TESLA RoboStar iQ500

Zobraziť katalóg
TESLA RoboStar iQ500
4,0 17 hodnotení
Robotický vysávač — 2v1, vysáva a súčasne aj umýva mokrým mopom, hovorí česky, aplikácia pre Android/iPhone, inteligentné laserové určovanie polohy a navigácia, vysokokapacitná batéria 6 400 mAh, uprace až 340 m2/220 min., sacia sila 2 200 Pa, WiFi, HEPA umývateľný filter, bezvreckový, veľmi tichá prevádzka max. 55 dB, nabíjacia základňa
Kód:  TESRV584 Produktové číslo:  8594163276584 Stránky výrobcu

TESLA RoboStar iQ500

RoboStar iQ500 – SMART vysávač, ktorý hovorí po česky

Robotický vysávač TESLA RoboStar IQ500 2v1 zvládne nielen povysávať všetky nečistoty z podlahy, ale tiež ju dôkladne umyje vďaka mokrému mopu z mikrovlákna, čím šetrí váš čas. Vďaka nadštandardnej kapacite batérie značky LG, ktorá dosahuje 6 400 mAh, je zabezpečených až 220 minút prevádzky či upratovania miestnosti s plochou 340 m2. Akumulátor navyše netrpí pamäťovým efektom, takže sa nemusíte obávať mnohonásobného nabíjania a vybíjania batérie.

Laserové mapovanie pre bezchybnú navigáciu

Robotický vysávač RoboStar IQ500 je vybavený pokročilou umelou inteligenciou so špeciálnym skenovacím algoritmom, ktorý starostlivo analyzuje priestor na dosiahnutie čo najefektívnejšieho upratovania domácnosti. Inteligentná laserová navigácia SLAMtrack 5.0 využíva systém laserovej triangulácie a výkonný hardvér pre rýchle spracovanie a analýzu dát. Vďaka tomu sú údaje o vzdialenosti merané viac ako 8 000× za sekundu v rozsahu 360 stupňov. Ak sa rozloženie miestnosti nejako zmení, vysávač sám vykoná novú lokalizáciu a mapovanie. Pre lepšiu orientáciu v priestore sú k dispozícii ďalšie inteligentné senzory – laserový a ultrazvukový senzor vzdialenosti, senzor vzdialenosti od steny či senzor pádu.

Virtuálna stena

Pohodlné ovládanie

Po dokončení upratovania robotický vysávač vygeneruje mapu, ktorú si môžete uložiť do mobilnej aplikácie. V týchto mapách ľahko vytvoríte bezpečnú zónu upratovania alebo virtuálnu stenu na zamedzenie prístupu vysávača. RoboStar môžete poslať upratovať špecifické miesto jednoduchým kliknutím na mape.

Plánovanie upratovania

Funkcia plánovania upratovania

Pomocou mobilnej aplikácie môžete nielen ovládať svoj robotický vysávač na diaľku, ale je možné naplánovať presný harmonogram upratovania. Stačí si vybrať čas spustenia, dobu trvania a počet opakovaní či presný dátum upratovania a o všetko ostatné sa RoboStar IQ500 postará sám.


Dokonalé upratovanie každého kúta

Robotický vysávač RoboStar IQ500 je vybavený širokou špirálovou stredovou kombo kefou 2 v 1 a dvojicou dlhých antistatických štetinových bočných kefiek, ktoré sa postarajú o dôkladné upratovanie pozdĺž stien a na zle dostupných miestach. Na výber sú 2 programy na jednoduché upratovanie alebo dvojnásobné upratovanie (mriežka).


Extrémna sacia sila

Elektronicky riadený uhlíkový elektromotor japonskej značky NIDEC disponuje vysokým sacím výkonom až 2 200 Pa v režime Turbo, takže sa postará o dôkladné vysávanie kobercov s dlhším vlasom alebo veľmi znečistených miest. Na štandardné upratovanie s nižším výkonom sú k dispozícii ďalšie 3 režimy (Eco, Standard alebo Power).


Kompletne v češtine

Robotický vysávač TESLA RoboStar IQ500 je dokonale prispôsobený slovenskému aj českému zákazníkovi. K dispozícii budete mať nielen mobilnú aplikáciu kompletne lokalizovanú do českého jazyka. Ľahko tak zistíte okamžitý stav a pohyb vysávača aj keď sa nachádzate mimo domácnosť.


Automatické nabíjanie

Ak počas vysávania dôjde k poklesu kapacity batérie na nízku úroveň, robotický vysávač sa automaticky vráti do základne, kde sa akumulátor dobije, a vysávač potom pokračuje v upratovaní od miesta, kde bol prerušený.


Účinná filtrácia a ľahká údržba

Vďaka modernému systému filtrácie, ktorý kombinuje jemnú sieťku primárneho filtra a účinný umývateľný HEPA filter. Vďaka tomu dochádza k efektívnemu zachyteniu jemného prachu, roztočov a alergénov. Údržba vysávača je navyše veľmi jednoduchá a jeho prevádzka nepotrebujete vymeniteľné vrecúška. Všetky nečistoty sú zachytené v prachovom zásobníku, ktorý ľahko z vysávača vyberiete a vysypete.


Aktualizácia firmvéru

Firmvér robotického vysávača TESLA RoboStar iQ500 je neustále vylepšovaný vrátane optimalizácie upratovacieho algoritmu. V prípade dostupnosti novej verzie firmvéru sa v mobilnej aplikácii zobrazí možnosť jeho aktualizácie stiahnutím najnovšej verzie z internetu a automatickej inštalácie.


Automatická detekcia podlahy

Automatická detekcia podlahy

Pri prechode na koberec robotický vysávač TESLA RoboStar IQ500 automaticky nastaví sací výkon na vyšší stupeň a po návrate na tvrdú podlahu sa jeho výkon opäť zníži na štandardnú úroveň.

Rodičovský zámok

Rodičovský zámok

V tomto režime pracujú ovládacie tlačidlá iba ak sú stlačené dlhší čas, aby nedošlo k náhodnej aktivácii vysávača dotykom detí či domácich maznáčikov.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Robotický, Vodný Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
230 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
55 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,7 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hápu správně, že tento vysavač nepotřebuje žádnou magnetickou pásku nebo virtuální zeď...že si prostě vybraná místa odmažu z mapy bytu na mobilním telefonu? Děkuji

Přejede vysavač i 2 cm práh?

Dobrý den, je k vámi nabízenému pouzitemu robovysavaci také kompletní příslušenství? Děkuji

Nedávno jsem pomocí aplikace aktualizoval firmware vysavače. Bohužel od toho okamžiku se vysavač ztrácí, jezdí opakovaně na jednom místě, prostě je skoro k nepoužití. Dá se nějak vrátit ke staršímu firmware?

Vysavač prestal mluvit a s nabíjením a blikanim jestli je dobit nebo vybit nerozumim. Kde se např. ovládá možnost více stupňů stání? Děkuji

Dobrý den, náhradní hepa filtr k vysavači je bez rámečku. Ten ve vysavači je s rámečkem, ke kterému je přilepený lepidlem. Jak ho mám vyměnit, tak abych nepoškodil rámeček. Děkuji, PS

hello! I would like to ask, is it possible to install other language package on it? For example, russian. Thank you!

Dobrý den, Je hadra na mop na vysavači pratelná? Tudíž použitelná na více použití? Předem děkuji.

Dobry den, vysavac mi dnes zacal hlasit chybu: laserovy snimac vzdalenosti muze byt blokovan, at z nej ocistim prach. Toto jsem opakovane udelala, dokonce vse kolem otrela hadrikem, vysala vysavacem, vycistila pro jistotu komplet vse na celem vysavaci, ale stale to hlasi tuto chybu. Jak prosim dal postupovat, mam rovnou reklamovat? Dekuji

Dobrý deň, je možné vysavaču povedať aby v prípade zapojenej mopovacej nádobky, nevysával a mopoval na zakázaných miestach pre mop? Bez nádržky by tam chodil vysávať. Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k TESLA RoboStar iQ500
Príslušenstvo pre TESLA RoboStar iQ500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA RoboStar iQ500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA RoboStar iQ500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA RoboStar iQ500.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií