AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

Zobraziť katalóg
TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)
3,8 22 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo, na suché čistenie, mokré čistenie, umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, nárazník so spomaleným dotykom, regulácia výkonu a trojstupňový čistiaci systém, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,34 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1 cm, gyroskopická navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 100 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 70 dB, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TESRV013 Produktové číslo:  8595689802165
TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) 233,90 € Rozbalené

TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Robotický vysávač Tesla electronics vysaje za vás, čo vám umožní ušetriť čas a energiu. Hravo si poradí s povrchmi ako koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Nielenže ponúka moderné funkcie, ale tiež unikátny dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa po vybití sám nabije a taktiež je schopný vysypať nečistoty. Inteligentný robotický vysávač je vybavený funkciou automatického dobíjania, preto je schopný sám sa dobiť a v prípade potreby aj vysypať nečistoty. Vysávač je možné prepojiť so smartfónom alebo tabletom, a tak je umožnené napríklad vzdialené zapnutie či zmena vysávania. Dôležitou súčasťou je gyroskopická navigácia. Gyroskopická navigácia umožňuje vytvorenie mapy miestnosti, a tak si vysávač robot optimalizuje trasu na dosiahnutie najlepšieho možného vyčistenia podlahy. Po dokončení upratovania sa vráti späť na miesto, odkiaľ vyrazil.

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...
Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...

Zásadné vlastnosti robotického vysávača TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

  • Robotický vysávač Tesla electronics je vhodný na koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • Veľmi užitočná je gyroskopická navigácia
  • Je vybavený Li-Ion batériou s kapacitou 2600 mAh a napätím 14,4 V
  • Plné dobitie batérie trvá približne 6 h a na jedno nabitie vydrží upratovať až 100 min
  • Pre dokonalý komfort disponuje možnosťou automatického vysypania zberného koša do stanice
  • Možnosť vysávania iba vybraných miestností
  • Ovládanie vysaváča: na tele, diaľkový ovládač a mobilná aplikácia
  • Vybavený senzormi proti pádu zo schodov a proti nárazu do nábytku
  • Pri nabehnutí na koberec automaticky zosilní sací výkon
  • Kvalitný filtračný systém obsahuje umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter
  • Nárazníkový mechanizmus so spomaleným dotykom chráni predmety pred poškodením
  • Zabudovaný trojstupňový čistiaci systém sa automaticky prepína v súlade so spusteným režimom upratovania
  • Možnosť nastaviť si požadovanú úroveň sacieho výkonu
  • Umožňuje vytvoriť plán upratovania a taktiež nastaviť odložené čistenie
  • Prejde prahy do výšky 1 cm
  • Dôkladné upratovanie zaručia 2 bočné rotujúce kefky

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač Tesla electronics bude upratovať za vás

Tento inteligentný robotický vysávač s mopom kombinuje funkcie vysávania aj utierania, a tak sa dokonale postará o všetky podlahy v celom vašom dome a umožní vám ušetriť mnoho času a venovať sa iným aktivitám. Špeciálne kefky sú neoddeliteľnou súčasťou upratovacieho procesu pri suchom čistení. Pri mokrom čistení sú voda a roztok aplikované priamo na podlahu na jednoduchšie odstránenie nečistôt, ktoré sú následne vysávačom odsaté späť do pripravenej nádržky. Mokrá metóda čistenia je vhodná pre tvrdé a hladké povrchy, ako sú dlaždice a linoleum. Pri utieraní vysávač používa šetrnú metódu s mokrými handričkami a čistiacimi roztokmi. Je odporúčané predovšetkým pre podlahy, ktoré by mohli byť ohrozené poškodením pri pôsobení vody. Týka sa to najmä drevených podláh.

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...
Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...

Na pohodlné upratovanie je nevyhnutné mať správne vybavený robot vysávač

Robot vysávač Tesla electronics v sebe kombinuje prvotriedne vyhotovenie s efektívnym odstraňovaním prachu. Je vybavený Li-Ion batériou. S jej výdržou je schopný upratovať na jedno nabitie až 100 min. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač Tesla electronics automaticky zamieri k nabíjacej základni. Vy sa nemusíte o nič zaujímať, robot vysávač pracuje bez potreby vašej asistencie. Indikátor nabíjania vás upozorní na úroveň nabitia batérie. Batéria sa plne nabije približne za 6 h. Vysávač umožňuje ľahké ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, kde si nastavíte ako oblasť, tak časový plán upratovania. Umožňuje ovládanie prostredníctvom fyzických tlačidiel na zariadení alebo dodávaným diaľkovým ovládačom. Na zaistenie precízneho upratovania má robotický vysávač 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač Tesla electronics vás očaruje kvalitnými funkciami

Robotický vysávač Tesla electronics je vybavený funkciami, ktoré spríjemnia a uľahčia použitie. Na maximálne pohodlie je vysávač vybavený funkciou automatického vyprázdnenia zberného koša do čistiacej stanice, kde je vymeniteľné vrecko na nečistoty. S využitím funkcie inteligentného mapovania možno mapu priestoru uložiť do pamäťového úložiska, potom si používateľ v prípade potreby zaisťuje upratovanie iba zvolených miestností. V prípade, že nabehne na koberec, automaticky zvýši sací výkon.

Pri používaní automatického vysávača je zaistená bezpečnosť počas upratovania

Automatický vysávač Tesla electronics patrí medzi spoľahlivých pomocníkov, pri práci vás nesklame. S cieľom zaistiť bezpečnosť pri upratovaní domácnosti je vysávač vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zabránia narážaniu do nábytku aj jeho pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest. Navyše si môžete sami vytvoriť harmonogram upratovania na akýkoľvek deň alebo špecifickú hodinu, prípadne nastaviť odložené upratovanie. S presnosťou sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam bez problémov zdolá aj prahy a prechodové lišty až do výšky 1 cm.

Očakávajte dokonalé upratovanie vďaka robotickému vysávaču Tesla electronics

Nemusíte mať obavy z poškodeného nábytku. Ochranný nárazník so spomaleným dotykom minimalizuje možnosť poškodenia. Vstavaný trojstupňový čistiaci systém sa automaticky prispôsobuje aktivovanému režimu upratovania. Pokiaľ budete potrebovať, môžete si ľubovoľne upraviť sací výkon tak, aby to vyhovovalo aktuálnej situácii.

Disponuje kvalitným filtračným systémom

Špičkový filtračný systém je doplnený o umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter. Penový filter slúži ako primárny filter a je určený na zachytenie väčších častíc a nečistôt. Ekologicky šetrnejší umývateľný filter znižuje potrebu častej výmeny filtrov a umožňuje opakované použitie.

Nabíjacia výbava:

nabíjacia stanica

Kefy:

na podlahu/koberce, bočná, prachová a rotačná

Ďalšie príslušenstvo:

utierka, magnetická páska a nástroj na čistenie kief a filtrov

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

70 dB

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, Penový filter, HEPA H13 filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem iq400 a vysavač nechce přejet z lina na koberec cca5mm a ani nesjede z ochrane podložky proti poškozeni od koleček kresla cca 3mm. Jde o problem s nastavením?

Dobrý den mám dotaz na funkčnost. Musí Reného vysavač vždy vytírat když vyjede z domku nebo ne?

dobrý den. zakoupil jsem IQ 400plus v návodu píšete : Funkce pokročilého mapování umožňuje ukládání mapy do paměti, potom si uživatel může zapnout úklid jen vybraných místností. každopádně jsem nepřišel na to jak tohle funguje aplikace sice má ukládání mapy ale nejde v ní editovat

Dobrý deň, kde sa dajú dokúpiť sáčky k tomuto vysávaču?

Dobrý den, již nějaký čas nefunguji cloud služby TESLA pro vysavace iq300, nejde ovládat aplikaci vysavač a ani provést aktualizace firmware. Týká se tento problém i vysavace této kategorie. Nerad bych kupoval něco co také zcela nefunguje (myšleno ovládání aplikaci). děkuji ZŠ informaci

Príslušenstvo pre TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií