Pánske parfémy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Určenie
Dámske
(9)
Pánske
(1239)
Unisex
(170)
Intenzita vône
Parfum (P)
(36)
Parfumovaná voda (EdP)
(424)
Toaletná voda (EdT)
(895)
Kolínská voda (EdC)
(44)
Hlavný typ vône
Drevitá
(591)
Aromatická
(276)
Orientálna
(169)
Citrusová
(140)
Kvetinová
(83)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pánske parfémy by nemali v kúpeľni chýbať žiadnemu mužovi. Svoje využitie nájdu pri každodennom nosení, spoločenských udalostiach alebo obchodných stretnutiach. Ich výber záleží predovšetkým na osobných preferenciách, nálade, ročnom období alebo vašej osobnosti. Podľa čoho ešte vybrať tie najlepšie pánske parfémy? Čítajte ďalej, prezradíme vám, v čom sa líšia tie pravé od kolínskej vody, z čoho sa pánske parfémy skladajú a celý rad ďalších dôležitých skutočností.

Pokračovať

Pravé pánske parfémy, parfumované vody alebo snáď kolínske? Zoznámte sa s rozdielmi

Nie sú panské parfémy ako pánske parfémy. Jedným z najdôležitejších rozdielov, ktoré jednotlivé druhy parfémov prinášajú, je intenzita vône. Z tohto hľadiska vám už samotné označenie výrobku môže napovedať, čo očakávať. Nižšie sa zoznámime so všetkými základnými druhmi parfémov. Prejdeme si pravé pánske parfémy, parfumované vody, toaletné vody aj obľúbené kolínske vody. Ktorá možnosť bude tá pravá práve pre vás? Nechajte sa inšpirovať a prezrite si parfémy pre mužov v našej ponuke.


Pánsky parfum Dior

Parfum pre mužov Hugo Boss

Pánska voňavka Montblanc

Pánsky parfém Montblanc

i

Z čoho sa skladajú pánske voňavky?

Pánske voňavky sa skladajú z troch častí – hlava, srdce a základ. V každej časti sú obsiahnuté iné vonné zložky, ktoré sa postupne uvoľňujú. Pri nanesení voňavky najskôr ucítite vôňu v hlave, ktorá vytvára prvý dojem. Po jej odznení sa rozvonia srdce a nakoniec základ, ktorý budete cítiť najdlhšie.

Pravé pánske parfémy sú skvelou voľbou na slávnostné večery

Pravé pánske parfémy (P) obsahujú 15 – 40 % vonných zložiek. Sú veľmi intenzívne, vhodné na večer, slávnosť, ale aj na bežné nosenie počas dňa. Vôňu je dôležité vyberať práve podľa príležitosti – ľahké a svieže vône sú ideálne na denné nosenie, zatiaľ čo intenzívnejšie a korenisté sa hodia skôr na večerné udalosti. Pravý parfum pre muža sa zvyčajne predáva v menšom objeme, napríklad 30 ml, a všeobecne sa považuje za najintenzívnejšiu, ale aj najdrahšiu vôňu.

Parfumované vody prinášajú kompromis medzi intenzitou a cenou

Pánske parfumované vody (EdP) majú 8 – 15 % vonnej parfumovej kompozície, takže majú dlhú výdrž a výraznú vôňu, ktorú ucítite väčšinu dňa. V porovnaní s pravými parfémami sú parfumované vody cenovo dostupnejšie a často sa predávajú vo väčších objemoch, väčšinou 50 až 100 ml. Tento typ parfumu je vhodný na denné nosenie aj večerné príležitosti. Pokiaľ hľadáte výrazný pánsky parfum, ktorý vydrží celý deň, parfumovaná voda je skvelou voľbou.

Toaletné vody – ľahkosť a sviežosť na každodenné nosenie

Toaletné vody (EdT) sú s obsahom 4 – 8 % vonných látok ľahšou a sviežejšou alternatívou pre pravé parfumy a parfumované vody. Vďaka nižšej koncentrácii vonných látok sú toaletné vody cenovo dostupnejšie a zvyčajne sa predávajú vo väčších objemoch. Pokiaľ hľadáte nenápadný pánsky parfum do kancelárie alebo na bežné denné aktivity, ktorý vydrží niekoľko hodín, s toaletnou vodou rozhodne neurobíte chybu.

Kolínske vody – najľahšie pánske parfumy na trhu

Kolínske vody (EdC) obsahujú 3 – 5 % parfumovej kompozície v 70 % etanolu. Sú veľmi ľahké. Vďaka svojej nízkej koncentrácii patria kolínske vody medzi cenovo najdostupnejšie pánske parfumy, ktoré sa zvyčajne predávajú vo väčších objemoch, často 100 ml a viac. Tento typ pánskej vône je vhodný pre tých, ktorí uprednostňujú jemnú a nenápadnú vôňu, ktorá sa dá aplikovať niekoľkokrát denne na okamžité osvieženie.

Kolínske vody – pánske parfémy s dlhou výdržou

Zábava, večera, míting? Konkrétna príležitosť určí, aký pánsky parfém vybrať

Pokiaľ vyberáte pánsky parfém, zamerajte sa aj na danú udalosť. Svieže a jemné voňavky pre mužov sú vhodné do zamestnania alebo na každodenné nosenie. Na spoločenskú udalosť siahnite po korenistých či orientálnych vôňach, na míting alebo rande sú vhodné drevité vône, napríklad v kombinácii s kvetinami. V ponuke nájdete pánske parfumy rôznych druhov, vôní aj vonných kombinácií. Držte sa odporúčaní alebo popustite uzdu fantázii a vyskúšajte prekvapivé kombinácie.

Radi dávate na názor druhých? Pozrite sa, aké najpredávanejšie pánske parfémy máme v ponuke.

Vaša osobnosť určuje, aká pánska voňavka vám bude najlepšie sedieť

Vaša osobnosť a nálada zohrávajú pri výbere pánskej voňavky veľkú rolu. Športové typy zvyčajne siahajú po sviežich, ľahkých voňavkách, elegantný a štýlový typ vyhľadáva skôr korenistý a drevitý pánsky parfum. Vašu osobnosť môžete premietnuť aj v intenzite. Pravá pánska voňavka je skvelá, ak chcete vyniknúť, zatiaľ čo toaletná voda, ak túžite skôr po nenápadnej vôni, ktorá vás bude sprevádzať počas celého dňa.

Hlavný typ vône odhalí tie najlepšie pánske parfémy pre vás

Vyberať najlepšie pánske parfémy môže byť zložité. Jedným z najlepších ukazovateľov je však vždy vôňa, konkrétne jej hlavný typ. Ten vám prezradí, aké vonné zložky bude parfém obsahovať. A že je z čoho vyberať. Zvolíte mošusový, letný, korenistý, orientálny alebo úplne iný parfum pre mužov? Predstavíme vám všetky obľúbené vône.

Mošusové alebo pižmové pánske parfumy

Mošusové pánske parfumy obsahujú mošus alebo pižmo, živočíšnu vonnú látku, ktorá sa pridáva do parfumov, aby zvýraznila ostatné vonné zložky. Pánsky parfum s pižmom je veľmi jemný a príťažlivý. Samotné pižmo potom nielenže podčiarkuje ďalšie vonné zložky, ale stará sa zároveň o dlhšiu trvanlivosť parfumu.

Letné a svieže pánske voňavky sú vhodné nielen do teplého počasia

Letné a svieže pánske voňavky sa môžu deliť na citrusové, ktoré obsahujú tóny pomarančov, grepov, citrónov alebo mandarínok. Zelené predstavujú vôňu trávy či listov a ľahko sa miešajú s kvetinovými vôňami. Vodné parfémy vám pripomenú vôňu letného vánku alebo mora.

Korenisté a drevité pánske voňavky sú obľúbeným variantom

Korenisté a drevité pánske voňavky sú intenzívne a výrazné. Korenistá pánska voňavka obsahuje zmes orientálnych korenín, ako je klinček, korenie či škorica. Drevité vône pôsobia elegantne, preto sú u mužov veľmi obľúbené. Obsahujú vzácne drevá, ako je santalové, cédrové alebo agarové.

Orientálne a arabské pánske vône rozvášnia každú ženu

Orientálne a arabské pánske vône sa radia medzi ťažké, muži ich však majú v obľube, pretože sú vášnivé, zmyselné a tajuplné. Nájdeme tu napríklad korenie, ako je vanilka, škorica a kardamóm, drevo, napríklad santalové či cédrové, ale aj kvety, ovocie či bylinky.


Parfum pre muža Versace

Každá intenzita vône sa pohybuje v inej cenovej relácii. Pozrite sa, aké najlacnejšie parfémy pre mužov máme v ponuke.

Niche sú najluxusnejšie pánske parfémy

Niche parfémy sú netradičné a originálne, vyrábané z tých najkvalitnejších ingrediencií a právom patria medzi luxusné pánske parfémy. Sú vhodné pre tých, ktorých klasické voňavky pre mužov už nebavia, alebo pre tých, ktorí chcú naozaj jedinečnú, exkluzívnu vôňu, ktorá ich odlíši od všetkých ostatných. V ponuke nájdete luxusné Niche parfémy pre mužov od stálic parfémového sveta ako napríklad TOM FORD alebo ACQUA DI PARMA.

Aký objem flakónu pánskej voňavky zvoliť?

Ako už bolo povedané, pánske voňavky všetkých druhov sú dostupné v rôzne veľkých flakónoch. Pokiaľ viete, aký je najlepší pánsky parfém práve pre vás, stavte na flakóny s väčším objemom, ktoré sú zvyčajne cenovo výhodnejšie. Menšie pánske parfémy sú potom ideálne, ak si nie ste istí, či sa vám vôňa bude páčiť. Menej objemné flakóny tiež oceníte na cestách, na dovolenke alebo kdekoľvek inde, kde je na prvom mieste úspora miesta.


Pánska voňavka

Parfum pre mužov

i

Pánska voňavka predstavuje skvelý darček

Ak vás oslovila pánska voňavka ako darček a nie ste si istí preferenciami obdarovaného, zvoľte skôr menej výrazné vône. A ak sa nechcete zaoberať balením, stavte na darčekové súpravy. V ponuke nájdete pánske vône v rôznych baleniach – od menej náročných cez športové až po skutočne luxusné. Presvedčte sa sami, pozrite sa do bohatej kategórie Darčekové sety parfémov.

Podrobná charakteristika vôní – vyberte si pánske parfémy priamo pre vás

Tabuľka nižšie vám prezradí podrobnú charakteristiku jednotlivých vôní. Aké pánske parfémy najlepšie sedia vašej osobnosti, štýlu alebo nálade?

Typ vône Pre koho je určená Na akú príležitosť Charakteristika
Kvetinová Prevažne pre ženy, mladšie slečny Na bežný deň aj do spoločnosti Typická je aróma ruže, konvalinky, hyacintu, pomarančových kvetov, jazmínu a iných.
Jemne kvetinová Prevažne pre ženy, mladšie slečny Na bežný deň aj na letné dni Veľmi svieža, jemnejšia ako kvetinová, zvodná.
Ovocná Pre mužov aj ženy Na bežný deň aj na letné dni Aróma broskyne, ananásu, marhule, čiernych ríbezlí, jablka a pod.
Citrusová Pre mužov aj ženy Na bežný deň aj dni, kedy ste veľmi aktívni


Typická je mierne horká, ale osviežujúca aróma citrónu, pomaranča, limetky, bergamotu atď.


Korenistá Prevažne pre mužov Na bežný deň aj do spoločnosti Tóny škorice, koriandra, ružového korenia, kardamómu, borievky a pod.
Orientálna Pre mužov aj ženy


Na večer a zimné obdobie


Výraznejšia, korenistá vôňa, často v nej nájdete arómu vanilky, ambry, pižma ai.
Jemne orientálna Pre mužov aj ženy Na večer a zimné obdobie Jemnejšia ako orientálna, menej intenzívna, ale stále veľmi špecifická.
Kvetinovo orientálna Prevažne pre ženy


Do spoločnosti aj na večer Snúbi intenzívne tóny orientu s jemnými kvetinovými tónmi.
Drevitá Pre mužov aj ženy Na bežný deň aj na večer Tóny cédrového, santalového, ružového dreva, pačuli ai.
Vlhká drevitá Pre mužov aj ženy


Na bežný deň aj na večer Drevitý základ, kvetinové a ovocné tóny.
Suchá drevitá Pre mužov aj ženy


Na bežný deň aj na večer Drevitý základ a korenisté tóny.
Drevitá orientálna Pre mužov aj ženy


Na bežný deň aj na večer Kombinuje prvky drevitých a orientálnych vôní.
Aromatická Prevažne pre mužov


Na bežný deň aj na večer Vôňa pretkaná drevitými aj citrusovými tónmi.
Vodná Pre mužov aj ženy


Na bežné aj letné dni Svieža vôňa ovocia, mora a vodných kvetov.
Fougere Prevažne pre mužov


Na bežný deň aj do spoločnosti Tóny levandule, bergamotu, pačuli, kumarínu ai.
Zelená Pre mužov aj ženy


Na bežný deň Vôňa citrusov, zeleného čaju, machu, jazmínu a pod.

Stále neviete, aký pánsky parfém vybrať? Prečítajte si článok Ako správne vybrať parfém a nájdite ten pravý. A ak vás zaujíma, čo hovoria ostatní zákazníci na pánske parfémy, recenzie vám to prezradia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 409 položiek
ANGEL SCHLESSER Les Eaux D'Un Instant Absolu Deep Leather EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, orientálna hlavná vôňa, objem 100 ml - 42,32 €/100 ml
42,32 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1713
ANNAYAKE Omizu For Him EdT 100 ml
Toaletná voda – pre mužov, citrusová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa drevitá, vonná zložka ambra, céder, jazmín, kardamóm, mošus (pižmo), čierne korenie, pomaranč a santalové drevo, pôvod japonské, objem 100 ml - 67,88 €/100 ml
67,88 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1722
ANGEL SCHLESSER Les Eaux D'Un Instant Absolu Sensual Patchouli EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, korenistá hlavná vôňa, vonná zložka jazmín a čierne korenie, pôvod španielske, objem 100 ml - 41,11 €/100 ml
41,11 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1714
4711 Remix Neroli EdC 100 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, citrusová vôňa, objem 100 ml - 194,40 €/1 l
19,44 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1451
ADOLFO DOMINGUEZ Agua Fresca Lima Tonka EdT 230 ml
Toaletná voda – pre mužov, objem 230 ml - 22,08 €/100 ml
50,78 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1545
4711 Acqua Colonia Goji & Cactus EdC 50 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, ovocná vôňa, objem 50 ml - 322,60 €/1 l
16,13 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1429
AFNAN Naseej Al Ehsaas EdP 50 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, orientálna hlavná vôňa, objem 50 ml - 61,60 €/100 ml
30,80 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1556
ATKINSONS English Lavender EdT 150 ml - Toaletná voda Varianty
ATKINSONS English Lavender EdT 150 ml
Toaletná voda – pre mužov aj ženy, kvetinová hlavná vôňa, vonná zložka levanduľa, pôvod anglické, objem 150 ml - 15,87 €/100 ml
23,81 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1764
ARMAF Oros Pure Twist Debois EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, orientálna hlavná vôňa, vonná zložka ambra, bergamot, fialka, ruža a santalové drevo, pôvod arabské, objem 100 ml - 74,40 €/100 ml
74,40 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1755
ARMAF Oros Pure Affecte EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, orientálna hlavná vôňa, vonná zložka bergamot, levanduľa, ovocie, ruža a vanilka, pôvod arabské, objem 100 ml - 51,71 €/100 ml
51,71 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1750
ARMAF Oros Pure Cloisonne EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, orientálna hlavná vôňa, vonná zložka bergamot, céder a mošus (pižmo), pôvod arabské, objem 100 ml - 74,40 €/100 ml
74,40 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1752
ACQUA DI PARMA Osmanthus EdP 20 ml - Parfumovaná voda Varianty
ACQUA DI PARMA Osmanthus EdP 20 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa citrusová, vonná zložka čierne korenie, pôvod talianske, objem 20 ml - 366,90 €/100 ml
73,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1511
ACQUA DI PARMA Oud & Spice EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, vonná zložka bergamot, malina, čierne korenie, ruža a škorica, pôvod talianske, objem 100 ml - 150,30 €/100 ml
150,30 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1512
ACQUA DI PARMA Leather Eau de Parfum EdP 20 ml - Parfumovaná voda Varianty
ACQUA DI PARMA Leather Eau de Parfum EdP 20 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, kožená hlavná vôňa, vonná zložka céder, koža, malina, petitgrain, pomaranč a ruža, pôvod talianske, objem 20 ml - 360,30 €/100 ml
72,06 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1506
ACQUA DI PARMA Colonia Futura EdC 20 ml - Kolínska voda Varianty
ACQUA DI PARMA Colonia Futura EdC 20 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, citrusová vôňa, objem 20 ml - 2 058 €/1 l
41,16 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1498
ACQUA DI PARMA Colonia EdC 180 ml - Kolínska voda Varianty
ACQUA DI PARMA Colonia EdC 180 ml
Kolínska voda – pánska, citrusová vôňa, objem 180 ml - 628,72 €/1 l
113,17 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1492
ACQUA DI PARMA Camelia EdP 20 ml - Parfumovaná voda Varianty
ACQUA DI PARMA Camelia EdP 20 ml
Parfumovaná voda – pre mužov aj ženy, citrusová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, vonná zložka bergamot, jazmín, kardamóm a čierne korenie, pôvod talianske, objem 20 ml - 267,25 €/100 ml
53,45 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1488
ACQUA DI PARMA Colonia Futura EdC 50 ml - Kolínska voda Varianty
ACQUA DI PARMA Colonia Futura EdC 50 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, citrusová vôňa, objem 50 ml - 1 318,80 €/1 l
65,94 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1499
4711 Floral Collection Magnolia EdC 100 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, kvetinová vôňa, objem 100 ml - 140,90 €/1 l
14,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1444
4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit EdC 50 ml - Kolínska voda Varianty
4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit EdC 50 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, aromatická vôňa, objem 50 ml - 286,80 €/1 l
14,34 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1437
4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya EdC 50 ml - Kolínska voda Varianty
4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya EdC 50 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, citrusová vôňa, objem 50 ml - 425,80 €/1 l
21,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1430
4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint EdC 50 ml - Kolínska voda Varianty
4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint EdC 50 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, objem 50 ml - 339,20 €/1 l
16,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1435
4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger EdC 170 ml - Kolínska voda Varianty
4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger EdC 170 ml
Kolínska voda – pre mužov aj ženy, objem 170 ml - 122,06 €/1 l
20,75 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: KPFA1433
Aigner No.1 EdT 100 ml M
Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, objem 100 ml - 26,10 €/100 ml
26,10 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Frepar039

Pánske parfémy

Pánske parfémy

Vyberte si toaletné a kolínske vody, parfumy, parfumované sprchovacie gély, vody po holení, dezodoranty aj darčekové súpravy pre mužov. Ponúkame značkové pánske parfumy Davidoff, Hugo Boss, Lacoste, David Beckham, Calvin Klein, Adidas, Giorgio Armani a veľa ďalších. Sortiment je zložený z pánskych vôní v širokom cenovom rozpätí. Tip pre vás: lacné parfumy totiž nemusia vždy znamenať menej príťažlivú vôňu.

Druhy pánskych vôní

Kolínska a toaletná voda obsahujú menej vonných látok, preto sú vhodné na letné obdobie či každý deň. Oproti tomu toaletná voda a parfum obsahujú vyšší podiel parfumových zložiek, takže sa hodia skôr na špeciálne príležitosti a zimné obdobie, kedy silnejšia vôňa lepšie vynikne. Na letné obdobie sú vhodné skôr ľahšie sladké a ovocné parfumy pre mužov, naopak na zimné obdobie voľte výraznejšie vône.

Parfumy nanášajte na miesta, ktoré sú dobre prekrvené, ako sú zápästie, krk alebo napríklad oblasť za ušami. Silice sa tak lepšie rozvinú a doprajú vám dlhšiu radosť z vône.

Nevyhnutnou súčasťou holenia sú vody po holení alebo balzamy po holení, ktoré pleť upokojujú, osviežujú a dezinfikujú rany. Má váš rodinný príslušník alebo kamarát narodeniny? Kúpte mu jeden z darčekových súprav pánskych vôní, kde zvyčajne nájdete toaletnú vodu, sprchový gél, balzam po holení a ďalšiu pánsku kozmetiku.

Vyberte si svoju vôňu!

Pánske parfumy môžete vyberať podľa výrobcu aj ceny. Ak chcete dosiahnuť dlhodobé pôsobenie vašej obľúbenej vône, odporúčame používať dezodoranty, sprchové gély a telové mlieka rovnakého radu. Po nanesení vône parfum rozhodne neroztierajte. Dôjde tak k porušeniu molekúl vonných silíc a parfum nebude mať možnosť sa správne uvoľniť.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pánske parfémy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pánske parfémy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pánske parfémy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pánske parfémy recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií