AD homeoffice AD homeoffice

Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný

Zobraziť katalóg
Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný
3,0 3 hodnotení
Tablet - NVIDIA Tegra 4 Quad-Core, dotykový 10.1 "LED IPS 2560x1600 PixelPure 16:10, RAM 2GB DDR3L, interná pamäť 32GB, micro-SDHC, Harman Kardon reproduktory, WiFi, Bluetooth, GPS, 3G modem, kamera 8 Mpx + 1.2Mpx, micro-USB 2.0, micro-HDMI, Google Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NV003s2 Produktové číslo:  PDA0EE-00901KPL Stránky výrobcu
Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný 289,01 € Rozbalené

Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný

Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Toshiba Excite Pro predstavuje ultimátny nástroj zábavy. Najvyšší možný výkon a displej v ultravysokom rozlíšení PixelPure sú jedinečným spojením, ktorý musí vo všetkých smeroch uspokojiť aj toho najnáročnejšieho užívateľa. S rozprestretím bodov 2560 x 1600 ožije obraz v neuveriteľných detailoch a široké pozorovacie uhly s presným 10bodovým ovládaním ešte viac umocnia interaktivitu.

S výkonným štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 4 už nebudete musieť čakať. Prehliadanie webu, HD video a mobilné hry sú plynulejšie a rýchlejšie. Čip je výkonný, ale tiež je energeticky efektívny vďaka špeciálnemu úspornému jadru. Môžete si tak užívať zábavy dlhšiu dobu bez nabíjania tabletu - až 11 hodín. Nechajte sa pohltiť hrami a filmami plnými akčných scén s perfektným zvukom systému DTS Premium Voice vychádzajúcim z reproduktorov Harman Kardon. Rozsiahla ponuka zábavy na vás čaká na webe Google Play, ktorý je podporným portálom pre rozšírený systém Google Android.

Zaznamenajte si vo vysokej kvalite všetky významné okamihy s 8 Mpx fotoaparátom. Chcete mať svoju multimediálnu zbierku stále so sebou? Vďaka 32 GB internej pamäte a slotu na kartu micro SDHC môžete obrázky, hudbu a obsiahla videá ukladať do zásoby, a potom sa o ne podeliť s ostatnými - napríklad cez micro HDMI na veľkej obrazovke. Pre maximálnu konektivitu je tablet vybavený ako Wi-Fi, tak 3G modulom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Excite Pre AT10LE-A-107 strieborný
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií