AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi Band 2

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Band 2
4,5 651 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu zo zápästia, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  XI2900f5e Produktové číslo:  472291

Xiaomi Mi Band 2

Čínska spoločnosť Xiaomi predstavuje druhú generáciu inteligentného náramku Mi Band 2. Oproti prvej generácii sa nijako výrazne nelíši, avšak na niekoľko noviniek sa môžete tešiť. Tou najväčšou je zrejme prítomnosť OLED displeja, ktorý chýbal používateľom predchádzajúceho náramku asi najviac. Okrem toho sa môže Mi Band 2 pochváliť novým presnejším krokomerom. Zmenou tiež prešiel materiál a konštrukcia remienka, ktorý je teraz oveľa príjemnejší a sľubuje, že telo náramku už nikdy nevypadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi presný krokomer s novým algoritmom
  • Kvalitný a presný monitoring spánku
  • OLED displej s výbornou čitateľnosťou aj na slnku
  • Skvelá výdrž na jedno nabitie - až 30 dní
  • Presný senzor srdcového tepu
  • Odolný proti vode s certifikáciou IP67
  • Notifikácia a upozornenie na prichádzajúce volania čí SMS
  • bluetooth

Ďalšie zmeny ocenia tí, čo vykonávajú sedavé zamestnanie - pokiaľ náramok zaznamená, že dlhšiu dobu sedíte, rozvibruje sa, čím vám dá najavo, že je čas sa ísť aspoň na chvíľu prejsť. Ďalšie funkcie sú už takmer zhodné s prvou generáciou, zostali tak zachované funkcie ako notifikácia pre hovory a SMS, monitoring spánku či odomknutie telefónu.

Majte svoj spánok pod kontrolou

Funkcia sledovania spánku vám umožní zistiť, ako kvalitne spíte či ako dlho prespíte v jednotlivých fázach spánku. Presný monitor spánku vám každé ráno ponúkne jeho presnú a detailnú štatistiku vášho. Vďaka silnému vibračnému motorku možno využiť náramok Mi Band 2 aj ako budík. Nechýba ani senzor srdcovej frekvencie, ktorý je možné spustiť tlačidlom priamo na tele náramku.

Špičkový displej a bezkonkurenčná výdrž batérie

OLED displej zobrazuje všetky dôležité informácie - počet ušlých krokov, spálené kalórie, srdcový tep či čas. OLED technológia zaisťuje veľmi nízku spotrebu energie a výbornú čitateľnosť za každej situácie - teda aj na priamom slnku. Aj vďaka tomu sľubuje integrovaná batéria s kapacitou 70 mAh výdrž až 30 dní na jediné nabitie. Na nabitie stačí telo náramku vysunúť z remienka a vložiť do dodávanej USB kolísky. Možno tiež nabíjať priamo z mobilného telefónu alebo powerbanky.

Veľkou výhodou Mi Band 2 je odolnosť voči vode. Vďaka krytiu IP67 sa s hodinkami môžete pokojne sprchovať či umývať ruky. Samozrejmosťou je jednoduché prepojenie s mobilným telefónom, do ktorého si môžete nainštalovať aplikáciu Mi Fit. Podporované sú zariadenia s Android aj iOS systémom.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness, Golf, Chôdza, Triatlon Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
17 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness, Golf, Chôdza, Triatlon Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

to vážne sa našlo tento týždeň 66 zákazníkov ktorý za to vycapili 54€??? ja som to objednal z internetu za 21,60€ spolu s ochranou fóliou na sklíčko 2ks a poštovným, alza nehnevajte sa, ale dokedy chcete zato pýtať takéto peniaze keď ešte aj oficiálne od výrobcu sa to dá kupiť o polovicu lacnejšie?

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá tento náramek využít i k plavání, zdali má i funkci klasických stopek?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se dají hodinky sparovat s mobilním telefonem Samsung Galaxy J5 2017. Děkuji

Dobrý den, jde spárovat tento fitness náramek s telefonem Huawei P9 lite? Děkuji

Da sa spárovať s iphonom 7 s Bluetooth mobilu je 4.1 a náramok ma Bluetooth 4.0 bude fungovať aj na Bluetooth 4.2 a 5.0

Dobrý den, včera jsem si ve Vaší prodejně na Hájích vyzvedl reklamovaný náramek (řeklamace vyřešena výměnou) a po přinesení domů mi náramek hlásí, že je spárován s jiným zařízením.

Sháním fitness náramek na silnější pánské zápěstí (23cm) a na starý Android 4.2 \)přítel zaboha nechce nový telefon), poradíte někdo? Děkuji

Dá se spárovat s iPhonem?

Dobrý den.Umí upozorňovat na události z kalendáře? Děkuji za odpověď

Dá se použít i pro lenovo?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Band 2
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Band 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Band 2 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Band 2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií