Thule Glide 1 antracit

Zobraziť katalóg
Thule Glide 1 antracit
Kočík športové odpružený jednomiestny, 10 kg
Kód:  SPT1582 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Glide 1 antracit Predaj skončil

Thule Glide 1 antracit

Ak ste náročnými rodičmi a chcete pre svoje deti vždy to najlepšie, potom je tento kočík vyrobený priamo pre vás. Priamo sa zamilujete do jeho športového prevedenia a možnosti jednoduchého zloženia jednou rukou. Vďaka tomu nezaberie veľa miesta a jednoducho ho vložíte do kufra auta. Stačí pár sekúnd a môžete vyraziť na prechádzku po meste, ísť zabehať, či sa prejsť na kolieskových korčuliach.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné materiály
  • Pohyblivé predné koliesko s aretáciou
  • Odpružená zadné kolesá
  • Strieška s okienkom
  • Úložný priestor
  • Športové prevedenie
  • Parkovacia brzda

Ľahký a skladný

Tento športový kočík váži ľahko cez 10 kilogramov a jeho transport či uloženie sú veľmi jednoduché. Napriek tomu jeho rozmery umožnili umiestnenie priestranného úložného priestoru s vodeodolným krytom na zips, vďaka ktorému je možné pohodlne prepraviť takmer všetko, od nákupu po športové potreby.

Pohodlie ako pre dieťa, tak aj rodičia

Iste oceníte možnosť nastaviť si ergonomické riadítka do požadovanej polohy a príjemný materiál madiel. Kočík ďalej disponuje otočným predným kolieskom, ktorý vám maximálne uľahčí riadenie. Koliesko však môžete aj zaaretovať, aby držalo stále rovnaký smer, čo oceníte hlavne pri behu či jazde na kolieskových korčuliach. Koč potom pôjde krásne rovno. Samozrejmosťou je kvalitný strieška, ktorá vaše dieťa chráni, ale vďaka okienku vám umožní, aby ste na neho dokonale videli.

Pohodlie dieťaťa zaisťujú hlavne odpružená zadné kolieska, ale tiež polstrované sedadlo s odvetrávanou hornou časťou. Ak bude vaše dieťa už unavené, jednoducho sedadlo sklopíte do ležiacej polohy.

Poznámka:
» Všetky vozíky za bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule Glide 1 antracit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Glide 1 antracit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Glide 1 antracit.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií