AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tyčové mixéry Tefal

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Funkcie
Drvenie ľadu
(5)
Sekanie
(17)
Šľahanie
(13)
Krájanie
(4)
Mixovanie
(16)
Strúhanie
(1)
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky
(20)
Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
(13)
Turbo rýchlosť
(11)
Príkon
450 W
1200 W
-
Počet rýchlostí
1
20
-
Filtrovať
Tyčový mixér Tefal

Tyčové mixéry Tefal

S tyčovým mixérom Tefal bude pre vás mixovanie jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka jednoduchej obsluhe, čisteniu a skladovaniu objavíte radosť z pohodlného varenia. Tyčový mixér Tefal vám uľahčí prípravu polievky, smoothies, omáčky a mnohých ďalších pokrmov pomocou bohatého príslušenstva v podobe odmernej nádoby, sekacej nádoby alebo metly na šľahanie. Všetky tyčové mixéry Tefal sú vybavené prvotriednou technológiou nožov Powelix, ktorá spája extrémnu ostrosť s pokročilou geometriou a optimalizovaným uhlom sekania pre hladké a rýchle výsledky. Nechýba ani ochrana proti vystreknutiu a ergonomická nekĺzavá rukoväť s mäkčeným povrchom zaisťujúca komfortné používanie. Vyberte si toho pravého pomocníka z radu Tefal Optichef, Tefal Quickchef alebo Tefal Infiny Force s viacrýchlostným štartovacím tlačidlom a vylepšenými nožmi PowelixLife s titánovým povrchom. Ekologicky šetrnú konštrukciu vám ponúkne tyčový mixér Tefal Eco Respect.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
20 položiek
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tyčové mixéry Tefal Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie tyčové mixéry Tefal
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií