AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Archív - Plážové podložky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Plážová podložka je praktickým pomocníkom pre všetkých, ktorí radi leňošia na pláži, na záhrade alebo napríklad na terase. Medzi najväčšie výhody patrí skladnosť, odolnosť a jednoduchá údržba. Pred kúpou myslite predovšetkým na typ podložky a materiál. Potrebujete poradiť s výberom? Prečítajte si viac o tom, čo by mala spĺňať vhodná plážová podložka.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,1 45×
Acra - Ležadlo pláž
Plážové lehátko plážové, skladacie do tašky s úchytmi, výplň nenasiakavý polyetylén, poťah PES a bavlna, modrá farba, 180×50×1.5cm
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT14586PL
4,1 45×
Acra - Ležadlo červené
Plážové lehátko – plážové, skladacie do tvaru tašky s úchytmi, výplň nenasiakavý polyetylén, PES poťah, červená farba, 180×50×1.5cm
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT14584
campingČo do kufra na prázdniny Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií