Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ubiquiti EdgeRouter PRO

Zobraziť katalóg
Ubiquiti EdgeRouter PRO
4,0 1 hodnotení
Router – 8× GLAN (z toho 2× SFP), Dual-core CPU 1000MHz, 2GB RAM, IPv6, firewall, VPN, EdgeOS, 1U montáž do racku
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PW088d Produktové číslo:  ERPRO-8
Ubiquiti EdgeRouter PRO 369,52 € Rozbalené

Ubiquiti EdgeRouter PRO

Ubiquiti EdgeRouter PRO je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

EdgeRouter ER-8 je výkonný rackový router od výrobcu Ubiquiti z úplne novej série produktov EdgeMax. Disponuje šiestimi ethernetovými portami, dvojicou SFP portov a dvojjadrovým procesorom s rýchlosťou 1000 MHz. Vďaka tomu je vhodný do stredných a väčších firiem, kde zabezpečí smerovanie vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť, až 2 milióny paketov za sekundu a dosahuje 99,9 % uptime, hravo sa tak vyrovná oveľa drahším routerom.

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS, ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s množstvom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je aj služba DHCP, DNS forwarding a zabezpečenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Jednoduché ovládanie

Router ponúka intuitívne grafické používateľské rozhranie Advanced UI, prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie popísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky činnosti. Rozhranie je prístupné jednoducho pomocou webového prehliadača. Ďalším spôsobom, ktorým možno router nakonfigurovať je prístup pomocou sériového portu a CLI, prípadne cez SSH.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
484 mm Hotovo!
Výška
164 mm Hotovo!
Hĺbka
44 mm Hotovo!
Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L3 (smerovač), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
484 mm Hotovo!
Výška
164 mm Hotovo!
Hĺbka
44 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L3 (smerovač), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
8 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
2 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 300 g Hotovo!

Porty

RJ-45
6 ks Hotovo!
SFP
2 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
8 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ubiquiti EdgeRouter PRO
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií