AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Leatherman Surge Limited edition

Zobraziť katalóg
Leatherman Surge Limited edition
5 9 hodnotení
Multitool 21 funkcií, dĺžka nástroja 11.5 cm, hmotnosť 335g
Kód:  SPT895LE Produktové číslo:  SPT895LE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Surge Limited edition

Leatherman Surge je multitool, ktorý vás ohromí svojou univerzálnosťou a úctyhodným počtom nástrojov. Bude sa vám hodiť pri vykonávaní širokej škály aktivít, či už doma, na záhrade či vonku v prírode. Všetky nástroje sa nachádzajú na robustnej konštrukcii, čepele nástrojov sú vyrobené z prvotriednej ocele420HC s vysokým obsahom uhlíka. Multitool so svojimi 11,5 cm a 335 g je jedným z najväčších vôbec. Dodávaný je navyše v praktickom nylonovom puzdre.

Kľúčové vlastnosti Multitool Leatherman Surge

  • Moderný multifunkčný nástroj
  • Ideálny na outdoorové výpravy aj na domáce použitie
  • Leatherman Surge s 21 praktickými funkciami
  • Čepele vyrobené z prvotriednej ocele 420HC
  • Dodávaný v nylonovom puzdre
  • Farebné vyhotovenie: strieborné

Leatherman Surge s 21 inteligentnými nástrojmi

Leatherman Surge vás nezradí v žiadnej situácii. Obsahuje celkom 21 inteligentných a praktických nástrojov, ktoré vám pomôžu v najrôznejších situáciách. Súčasťou jeho výbavy sú kliešte s ihlovou špičkou, kombinované kliešte, vymeniteľné štiepacie kliešte mäkkých a tvrdých drôtov, krimpovacie kliešte, štiepacie kliešte na lanká, odizolovací brit nakáble, nôž s rovným aj zubatým ostrím, pílka, nožnice s pružinou, šidlo, 19 cm pravítko, otvárač na konzervy aj na fľaše, pilník na drevo a kov, pilník s diamantovou vrstvou, vymeniteľná pílka, malý aj veľký plochý skrutkovač. Leatherman Surge je skutočne nepostrádateľným pomocníkom, ktorého je dobré mať vždypo ruke.

Hmotnosť:
335 g

Dĺžka v zavretom stave:
11,5 cm

Upozornenie:
Bity nie sú súčasťou a krúžok je ukrytý v tele.


Parametre a špecifikácia

Dĺžka čepele
7,8 cm Hotovo!
Dĺžka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
335 g Hotovo!
Počet funkcií
21 Hotovo!
Typ
Multitool Hotovo!

Čepeľ

Dĺžka čepele
7,8 cm Hotovo!
Dĺžka
11,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
335 g Hotovo!

Funkcie

Počet funkcií
21 Hotovo!

Typ

Typ
Multitool Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Na mojom produkte Multitool Leatherman Surge Limited edition sa na obale nikde nenachádza nálepka s údajom 100% Originál a ani 10 miestny kód potrebný k registrácii 25 ročnej záruky u výrobcu. Prečo?

Aký je rozdiel medzi limited edition a normal?

Dobrý deň poprosím o obsah balenia. Surge by mal obsahovať nylonové púzdro a púzdro s pílou a pilníkom! Čo je vlastne limited edition? Držiak bitov?

Dobrý deň, čo presne je obsahom limited edition? V popise som to bohužiaľ nenašiel. Je tam multitool a...puzdro? bity? nástavec? clip? Čo presne? Ďakujem.

Dobrý den, prosím o info, zda je v balení mimo pouzdra i něco jiného ? (bity, nástavec - jako u modelu Wave, apod. ?) Děkuji !

Diskusia a poradňa k Leatherman Surge Limited edition
Príslušenstvo pre Leatherman Surge Limited edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Surge Limited Edition.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií