AlzaPlus+ sport

Pilates pomôcky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pilates pomôcky predstavujú skvelý spôsob, ako zlepšiť účinnosť pilates cvičenia. Pri výbere pomôcky je dôležité zvážiť svoje individuálne potreby a ciele. Kvalitné pilates pomôcky vám pomôžu dosiahnuť svoje fitness ciele a zlepšiť zdravie. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Pokračovať

Pilates pomôcky: Čo je pilates?

Pilates je populárna forma cvičenia, ktorá zdôrazňuje spojenie tela a mysle prostredníctvom kontrolovaných pohybov a hlbokého dýchania. Predstavuje skvelý spôsob, ako znížiť stres a zlepšiť spánok či držanie tela. Pilates pomôcky slúžia na dosiahnutie maximálnych výsledkov pilates cvičenia, kedy je správna technika a podpora dôležitá.

Pilates pomôcky – významný krok k efektívnemu cvičeniu

Pilates pomôcky nielenže zvyšujú účinnosť tréningu, ale zároveň vám môžu pomôcť v zlepšení vašej kondície, flexibility a sily. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo pokročilý, pomôcky na pilates sa dokážu prispôsobiť vašim potrebám a zároveň vás inšpirovať k neustálemu zlepšovaniu sa.

i

Pri výbere pilates pomôcky je dôležité zvážiť svoje individuálne potreby a ciele. Ak ste začiatočník, je dobré začať s jednoduchými pomôckami, ako sú podložky a valce. Keď sa budete zlepšovať, môžete pridať ďalšie pomôcky na pilates, ako napríklad kruhy, lopty alebo expandéry.

Čo všetko zahŕňajú pilates pomôcky?

Všetky pilates pomôcky majú svoje vlastné výhody a prispievajú k rôznym aspektom vášho cvičenia. Nižšie si spomenieme pomôcky na pilates, ktoré sú najbežnejšie.

  • Podložka je základnou pomôckou pre každého, kto chce cvičiť pilates. Poskytuje pohodlie a podporu pri cvičení.
  • Pilates valec, napríklad pilates valec sissel, predstavuje skvelý nástroj na zlepšenie stability, flexibility a svalovej sily.
  • Kruhy pomáhajú pri cvičení, ktoré je zamerané na posilnenie horných aj dolných končatín, zlepšenie flexibility a rozvoj svalovej sily.
  • Lopta na pilates poskytuje nestály povrch, ktorý zvyšuje nároky na rovnováhu a posilňuje stred tela.
  • Domáce pilates pomôcky na cvičenie predstavujú bežné predmety ako podložky alebo stoličky na podporu cvičenia pilates doma.

Pilates pomôcky môžu byť použité aj na masáž a rehabilitáciu. Masážne pomôcky, ako sú napríklad masážne valčeky, môžu pomôcť uvoľniť svalové napätie a zlepšiť krvný obeh. Rehabilitačné pomôcky, ako sú napríklad pilatesové stoličky, môžu pomôcť zlepšiť pohyblivosť a posilniť svaly.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
8 položiek

Pilates pomôcky

V kategórii Pilates pomôcky máme práve teraz na Alza.sk celkom 8 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pilates pomôcky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pilates pomôcky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pilates pomôcky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pilates pomôcky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií