Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sigma BC 7.16

Zobraziť katalóg
Sigma BC 7.16
4,8 16 hodnotení
GPS navigácia – funkcie celkový čas, aktuálny čas jazdy, prejdená vzdialenosť, detekcia pohybu, priemerná rýchlosť a aktuálna rýchlosť, vodoodolná, držiak súčasťou balenia
16,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTms2927 Produktové číslo:  07160

Sigma BC 7.16

Sigma BC 7.16 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol dobre čitateľný a s jednoduchým ovládaním? Cyklocomputer Sigma BC 7.16 ponúka okrem základných cyklistických funkcií tiež zobrazenie celkovej doby jazdy a priemernú rýchlosť. Má veľký displej v športovom dizajne a je skvelým pomocníkom každého cyklistu. Displej je prehľadne usporiadaný a s veľkými číslicami. Text na displeji je zobrazovaný v celom znení a v siedmich svetových jazykoch. Displej je vertikálne orientovaný, s možnosťou umiestnenia na riaditká alebo predstavec.

Kľúčové vlastnosti

  • 7 funkcií
  • Štatistika až 100 hodín
  • Vodoodolnosť IPX8
  • Automatické spustenie a zastavenie
  • Káblový prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Computer Sigma je vodoodolný, s krytím IPX8. Počas jazdy sú skryté funkcie, ktoré ukazujú celkové kilometre a celkovú dobu jazdy. Tým sa zníži počet stlačení tlačidla pri hľadaní funkcie za jazdy. Keď zastavíte, tieto celkové hodnoty sa znovu objavia. Computer uchováva nielen celkové hodnoty, ale aj štatistiky o tréningoch za posledných 100 hodín jazdy. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači.

Funkcie:
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Denná trasa
Celkové kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy
Hodiny
Vlastnosti

Výber jazyka:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Rozmery:
50 mm × 38,5 mm × 10,2 mm

Montáž a servis

Montáž aj demontáž zvládnete sami bez použitia náradia. Computer sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti kolesa je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov 16" až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch pre vyššiu presnosť merania. Prístroj je dodávaný s vypnutou funkciou servisného intervalu. Servisný interval reguluje servis, ktorý nastaví požadovaný počet kilometrov, kedy sa zobrazí na displeji upozornenie dať svoj bicykel na kontrolu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Funkcie
Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!
Prenos dát
Káblový Hotovo!
Funkcie
Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, 8, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Káblový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, 8, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Rozmery

Šírka
39 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,65" (41,91 mm) Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
21 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jedná se opravdu o bezdrátovou verzi? Cena by tomu odpovídala, fotografie ne.

Dobrý den, chci se zeptat zda je displej v českém jazyce. V recenzi někdo píše, že nejde vypnout, co to znamená. Tachometr chci pro 8-mi letého chlapce. Děkuji za odpověď. Štefanová

Proč nenabízíte ke koupi i onu dokovací stanici ?

Príslušenstvo pre Sigma BC 7.16
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií