PET Siguro kuchyňský robot

Tesla Smart Air Purifier Pro L

Zobraziť katalóg
Tesla Smart Air Purifier Pro L
4,3 17 hodnotení
Čistička vzduchu – výkon 360 m³/h, príkon 30 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 43 m², hlučnosť od 20 do 65 dB(A), filter pevných častíc, filter s UV lampou, filter s oxidom titaničitým, HEPA, uhlíkový, prachový, katalytický filter, s časovačom, reguláciou výkonu, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, senzor prachu, displej, diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, detský zámok, umývateľný filter a dotykový panel súčasťou
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TESCV037 Produktové číslo:  TSL-AC-AP3006
Tesla Smart Air Purifier Pro L 134,90 € Rozbalené

Tesla Smart Air Purifier Pro L

Tesla Smart Air Purifier Pro L je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L ...

Čistička vzduchu Tesla Smart zvládne vykúzliť čerstvejší a dýchateľnejší vzduch najmä pre deti a osoby náchylné na alergie. Tento premiestnenia schopný spotrebič je konštruovaný do priestoru s veľkosťou maximálne 43 m2. O perfektnej spoľahlivosti a účinnosti v čistení ovzdušia vás okamžite uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu prefiltruje objem do 360 m3/h. Ovzdušie sa na začiatku procesu pripraví o väčšie čiastočky nečistôt, vlasy a chlpy pomocou hliníkového prachového predfiltra. Katalytický filter poslúži na odstránenie bežne sa v domácnosti objavujúcich toxických látok, ku ktorým sa dá zaradiť formaldehyd, čpavok alebo benzén. Kľúčovou filtračnou časťou čističky vzduchu Tesla Smart je vzduchový filter typu HEPA, ten dobre zachytáva skoro 99 % prachových častíc, peľu aj baktérií. Na odstránenie nežiaducich domácich pachov slúži najmä uhlíkový filter. UV žiarenie dokáže zničiť aj žijúce pozostatky baktérií a zaistí vám sterilne čistú klímu. Na úplnom konci čistička vzduchu vzduch ventilovaný do miestnosti doplní o negatívne nabité ióny, a váš vzduch tak bude svieži ako po búrke.

Dôležité vlastnosti čističky vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L

  • Čistička vzduchu Tesla Smart je vhodná pre miestnosti do 43 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Katalytický filter tejto čističky vzduchu rozkladá látky pre človeka toxické
  • Maximálna hlučnosť 65 dB(A) a minimálna hlučnosť 20 dB(A)
  • Vzduchový výkon 360 m3/h
Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L Vlastnosti/technológia
Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L Vlastnosti/technológia

Funkcie čističky vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L

Bystrá čistička vzduchu Tesla Smart je vybavená senzorom, vďaka ktorému spozná, aký je súčasný stav vzduchu, a podľa toho, čo zistí, uváži, zda přišel ten správný okamžik ovzdušie v priestore opätovne vyčistiť. Disponuje tiež praktickým časovačom, vďaka ktorému si na základe ľubovoľných preferencií komfortne určíte dobu aktivity. Výkon možno kedykoľvek znížiť aj zvýšiť a týmto spôsobom ľahko riadiť mieru hluku aj spotrebu energie. K tomu je konštruovaná s režimom automatického riadenia, ktorý na základe momentálneho stavu ovzdušia usmerní výkon. Zapínanie a vypínanie čističky si tiež dokážete odkiaľkoľvek ľahko nastaviť prostredníctvom šikovného diaľkového ovládania alebo tiež jednoduchej mobilnej aplikácie. Dotykový panel a digitálny displej patria k praktickým doplnkom, vďaka ktorým je chod rýchly a jednoduchý. V prípade, že máte doma malé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky vzduchu stala hračka, nepochybne oceníte detský zámok. O kvalitu vzduchu sa starajú senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon čistenia. Tento inteligentný čistič vzduchu Tesla Smart s možnosťou pripojenia k WiFi je spojením atraktívneho kompaktného dizajnu s intuitívnym ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kompatibilné aplikácie
Aplikácia výrobcu Hotovo!
Príkon
30 W Hotovo!
Vzduchový výkon
360 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
43 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!

Konektivita

Kompatibilné aplikácie
Aplikácia výrobcu Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
30 W Hotovo!
Vzduchový výkon
360 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
43 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
20 dB(A) Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, UV žiareniu, Filter pevných častíc, TiO2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v parametrech se uvádí různé filtry: Typ filtru HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, UV záření, Filtr pevných částic, TiO2. Na našem e-shopu jsem nalezl jen 2: HEPA a uhlíkový. Ostatní filtry nemáte nebo jsou to nějaké čistitelné filtry, které se nekupují? Kde naleznu informaci, po jaké době se mají filtry měnit? Děkuji předem za informace

Dobrý deň, zdá sa že na ovláanie sa používa vlastná mobilná aplikácia, je to však aj kompatibilné so systémom SmartThings od Samsungu?

Dobrý den, Kde se dá prosím koupit nová (náhradní) UV lampa? došla mi čistička s rozbitou lampou a nemá na sobě žádný popisek podle čeho bych ji našel k objednání. a i kdyby prasklá nebyla, tak sama o sobě má určitou životnost a je třeba ji měnit. děkuji za odpověď

Dobrý den, nikde ani na stránkách výrobce nejsou vidět ionizátorové elektrody, které je potřeba čistit. Vidím jen ventilátor, lampu a pasivní filtry. Prosím jak to tedy je???

Dobrý deň, na základe čoho je písaná ionizácia ? Má za UV schovaný ďalší filter ? Ďakujem

Dobrý den, máte k dispozici k této čističce nějaký test účinnosti od nezávislé instituce? Tzn. odborně doloženo, že opravdu likviduje zmíněných 99% škodlivých látek, které uvádíte? Díky za informaci. JH

Dobry den, nikde jsem nenasel rozmery cisticky? muzete mi je prosim sdelit? dekuji, Zdenek

Dobrý den, kolik filtrů a jak často se musí měnit? Jaký filtr je součástí balení? Děkuji L.

Dobrý den, kde se prosím dají koupit náhradní filtry? Děkuji, J.

Príslušenstvo pre Tesla Smart Air Purifier Pro L
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií