Strong SRT 8209

Zobraziť katalóg
Strong SRT 8209
4,4 51 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny a LAN, internet, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
27,08 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT880j9 Produktové číslo:  SRT8209 Stránky výrobcu
Strong SRT 8209 27,08 € Momentálne nedostupné

Strong SRT 8209

Pripravte sa včas na príchod nového štandardu pozemného vysielania DVB-T2 na území Slovenskej republiky. Malý a výkonný Full HD prijímač Strong SRT 8209 s podporou novej normy HEVC/H.265 sa ľahko inštaluje, jednoducho ovláda a sprostredkuje vám skvelú kvalitu zvuku a obrazu. Na príjem súčasného vysielania ponúka prijímač Strong SRT 8209 aj tuner DVB-T. Obľúbené programy si môžete zaznamenať na externé USB zariadenie. Z naladených kanálov možno vybrať a vytvoriť v prijímači Strong SRT 8209 4 zoznamy obľúbených staníc.

Kľúčové vlastnosti prijímača Strong SRT 8209

  • Digitálny pozemný prijímač Strong SRT 8209 na príjem DVB-T/T2
  • Sprostredkuje skvelú kvalita zvuku a obrazu
  • Okrem HDMI aj Scart konektor na pripojenie k starším typom televízorov
  • Z naladených kanálov možno vybrať a vytvoriť 4 zoznamy obľúbených staníc
  • 30 časovačov udalostí v troch režimoch
  • Nahrávanie programov cez USB port
  • Pozastavenie živého vysielania funkciou Timeshift
  • Zvuk v kvalite Dolby Digital
  • Predinštalované aplikácie po pripojení k internetu

Pokročilé funkcie a kvalitná výbava prijímača Strong SRT 8209

USB port prijímača Strong SRT 8209 poslúži na sledovanie zaznamenaných relácií aj na prehrávanie súborov z externého pamäťového zariadenia. Môžete využiť tiež pozastavenie živého vysielania funkciou Timeshift. K televízoru pripojíte prijímač Strong SRT 8209 HDMI konektorom, pre staršie typy televízorov je k dispozícii Scart. S audio Dolby Digital si užijete kvalitné počúvanie. Prostredníctvom koaxiálneho výstupu S/PDIF môžete pripojiť digitálny zosilňovač. Elektronický televízny programový sprievodca (EPG) zobrazuje informácie o aktuálnych aj nasledujúcich udalostiach až na 7 dní dopredu. K dispozícii je tiež 30 časovačov udalostí s jednorazovým, denným alebo týždenným režimom. Po pripojení prijímača Strong SRT 8209 k internetu cez LAN RJ45 možno spustiť predinštalované aplikácie počasia alebo RSS. 


Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny, LAN Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny, LAN Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak seřadit programy dle vlastní volby?

Dobrý den rád bych se zeptal jestli je v balení kabel hdmi. Díky.

Dobrý den, v oficiálním návodu od výrobce není žádná zmínka o podpoře Hbbtv, takže ji máte v popisu nejspíš chybně uvedenou.

Dobrý den. Mám týden nový set-tobox a po týdnu mi přestal vysílat zvuk. Co s tím. Poradíte mi?

Nemám ovladac jak na přepínání děkuji za odpoved

Umí přehrát formát Fat 32 na flešce?

Dobrý den mám dotaz umí tento setobox archivní vysílání jak píší na této stránce. Odkaz do neznáma Popřípadě jaký to umí děkuji.

Dobrý den. Jak mám vyřešit problém s tím, že i po několika laděních mi nefunguje žádný z kanálů Barandov a Nova Cinema? Přitom settobox je připojen na stejný kabel jako druhá televize kde tyto kanály samozřejmě fungují. Aktualizaci firmwaru ze stránek Strongu jsem samozřejmě provedl. Je chyba v settopboxu, nebo jinde a tedy kde? Doporučite mi prosím jak postupovat dál? Za odpověď předem děkuji. S pozdravem Luboš Rokos.

Zapoměla jsem původní heslo od výrobce. Můžete mi ho prosím sdělit?

Jak mám vyřešit problém s tím, ze i po několika laděních mi nefunguje žádný z kanálu Prima? Je chyba v settopboxu, nebo jinde a tedy kde? Doporučite mi koupi jiného settopboxu? Dekuji!

123
Diskusia a poradňa k Strong SRT 8209
Príslušenstvo pre Strong SRT 8209 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRONG SRT 8209. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Strong SRT 8209. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Strong SRT 8209. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Strong SRT 8209.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií