AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TCL RP470CXE0

Zobraziť katalóg
TCL RP470CXE0
1,0 2 hodnotení
Americká chladnička – štvordverová, energetická trieda E, objem chladničky 301 l, objem mrazničky 169 l, 2 police, 6 priehradiek v mrazničke, ionizátor a antibakteriálne tesnenie, rozmery 186 × 83,3 × 67,8 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  TCLCHL006 Produktové číslo:  RP470CXE0 Informačný list Stránky výrobcu

TCL RP470CXE0

TCL RP470CXE0 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Štvordverová chladnička s mrazničkou TCL RP470CXE0 s invertorovým motorom a zníženou hlučnosťou

Zaobstarávate si novú chladničku do kuchyne s dostatočným objemom pre celú rodinu? Viacdverová chladnička s mrazničkou TCL RP470CXE0 by mohla byť pre vás tá pravá. K jej hlavným prednostiam patrí technológia Multi Air Flow, ktorá sa postará o rovnomernú distribúciu studeného vzduchu v celom vnútornom priestore chladničky. Významný pokrok poskytuje v invertorovom kompresore, ktorému sa náramne darí znížiť hlučnosť chladničky na minimum. Praktická funkcia Total No Frost sprostredkuje rovnomerné a beznámrazové chladenie. S inovatívnou technológiou AAT sa do chladničky nedostanú žiadne pachy ani nežiaduce baktérie. Skvelým pomocníkom je funkcia Power Cool na rýchle schladenie väčšieho množstva potravín. Inovatívna technológia PowerFreeze sa zase postará o rýchle a intenzívne zmrazenie jedla v mraziacej časti. Štvordverová chladnička TCL RP470CXE0 disponuje priečinkom Fresh Zone s 90 % vlhkosťou pre šťavnaté potraviny. V Aroma Safe zásuvke zase môžete uchovávať ovocie, suché alebo sypké potraviny. K najdôležitejším prvkom chladničky patrí bočné LED osvetlenie, s ktorým budete mať prehľad o všetkých uložených potravinách. Vonkajšia časť chladničky sa môže pochváliť matnou povrchovou úpravou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je skvelým riešením voči poškriabaniu aj odtlačkom prstov. Skvelým riešením je vnútorný kovový panel Metal Cooling pre dokonalú tepelnú vodivosť. O optimalizáciu prevádzky počas dovolenky sa postará prázdninový režim.

Kľúčové vlastnosti viacdverovej chladničky s mrazničkou TCL RP470CXE0

  • Štvordverová chladnička TCL RP470CXE0 ponúka objem 470 l
  • Rozvádza rovnomerne vzduch vďaka technológii Multi Air Flow
  • Poháňa ju inovatívny invertorový kompresor
  • Technológia Total No Fros zabraňuje tvorbe námrazy ako v chladničke, tak v mrazničke
  • Technológia AAT zamedzuje vzniku pachov aj baktérií
  • Skvelým pomocníkom je funkcia Power Cool na rýchle schladenie potravín v chladiacej časti
  • Pre rýchle zmrazenie potravín v mrazničke je pripravená funkcia PowerFreeze
  • Oceníte praktickú zásuvku s 90 % vlhkosťou
  • Na ovocie, sypké či suché potraviny je pripravený priečinok Aroma Safe
  • Bočné LED osvetlenie vám sprostredkuje prehľad o všetkých uložených potravinách
  • Vonkajšia matná povrchová úprava je odolná voči poškriabaniu aj odtlačkom prstov
  • Vnútorný kovový panel funguje ako kľúčový izolačný prvok a tepelný akumulátor súčasne
  • Počas vašej dovolenky sa o prevádzku postará prázdninový režim

Chladnička TCL RP470CXE0sľubuje dlhú životnosť vďaka invertorovému motoru

Invertorový kompresor je výrazne úspornejší a tiež tichší, než štandardné kompresory. Pracuje plynulo a lineárne, čím výrazne znižuje opotrebenie kľúčových komponentov a predlžuje tak životnosť chladničky. Praktická je možnosť nastavenia rýchlosti podľa teplotných výkyvov, aby vaše potraviny boli skladované pri optimálnej teplote. Investícia do viacdverovej chladničky s mrazničkou TCL RP470CXE0 je dlhodobé a spoľahlivé riešenie.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

Rovnomerná distribúcia chladného vzduchu v celom priestore chladničky

Pre perfektné chladenie využíva chladnička TCL RP470CXE0 technológiu Multi Air Flow, ktorá zaisťuje rovnomernú distribúciu chladného vzduchu po celom chladiacom priestore. Tak sa potraviny rýchlo schladia na požadovanú teplotu po tom, čo boli dvere chladničky otvorené. Zamedzuje tak vzniku teplotných rozdielov, čo je dôležité najmä pre mliečne výrobky a čerstvé ovocie a zeleninu. Odbúrava tiež vznik vlhkosti, čím si potraviny zachovávajú svoju kvalitu dlhšiu dobu. Technológia Multi Air Flow zachováva optimálne podmienky na uchovanie dlhodobej čerstvosti potravín v chladničke TCL RP470CXE0.

Bez námrazy s technológiou Total No Frost

Štvordverová chladnička s mrazničkou TCL RP470CXE0 má k dispozícii praktickú funkciu Total No Frost, s ktorou už nebude potrebné chladničku ani mrazničku pravidelne odmrazovať. Priestorom chladničky aj mrazničky neustále prúdi vzduch s nízkou vlhkosťou a zabraňuje, aby sa na stenách tvorila námraza. Funkcia Total No Frost v dôsledku šetrí váš čas, prácu, peniaze a zaistí optimálne hygienické prostredie pre kvalitu potravín.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

Bez pachov a baktérií

Chladnička TCL RP470CXE0 využíva anióny kyslíka na odstránenie nežiaducich baktérií a pachov, čím chladničku prirodzene dezinfikuje. Celá dezinfekcia prebieha prostredníctvom turmalínovej rudy. Vy tak získate úplne čisté prostredie, ktoré je bezpečné na skladovanie potravín.

Power Cool na rýchle schladenie obsahu chladničky TCL

Ak zaobstaráte veľký nákup, nie je nič jednoduchšie, než spustiť funkciu Power Cool, ktorá zníži teplotu v chladiacej časti chladničky TCL RP470CXE0 na 2 °C. Po dvoch hodinách, keď dôjde k ideálnemu ochladeniu všetkých potravín, sa sama automaticky vráti do normálneho režimu, čím prispieva k ekologickej prevádzke chladničky TCL.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

PowerFreeze na intenzívne zmrazenie potravín

Zaiste oceníte inovatívne technologické riešenie pre mraziacu časť PowerFreeze. Po aktivácii tejto funkcie dochádza k naskočeniu maximálneho chladiaceho procesu, keď teplota v mrazničke klesne na -24 °C. Túto funkciu chladničky TCL RP470CXE0 využijete najmä pri nákupe veľkého množstva potravín, ktoré potrebujete rýchlo zmraziť. Po dvoch hodinách sa proces automaticky vráti na pôvodný režim a vy si môžete byť istí, že potraviny sú dobre zmrazené a vydržia dlhšie čerstvé.

Fresh Zone s 90 % vlhkosťou

K užitočným funkciám patrí Fresh Zone zásuvka, ktorá udržuje stabilnú vlhkosť na úrovni 90 %. Tak napomáha udržiavať čerstvosť potravín, ako je ovocie, zelenina alebo bylinky. Zachovajú si tak svoju šťavnatosť a taktiež blahodárne živiny. Priečinok Fresh Zone je vybavený systémom regulácie vlhkosti, takže sa o nič nemusíte starať.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

Zásuvka s nízkou úrovňou vlhkosti

Pre sypké či suché potraviny aj niektoré typy ovocia určite využite zásuvku Aroma Safe, ktorá udržuje vlhkosť na nižšej úrovni ako v ostatných častiach chladničky. To využijete napríklad na skladovanie syrov, ktoré by sa mohli pri vyššej vlhkosti kaziť.

Inovatívne osvetlenie z bočnej strany

Aby ste mali prehľad o všetkých potravinách uskladnených v chladničke TCL RP470CXE0, je pripravené bočné LED osvetlenie. Má tú výhodu, že ho žiadnymi potravinami neprekryjete, tak bude vždy plniť svoju funkciu. Svetlo sa rozprestiera rovnomerne po celom vnútornom priestore chladničky, navyše tvorí mäkšie a príjemnejšie svetlo pre oči ako klasické žiarovky.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

Bez škvŕn a odtlačkov prstov

Chladnička TCL RP470CXE0 si vás získa modernou matnou povrchovou úpravou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je navyše vybavená povrchom, ktorý nepriťahuje škvrny, škrabance ani odtlačky prstov. To oceníte najmä v rodinách, kde je chladnička vystavená častej prevádzke. Aj napriek tomu si dokáže zachovať svoj pôvodný vzhľad aj po dlhodobom používaní. Navyše nevyžaduje toľko údržby, čo vám ušetrí čas a námahu.

Inovatívny panel Metal Cooling

Panel Metal Cooling využíva chladnička TCL RP470CXE0 ako kľúčový izolačný prvok a tepelný akumulátor súčasne. Jeho vysoká tepelná vodivosť umožňuje rýchle a rovnomerné rozloženie studeného vzduchu v celej chladničke. Jeho použitím došlo aj k zníženiu hmotnosti, čo má za následok aj výhody v znížení energetickej spotreby a lepšom výkone.

TCL RP470CXE0
TCL RP470CXE0

TCL RP470CXE0 má režim Dovolenky

Ak odchádzate na dovolenku a chcete optimalizovať prevádzku vašej chladničky TCL RP470CXE0, stačí ju prepnúť do prázdninového režimu, pri ktorom dochádza k deaktivácii chladenia v priestore chladničky, zatiaľ čo mraziaca časť zostáva stále v prevádzke. Tak znížite spotrebu energie a napriek tomu vaše potraviny zostanú bezpečne uchované.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
470 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Tmavá antikorová Hotovo!
Energetická trieda chladničky
E Hotovo!

Farba

Farba
Tmavá antikorová Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
294 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
301 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
169 l Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
2ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
470 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
10 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
186 cm Hotovo!
Šírka chladničky
83,3 cm Hotovo!
Hĺbka chladničky
67,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
95 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Hmotnosť chladiva

Hmotnosť chladiva
0,07 kg Hotovo!

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky
195,1 cm Hotovo!
Šírka balenia chladničky
91,2 cm Hotovo!
Hĺbka balenia chladničky
72,7 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TCL RP470CXE0
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií