AD elektro Aplikace

TrueLife FitScale W7 BT White

Zobraziť katalóg
TrueLife FitScale W7 BT White
4,0 10 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, smart, nosnosť 180 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát, párovanie s mobilnou aplikáciou, meranie kostného tkaniva, meranie bazálneho metabolického výdaja, rozpoznanie používateľa a automatické zapnutie a vypnutie, možnosť pripojenia cez Bluetooth, materiál dosky sklo, presnosť merania 100 g, kompatibilná s Android a iOS, na napájanie slúži AAA batéria, biela farba
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TRUOV513 Produktové číslo:  TLFSW7BTW Stránky výrobcu
TrueLife FitScale W7 BT White 46,90 € Rozbalené

TrueLife FitScale W7 BT White

TrueLife FitScale W7 BT White je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

S osobnou váhou TrueLife FitScale W7 BT môžete sledovať svoje telo do detailov

Podporte svoj zdravotný štýl a dokonale pochopte svoje telo. Inteligentná osobná váha TrueLife FitScale W7 BT dokáže okrem merania hmotnosti pomocou bioelektrickej impedančnej analýzy diagnostikovať až 19 merateľných indexov, z toho 7 vám poskytne úplne bez použitia mobilnej aplikácie. Namerané výsledky uvidíte na prehľadnom a farebnom LCD displeji. Túto váhu môžete prostredníctvom Bluetooth prepojiť s mobilným telefónom s nainštalovanou aplikáciou, vďaka ktorej získate detailnejší pohľad na to, čo sa s vašim telom deje. Diagnostická váha TrueLife FitScale W7 BT je vyrobená z tvrdeného ITO skla, ktoré sa vyznačuje vysokou odolnosťou a nosnosťou až 180 kg. Zamerajte sa na svoje telo komplexne a nehodnoťte ho iba podľa hmotnosti!



Inteligentná váha TrueLife FitScale W7 BT odhalí tajomstvá vášho tela

S inteligentnou osobnou váhou TrueLife FitScale W7 BT budete mať pod kontrolou nielen telesnú hmotnosť. Vďaka 19 merateľným indexom oveľa lepšie pochopíte fungovanie vášho tela. Stačí sa postaviť na váhu a ihneď uvidíte napríklad pomer tukového tkaniva, či množstvo energie potrebnej na fungovanie tela. V mobilnej aplikáciimôžete vykonávať diagnostiku svojho tela v pohodlí domova – koľko obsahuje vody, tukov, alebo aká je hmotnosť vašich kostí.

Vydajte sa s mobilnou aplikáciou k lepším výsledkom

Digitálna osobná váha TrueLife FitScale W7 BT automaticky rozpoznáva až osem používateľov. Bez problémov tak môžete s celou svojou rodinou porovnávať svoje pokroky. Určite oceníte, že mobilná aplikácia je kompletne v češtine, čo uľahčuje jej ovládanie. S aplikáciou získate kompletný report pre každého jednotlivého používateľa. Namerané údaje môžeteporovnávať a sledovať na prehľadných grafoch. Navyše je kompatibilná s Apple Health Kit, Fitbit a Google Fit kvôli jednoduchému zdieľaniu dát. Nechýba ani režim na váženie detí, alebo možnosť nastavenia notifikácií a pripomienok váženia.

Presnosť a odolnosť s elegantným vyhotovením

Táto inteligentná váha zaujme svojim minimalistickým dizajnom – TrueLife FitScale W7 BT sa tak stane ozdobou vašej kúpeľne, alebo akéhokoľvek interiéru. Špeciálne tvrdené ITO sklo je veľmi odolné, navyše lepšie vodí a má citlivejšie senzory. Toto vyhotovenie prináša nespornú výhodu v tom, že nemusíte stáť presne na určených elektródach. Presnosť váženia má odchýlku iba 0,1 kg a nosnosť váhy je 180 kg.

Kľúčové vlastnosti osobnej váhy TrueLife FitScale W7 BT White

  • Meria 19 indexov tela, 7 indexov tela aj bez použitia aplikácie
  • Farebný LCD displej zobrazuje namerané hodnoty
  • Možnosť prepínania medzi jednotkami hmotnosti
  • Diagnostika pomocou bioelektrickej impedančnej analýzy
  • TrueLife FitScale W7 BT si pamätá údaje až ôsmich používateľov
  • Zdieľanie dát pomocou aplikácie Apple Health, Google Fit a Fitbit
  • Sledujte svoje svoje pokroky v prehľadných grafoch a štatistikách v aplikácii
  • Kompletná história merania i váženia
  • Prémiové krycie ITO sklo, ktoré oveľa lepšie vodí a jeho senzory sú citlivejšie

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou, Meranie kostného tkaniva, Meranie bazálneho metabolického výdaja, Rozpoznanie používateľa, Automatické zapnutie a vypnutie Hotovo!
Vlastnosti
Podsvietený displej, Protišmykové nožičky, Inteligentná Hotovo!
Presnosť merania
100 g Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou, Meranie kostného tkaniva, Meranie bazálneho metabolického výdaja, Rozpoznanie používateľa, Automatické zapnutie a vypnutie Hotovo!
Vlastnosti
Podsvietený displej, Protišmykové nožičky, Inteligentná Hotovo!
Presnosť merania
100 g Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TrueLife FitScale W7 BT White
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií