Rapture Aplikace

Tourbox NEO

Zobraziť katalóg
Tourbox NEO
5 1 hodnotení
Ovládač – univerzálny ovládač, ideálny pre tvorcov obsahu, otočný gombík, USB-C rozhranie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TourBx01 Produktové číslo:  TBG_H_L_N

Tourbox NEO

Tourbox NEO je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Univerzálny ovládač Tourbox NEO na kreatívne úpravy fotografií, videa aj grafiky

Dnešná doba praje kreatívnym tvorcom obsahu, čo je ale ťažká disciplína.Preto sa vaším veľkým pomocníkom stane univerzálny ovládač TourBox NEO.Vďaka nemu totiž dokonale ovládnete jemné nastavenie v tých najznámejších fotografických, video,audio,animačných,kresliacich a ďalších aplikácií.Do tejto kategórie samozrejme patrí Photoshop,Lightroom,Illustrator,Final Cut Pro X,Premier,After Effects,DaVinci Resolve,Audition,Cinema 4D,Capture One,Clip Studio Paint,Comic Studio,PaintTool SAI a mnoho ďalších.Ovládač Tourbox NEO pripojíte k počítaču Mac, alebo Windows pomocou dodávaného kábla s rozhraním USB-C.

S ovládačomTourbox NEO ušetríte mnoho zbytočných pohybov myšou

Ak rutinne používate Adobe Lightroom,Photoshop,Premiere Pro,DaVinci Resolve, alebo akýkoľvek iný editačný softvér,tak veľmi dobre viete,že ide o dosť veľa zdĺhavých nastavení a mnoho pohybov myšou.Editačná konzola Tourbox NEO toto prakticky odstraňuje, čím rapídne zvýši vašu produktivitu! Ovládač Tourbox NEO je prvou voľbou mnohých tvorivých profesionálov.

Kľúčové vlastnosti ovládačaTourbox NEO

  • Univerzálna editačná konzola pre kreatívnych tvorcov obsahu
  • Ideálny na úpravy fotografií, videa, zvuku, alebo animácií
  • Úplná kompatibilita naprieč kľúčovými aplikáciami
  • Možnosť programovania až 42 operácií
  • Použitie spoločne s mikrofónom/klávesnicou/tabletom
  • Kompatibilný s počítačmi Mac a Windows
  • Pripojenie cez USB-C
  • Obsah balenia: TourBox NEO, kábel USB-C na USB-A (USB 2.0), úložné puzdro

Tourbox NEO dokonale funguje s ďalším príslušenstvom

Máte kvalitnú myš, alebo grafický tablet?Žiadny problém, pretože konzola TourBox NEO spolupracuje s každým typickým príslušenstvom.Bežným pracovným postupom je používanie ovládača jednou rukou a myši druhou.Celkovo ponúka tlačidlá,ovládače,rolovacie kolieska,gombíky a funkčné tlačidlá,ktoré je možné ovládať samostatne, alebo v rôznych kombináciách,z ktorých vznikne až 42 podporovaných operácií.Pri vybranom softvéri je možné prednastavené konfigurácie importovať zo softvéru TourBox.

Citlivé ovládanie štetcov

Súčasťou ovládača Tourbox NEO je otočný gombík na mimoriadne jemné ovládanie veľkosti, priehľadnosti alebo tvrdosti štetca.Konkurenčnou výhodou je skutočnosť, že nemusíte nikam klikať myšou a zbytočne prerušovať svoj pracovný postup.

Tourbox NEO má univerzálny volič

Veľký volič funkcií je previazaný s ostatnými ovládacími prvkami konzoly TourBox NEO.Umožňuje tak ovládanie posuvníkov, číselné nastavenie, krokovanie snímok, alebo rýchle vyhľadávanie.Opäť bez nutnosti prerušovať svoje sústredenie klikaním v menu.

Pohodlná navigácia naprieč kľúčovými funkciami

Ak pracujete výhradne s myšou,prípadne s touchpadom,tak prechod na TourBox NEO vám ušetrí hodiny zbytočného klikania. Pomocou ovládacieho kolieska,gombíka, alebo voliča môžete vykonávať navigáciu,napríklad zväčšovanie obrazovky,otáčanie plátna a úpravu časovej osi.Tlačidlá Side, Top a Short umožňujú prístup k ďalším funkciám pre ešte lepšie ovládanie.

S ovládačomTourbox NEO je radosť pracovať

S ovládačom TourBox NEO budete mať vždy dokonalý prehľad o aktívnych funkciách.Tlačidlá so šípkami totiž umožňujú prepínať medzi viacerými nástrojmi a zobrazovať ich stav v reálnom čase, ak máte zapnutú funkciu HUD (Heads Up Display).

Podporované aplikácie ovládačaTourbox NEO

Adobe Photoshop,Adobe Lightroom,Affinity Photo,Capture One,Adobe Premiere,Final Cut Pro X,Clip Studio Paint,Davinci Resolve,Chrome,Vegas,CorelDRAW,Illustrator,Powerpoint,Exposure X6,Zbrush,Easy Paint Tool SAI,After Effects,Camera RAW,VRoid Studio,Audition,Jianying Pro,Cubase,Live2D Cubism,Firefox,Melodyne Editor,Cakewalk,Krita,Logic Pro,Luminar AI,Zoom,Blender,3D Studio MAX,TurboCAS,Gyroflow,ACDSee,Microsoft Excel,isuPDF,Netease Cloud Music,Medibang Paint,OpenToonz,Glyphs,PureReF.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB-C Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!
Kompatibilita
Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB-C Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Tlačidlá myši

Počet tlačidiel
10× Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,1 cm Hotovo!
Výška
4,4 cm Hotovo!
Hĺbka
11,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
370 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tourbox NEO
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií