AlzaBoxy Q1 Aplikace

UMAX U-Band 130HR

Zobraziť katalóg
UMAX U-Band 130HR
4,4 22 hodnotení
Fitness náramok – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia); krokomer, výpočet spálených kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa; kompatibilný s: Android, iOS; odolný voči prachu a zvýšenej vlhkosti (dážď); akcelerometer
Kód:  SPTbd1206 Produktové číslo:  UB510

UMAX U-Band 130HR

Nech už vyrazíte kamkoľvek a robíte čokoľvek, náramok UMAX U-Band 130HR bude vašim skvelým spoločníkom. Fitness náramok vám poskytne detailný prehľad o vašich športových aktivitách. S vaším mobilným telefónom sa dá jednoducho spárovať pomocou funkcie bluetooth a vďaka prehľadnej aplikácii môžete sledovať ako aktívny ste boli – koľko ste spálili kalórií, akú vzdialenosť ste prekonali a mnoho ďalšieho. Na prehľadnom OLED displeji okamžite uvidíte všetky namerané hodnoty.


Náramok nabitý funkciami

Fitness náramok obsahuje rad funkcií, ktoré vás určite potešia. Samozrejmosťou sú funkcie krokomera, čas a dátum, čas aktivít a spálené kalórie. K doplňujúcim aplikáciám sa radí meranie tepovej frekvencie, ktoré prebieha v malých intervaloch po celý deň, tým získate presný prehľad o vašej kontinuálnej tepovej frekvencii. Fitness náramok tiež automaticky meria kvalitu spánku – sám rozpozná stav aj stupeň spánku a meria čas, počas ktorého ste spali a počas ktorého ste boli hore.


S ním už telefón nestratíte

V prípade, že neviete kam ste odložili svoj telefón, vám určite príde vhod funkcia „Nájdi telefón“. Náramok stačí prepnúť do príslušného režimu a kliknutím na displej náramku aktivovať. Váš telefón začne zvoniť a vibrovať, tým by ste mali ľahko lokalizovať, kde sa nachádza. Ak budete v dosahu Bluetooth (až 10 m) v čase prichádzajúceho hovoru, U-Band 130HR začne ticho vibrovať a na displeji vám zobrazí meno volajúceho. Už nezmeškajte žádný hovor!


Hlavné prednosti fitness náramku UMAX U-Band 130HR

  • OLED displej
  • Vzdialené fotografovanie
  • Meranie športovej aktivity
  • Meranie kvality spánku
  • Prehľadná aplikácia v českom jazyku
  • Dlhá výdrž 5 – 10 dní
  • Možnosť pripojenia GPS

Prehľadná aplikácia

Jednoduchá a prehľadná aplikácia slúži na synchronizáciu nameraných dát. Vďaka nej budete mať kompletný prehľad vykonaných aktivít za posledné dni, týždne aj mesiace. Jej prostredníctvom si tiež môžete nastaviť denné ciele, napr. počet krokov, dĺžku spánku. Zároveň nechýba ani možnosť nastavenia alarmu na určitú hodinu. 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
22 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je obrazovka na hodinkách dotyková, pokud ne jak se hodinky ovládají? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, náramek jsem dostala jako dárek k Vánocům, abych mohla běhat bez mobilu. Naměřená vzdálenost na náramku se velmi rozchází s naměřenou vzdáleností např. v Endomondo. Po půl hodině běhu je rozdíl cca 700 metrů a po hodině 1,5 km... Prosím, poraďte.

Dobrý deň, viete mi prosím povedať ako sa zapína funkcia "najdi telefon"? Nenašiel som ju nikde a ani v návode sa nepíše. Tiež sa chcem opýtať kde stiahnem aplikáciu v českom jazyku ako bolo písané... Našiel som iba v anglickom. Ďakujem

Dobrý den. Již týden bojuji s krokoměrem. Před půl hodinou jsem měla 11 995 a od té doby jsem ještě chodila a něco dělala. Kroky se rozeběhly a zase vrátily na 11 995. Můžete mi říct, proč to dělá? Přeci jen to člověka dost naštve a ani appka číslo neuloží, byť ho vidím na mobilu.

Dobry deň, chcem sa opýtať aká je dĺžka remienka a či fitnaramok meria aj tlak. Dakujem

už sem se ptal mnohokrát o5 sháním naramky řemínky které vůbec nedrží je možné je ještě koupit nebo se mám kouknout po jiném naramku?!

je možné si objednat náhradní řemínek k tomuto naramku o5 se rozpadl na stejném místě děkuji za info

Dobrý den, mám dotaz. Hodinky musím nabíjet pouze přes počítač, nebo je můžu dát do nabíječky? Já jen, že přes normální nabíječku od mobilu se hodinky nabíjí celý den, aby byla baterie plná a přes noc se skoro vybijí. Na to, že to má vydržet 8 dní, mi to vydrží sotva den...??

Dobrý den prosím Vás je součástí nabíječka?? Dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je pro aktivaci hodinek a jejich následné používání nutný chytrý telefon, nebo zda fungují i samostatně? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k UMAX U-Band 130HR
Príslušenstvo pre UMAX U-Band 130HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMAX U-Band 130HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMAX U-Band 130HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMAX U-Band 130HR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UMAX U-Band 130HR.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií