AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum

Zobraziť katalóg
Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum
Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, protišmyková guma na podrážke, zámky nie sú súčasťou balenia, letná sezóna, zapínanie: systém boa, vrchný materiál: syntetická koža, podošva: Explorer Michelin, hmotnosť 0.446 kg
Kód:  SPTnor0325nad Produktové číslo:  SPTnor0325nad
Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum Predaj skončil

Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum

Chceli by ste efektívnejšie prenášať výkon z nôh do pedálov? V tom prípade by ste si mali zaobstarať cyklistické tretry Northwave. Tieto tretry vám poskytnú perfektnú oporu pri šliapaní. Tento model je navrhnutý na MTB bicykle. Na pevné zapnutie slúži systém BOA. Čo sa týka zámku, sú kompatibilné s modelom SPD. Aby ste zvolili tú správnu veľkosť, možno tiež využiť veľkosť mondo point. Vďaka tej budete vedieť, koľko meria vnútorná stielka. U týchto tretier meria 237 mm. Strih a tvar týchto cyklistických tretier Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum je určený pánom. Na väčšiu bezpečnosť pri chôdzi sú vybavené protišmykovou gumou na podrážke. Podošva je vyrobená z materiálu, ktorým je explorer michelin. Materiálom zvršku cyklistických tretier Northwave je syntetická koža. Ich hmotnosť dosahuje 0,446 kg.

Najdôležitejšie funkcie cyklistických tretier Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum

  • Pánske cyklistické tretry
  • Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum sú navrhnuté na MTB bicykel
  • Zapínanie: systém BOA
  • Kompatibilný zámok: SPD
  • Podrážka je osadená protišmykovou gumou
  • Na výrobu podošvy cyklo tretier Northwave bol použitý materiál: explorer michelin
  • Materiál zvršku: syntetická koža
  • Hmotnosť celých 0,446 kg
  • Ich farba je čierna a fialová
  • Sezóna: letná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Northwave – X-Trail Plus Woman – Black/Plum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Northwave - X-Trail Plus Woman - Black/Plum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Northwave - X-Trail Plus Woman - Black/Plum.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií