doplnkom pre dobrodruhov, ktorí ocenia vyšší komfort pri spaní. Skvelou výhodou je práve jeho samovoľné napustenie. Výška 15 cm podporuje kvalitný spánok v každej situácii, a to na akomkoľvek mieste. Proti prepichnutiu alebo mechanickému poškodeniu sú použité kvalitné materiály. Dĺžka 201 cm postačujekaždému výletníkovi a v kompaktnom balení má iba 70 × 35 cm. Nafukovacia podložka KingCamp Premium Super 15 má hmotnosť 6 200 g.


Kľúčové vlastnosti matraca KingCamp Premium Super 15

  • Matrac KingCamp Premium Super 15 sa môže pochváliť samonafukovacou schopnosťou
  • Jeho hrúbka dosahuje 15 cm
  • Odhadovaný tepelný odpor (R-value) 6,1 m²K/W
  • Rozmery rozloženého matraca: 201 × 128 cm
  • Rozmery zloženého matraca: 70 × 35 cm
  • Hmotnosť: 6,2 kg
  • Samonafukovacia podložka KingCamp Premium Super 15 je vyrobená v bielej farbe

Matrac KingCamp Premium Super 15 ľahko zložíte na cesty

O ľahký prenos matraca KingCamp Premium Super 15 sa postará priložená prepravná taška v čiernom vyhotovení. Nafukovaciu podložku sprevádzkujete v priebehu chvíľky.Poskladáte ju do minimalistického tvaru s rozmermi 70 × 35 cm. Jej hmotnosť je 6,2 kg. Kompaktné rozmery ju predurčujú na ľahké prenesenie. Využijete ju tak na kempovanie, výlety,rybárčenie, turistiku aj iné činnosti v teréne. Kempingová podložka KingCamp Premium Super 15 vytvára dobrú izoláciu od zeme, preto budete spať vždy v teple a pohodlí.

KingCamp Premium Super 15
KingCamp Premium Super 15

Matrac KingCamp Premium Super 15 ľahko sprevádzkujete

Kempingová podložka KingCamp Premium Super 15 sa môže pochváliť jednoduchým systémom rozloženia, ktorý nevyžaduje nafukovaciu pumpu ani kompresor. Stačí ju rozložiť a ona sa sama nafúkne na požadované rozmery. V rozloženom stave dosiahne rozmery 201 × 128 × 15 cm, kam sa pohodlne zmestia dve dospelé osoby. O pohodlné spanie sa postarápenová výplň, ktorá je mäkká a chráni chrbticu. Pre zloženie podložky otvorte ventil, zatlačte, aby sa vyfúkol vzduch a potom ju ľahko zrolujete. Starostlivým skladaním z neho vyfúknete zvyšný vzduch a zostane kempingová podložka minimálnych rozmerov.

Matrac KingCamp Premium Super 15 sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Samonafukovací matrac KingCamp Premium Super 15 je vyrobený z 30D elastického materiálu TPU, ktorý je odolný voči vlhkosti aj mechanickému poškodeniu. Oceníte jednoduchú údržbu. Nafukovacia podložka KingCamp Premium Super 15 poskytuje skvelú tepelnú izoláciu, pevný podklad pre zdravé spanie a taktiež odolnosť voči vlhkosti. Je vhodná nakempovanie, ale využijete ju aj v domácich podmienkach napríklad na prespanie návštevy. Balenie obsahuje aj súpravu opráv pre prípadné poškodenie.


KingCamp Premium Super 15
KingCamp Premium Super 15

Skvelá podpora

Samonafukovací matrac KingCamp Premium Super 15 predstavuje maximálny komfort s bočnými podložkami, ktoré zabraňujú pádu na zem. 


KingCamp Premium Super 15

Ventil 3 v 1

Na nafukovanie a vyfukovanie matraca KingCamp Premium Super 15 je pripravený ventil 3 v 1, ktorý nastavíte na potrebnú polohu. 

KingCamp Premium Super 15

Pohodlné spanie

Spacia podložka KingCamp Premium Super 15 je vybavená vrstvou strečovej látky a kvalitnou penou, ktorá evokuje pocit, akoby ste spali na obláčiku.

KingCamp Premium Super 15

Parametre a špecifikácia

Typ
Nafukovací matrac Hotovo!
Konštrukcia
Nafukovací Hotovo!
Hmotnosť
6 200 g Hotovo!
Šírka
128 cm Hotovo!
Dĺžka
201 cm Hotovo!

Typ

Typ
Nafukovací matrac Hotovo!
Konštrukcia
Nafukovací Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 200 g Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Šírka
128 cm Hotovo!
Dĺžka
201 cm Hotovo!
Hrúbka
15 cm Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka
70 cm Hotovo!
Hrúbka
35 cm Hotovo!

Vlastnosti

Obdobie
Celoročná Hotovo!
R-Value
6,1 Hotovo!
Vlastnosti
Pre dvoch, Umývateľná Hotovo!
Obsah balenia
Opravná sada Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Premium Super 15
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií